Jump to content

Mess

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mess

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.08.1998

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Tervist ! Tegin siin suvel vahepeal teema, et kaalust juurde saada, aga ei saanud järje peale miskipärast. Nüüd on aga siht selge ja üritan täies mahus saada kaal ja vorm paika. Vanus: 16 Kaal: 46 kg Pikkus: 169 cm. Olen hakanud kirjutama üles mida söön, palju söön, millal söön, ja siit ka paar küsimust. Mida soovitate hommikul süüa ? Ise olen söönud 2 muna, on seda liiga vähe? Midagi veel juurde? Ja hommikul kohv. Lõunasöök on see, mida koolis pakutakse, on selleks kas siis kartulid kastmega, suppi, või hoopis midagi muud. Seda söön tavaliselt alati ja palju, ütleme nii umbes et tavalise suurusega taldrik on täis kartuleid, salatid ja kastet ja kõike. Sinnahulka ka umbes 2-4 tassitäit piima. Kui vahepeal kõht tühjaks läheb siis on ka pood kooli lähedal. Selle koha pealt tahakski küsida. Mida sealt poest osta? Olen lugenud teemasid siiasinna aga küsin siin ilusti üle, mida oleks mõtekas/hea poest osta? Puuvilju, jogurtit, kohukesi, kodujuustu, mingit kolmnurgaleiba kanaga, pähkleid, midagi juua? Peale kooli siis koju. Umbes kella nelja aeg, siis olen tavaliselt mingeid kiirnuudleid teinud. Siin kohal olekski soovitusi vaja, mida kella 16:00 kuni 19:00 süüa/teha? Õhtul on tavaliselt kartulid, liha/kala, salatit, peeti, kurki, tomatit ja taldrik on ilusti suurelt täis. Joogiks siis kas vett või mingit poemahla. Trenni kohta niipalju, kuna olen veel 16, kas on mõtekas ronida juba jõusaali harjutusi tegema? Kuna endal kodus kaks hantlit ja nendega trenni teinud. 7.5 kilo siis ühes hantlis. Olen teinud nendega kõike mida saab, käsi, jalgu jne. Viimane asi veel, et räägitakse siin palju mingist proteiini (whey?) värgist ja joogist. Kas see on vajalik/kasulik toitumisel? Olen lugenud et seda siis tarvitada kui kuskilt puudu jääb, võisiis enne või peale trenni, kuidagi segaseks jäänud. Ehksiis, kas see on vajalik osta, või ei? Olen poes näinud whey proteiinikotte vms. erinevate "maitsetega" (šokolaad, banaan jne.) kuskil 30 eurot. Tänud vastamast ! Vastan küsimustele nii, kuidas oskan. Vabandan võhiklikkuse pärast ja kui selline teema on juba läbi käinud ette ära.
  2. Kaalust juurde.

    Eks ma hakkan siis hommikuti sööma, kasvõi vastu tahtmist, kui vaja. Rohkem söömist kui praegu, saab tehtud
  3. Kaalust juurde.

    Olen lugenud ja natuke ka kõrva taha pannud, aga enamus on minust kuskil 10+ kilo raskemad. Kui veel lisada, siis olen 168cm pikk. Hommikul tavaliselt ei söö, kui siis koolis. Päeval peale kooli söön kodus. Õhtul on tavaliselt varieeruv toit, aga reegel on, et söön vähemalt pool taldrikut salatit ära ja söön ka meelsasti kodujuustu. Muna ei tee ka paha ja piim on üks lemmikutest.
  4. Kaalust juurde.

    Tervist! Mõtlesin teha siia teema ja küsida tarkade käest. Minust siis lühidalt : 16 nädala pärast ja kaal on 46,8. See on äärmiselt vähe ja olen olnud terve elu selline "väike poiss" olnud. Jah, olen alakaalus aga tahaks seda muuta nüüd. Kas peaks toitumiskava tellima ja treeninkava? Kuna oli plaanis ka jõudu tegema hakata. Tänud!
×