Jump to content

Proteinn

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Proteinn

  • Tase
    Algaja
  1. Kreatiin

    On keegi kasutanud sellist ning mis tagasisidet annaksite selle eest? http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/40/Creatine(300g)/
  2. Vaja abi lihasmassi kasvatusel.

    Olen 16. Pikkus 167-169cm Kaal 61-62kg Kas võiks kreatiiniga algust teha. Hetkel toitun tervislikult ning teen kõvasti trenni. Kuid nüüd oleks soov lihasmassi kasvatusega algust teha.
  3. Vaja abi lihasmassi kasvatusel.

    Küsimus, kas ta aitab kaasa lihaskasvule ikka korralikult, või paari aasta kasutamisel?
  4. Vaja abi lihasmassi kasvatusel.

    Jah, varasemas elus oli toitumine täiesti vale, olin ülekaalus ja muud. Nüüd aga toitumine korras, ning keha ka enamvähem okei, kaal ka korras. Nüüd ongi soov lihast peale treenida.
  5. Vaja abi lihasmassi kasvatusel.

    Need sisaldavad tavaliselt palju valku, mis on lihastele hea pärast trenni vm, kui olen õigesti aru saanud. Et peale trenni valgu-rikast toitu süüa (kohupiim, banaan) siis see kiirendab ka lihaskasvu (VIST,kuna ei tea täpselt)
  6. Massilisajad

    Tänud!
  7. Massilisajad

    Olgu nii,tänud vastamast, Oskaksid muidu mulle sobilikku kava ka soovitada?
  8. Massilisajad

    Tere, Olen 16. Pikkus 167-169. Kaal 62kg Hetkel toitun tervislikult (rohelist palju) ning nüüd oli plaan hakata käima jõusaalis lihasmassi peale kasvatama. Kas oleks selleks veel vara ja veel dieeti pidada et kaalu alla saada või võib juba hakata lihast kasvatama? Ja kui võib siis kas alustaks kohe massilisajatega või esialgu lahjemat valku (banaan, kohuke,kohupiim).
  9. Vaja abi lihasmassi kasvatusel.

    Tänud vastuste eest.
  10. Vaja abi lihasmassi kasvatusel.

    Tere, Olen siin foorumis uus, ning pole veel siin asjadega kursis. Aga kas keegi saaks mul abis olla? Nimelt on mul plaanis hetkel kaalust alla saada ja (pekist) lahti saada. Pärast seda hakata lihast peale kasvatama, ehk siis arvatavasti jõusaalis käima. Ning kui juba jõusaalis käima siis oli ka plaanis toidulisandeid kasutama hakata. Toidulisandite all mõtlen siis neid pulbreid mida paned joogi(vee) sisse. Need on vist valgu vm sellist. Ehk siis küsimus on selles et kas alustaksin oma teekonda nii õigesti? Ja siis sooviks teada milliseid toidulisandeid kasutada(pulbreid) mida joogi sisse panna, ning mis aitaksid kiirendada lihasmassi kasvu. Ja muidugi kui teil endal on tarku nippe siis julgelt võite teada anda.
×