Jump to content

wtrix

Kasutajad
  • Sisu loend

    83
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

wtrix

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 08.03.1971
  1. BCAA, leutsiin

    Kõik õige (laias laastus nii ma ka tarvitan), küsimus on, kas sellele tarbimisviisile magamineku eelse leutsiini lisamisel on ka tegelik mõju või on minu senised muljed lihtsalt soovmõtlemine.
  2. BCAA, leutsiin

    Hoi! Otsustasin katseks võtta mingil perioodil vahetult enne magamaminekut leutsiini. Otsus tulenes mitmelt poolt loetust, et leutsiin aitab organismi viia anapoolsesse seisundisse. Kaks nädalat on küll mõnevõrra lühike aeg tulemuste märkamiseks aga mulle vähemalt tundub, et rasvakaotus on kiirenenud ja samas jõudu tuleb kenasti juurde. Kas sellisel tegevusel võiks mingi teaduslik põhi kah all olla või on see "tundumine" minu soovmõtlemisest tingitud luul? Mis targemad arvavad?
  3. Rattasõit

    Sellise probleemi lahendamiseks on 2 varianti: 1. Osta uus sadul: Jutt siin: Manta rattasadul 2. Osta uus jalgratas: Jutt siin: Monsterratas
  4. Vesi ja rasvapõletamine

    Hoi! Kas keegi oskaks täpsemalt viidata allikatele, kus seda alkoholi mõju hormoonitasakaalule selgitatakse. Jah, olen kuulnud isegi, et suurendab östrogeene (et vähendab testo tootmist kuulen esimest korda aga kõlab usutavalt) aga tahaks täpsemalt lugeda selle mehhanismi kohta.
  5. Vesi ja rasvapõletamine

    Yep. Tuttavad missioonimehed on ikka rääkinud, kuidas mõnel mehel oli Iraagis lõunaks mitu liitrit vett naha vahel ja selline tunne nagu poleks kunagi vett juua saanudki.
  6. Millist valku jne?

    http://www.fitness.ee/?act=webtrainer〈=1
  7. jooks

    Mõned nõuanded hobilippajalt: 1. Osta endale raamatuid: http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/jooksja_tarkvara/25154 http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/jooksu...4siraamat/54391 2. Loe need läbi 3. Mina isiklikult olen tähele pannud, et kükid on mind jooksu ja suusatamise kiiruses oluliselt rohkem edasi aidanud kui jooks ja suusatamine. Ma ei tea selle tegelikku põhjust, kuid võib oletada, et lisaks lihaste jõu treenimisele suurendavad kükid ka tugeva pingutuse tõttu keha normaalset steroidide tootmist, mistõttu areneb kõik.
  8. Treeningkava

    Mina teen üldiselt paaris - alul hantli sirutamist: ja siis kukla tagant. Sirutamine on hea selektsiooniga harjutus, mille kõige raskem osa langeb suurima kontraktsiooniga faasi. Kukla tagant tõstmisel töötab lihas tervikuna rohkem ja see on u. nagu kompleksharjutus triitseptsile, kus on mõningal määral paratamtult (eriti raskuste ja seega ka ketaste läbimõõdu suurenedes) kaasatud ka eesmine delta. Hea harjutus on veel alljärgnev - vahelduse mõttes võtan isegi ilmselt peatselt kasutusele: . Taustal liikuv tüüp ei ole kohustuslik :-)
  9. kiiresti või aeglaselt - mis vahe on?

    Ma kusagilt lugesin, et kiirelt üles surumine (isegi kui see ei õnnestu vaatamata pingutusele) koormab rohkem kiireid lihaskiude ja aeglaselt langetamine aeglased. Kusjuures asja iva pidavat olema selles, et aeglased lihaskiud kasvavad aeglasemini aga ka kaovad aeglasemini. Kui palju sellisel puisel teoorial pointi on - ei tea. Ise igatahes osade harjutuste juures teen kontraktsiooni kiiresti, osade juures mitte. Põhjus selles, et mõnede harjutuste puhul teeb kiire sooritus harjutuse lõpu inertsist kergemaks või toob kaasa vigastuseohu.
  10. Muidugi juhtub ka, et treenerid eksivad. Kunagi kirjutas Kiivikas mu toitumiskavasse sõnasõnalt, et kusagil kella kolme paiku võiks ära juua 300kg petti. Küsisin siis ta käest, et mis siis juhtub kui iga päev päris vannitäit ära juua ei jõua. Ma ei mäleta, mis ta täpselt vastas aga lõpuks leppisime 300g peale kokku.
  11. jooksmine hantlitega

    Yep. Ma olen kunagi elus selle lolluse ära proovindu, et sidusin pahkluudele raskused ümber ja käisin nendega jooksmas. Pärast vaevasid mitu aega mitmesugused põlvehädad.
  12. Eile kükke tehes käis viimase küki ajal (vajustin natuke ettepoole) seljast väike jõnksakas läbi. Korraks oli nagu natuke valus kah. Ka hiljem andis pisut tunda (ettepoole kummargil istudes natuke) aga ei midagi segavat. Teravat valu ei olnud. Täna enam valus ei ole. Ainult kuidagi "õrn" tundub ja "imelik" on see koht (üsna keset selga) - nagu oleks natuke soe. Liikumisvabadus on täielikult olemas, mingit teravat valu kusagilt sisse ei löö. Trenni sain edasi teha ehkki seljalihase harjutused piirasin eile ainult lõuatõmmetele, mis ei olnud kusagilt otsast ei valusad ega piiratud. Kui tõsine see teema võib olla ja kas tasub sellise väikese jõnksaka pärast hakata tohtri manu lippama või pole mõtet pabistada? Umbmäärane jutt sai aga asi ongi selline umbmäärane.
  13. Aspartaam

    No kus nüüd kaevas ürgvana teema üles. Ega ei olegi vaja. Ainult, et igaüks ei lisa süsivesikuid trennijärgsele šeigile. Ja on ka näiteks valgusegusid, kus aspartaami asemel kasutatakse sukraloosi, mis läheb su kehast peaaegu puhtalt läbi. Ehk siis 75% siristad vetsupotti ja ülejäänud seedub või väljutatakse muul moel.
  14. Muide, üsna hiljuti lugesin ühe uuringu kohta, kus rottidel katsetati erinevaid dieete. Selgus, et kui päeva alustada süsivesikurikka toiduga "eeldab" roti organism, et ka ülejäänud toidukorrad päevas on süsivesikuterikkad ja vice versa. Nii, et kui näiteks esimene toidukord on miskine puder ja lõunaks süüakse rasvast liha, siis lendab insuliin ikkagi lakke ka rasvase liha puhul. Mida sellisel puhul tehakse hetkel üle jääva energiakogusega võib vaid oletada.
×