Jump to content

krl

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

krl

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. "Rühmatreening" sügisest?

    Pole midagi kuskil algatatud ja kellelegi silma jäänud?
  2. Tere, Kuna omaette jõusaalis surumisest on küllaltki kopp ees viimaks, siis oleks huvitatud sügisest alustama midagi, mis toimuks koos nö teiste inimestega(ei pea silmas mingeid aeroobika analooge). Kuna aga pole aimugi ,kus midagi pakutakse, siis oleks tänulik kõigile, kes seda väärt infot jagaksid. Ideaalis võiks näiteks võrkpalli hakata mängima, kui kuskil miski algajate trenn käima lükataks. Aga võib ka kõike muud pakkuda. Asukohana sobiks Tallinn, ideaalis Mustamäe piirkond.
  3. Põlvesidemed, põlvetoed, soojendussukad

    Ilmselt kui ma kogu selle teema läbi loeks, saaks ka vastuse, aga küsin ikkagi siin ära. Milleks teha trenni nii suurte raskustega, et liigesed enam ilma toestamiseta vastu ei pea? Teadmine, et teed 300kg`ga kükke, on seda väärt, et pärast normaalselt kõndidagi ei suuda?
  4. Kõikvõimas KÜKK

    Ma pole siiani suutnud aru saada sellest abivahendite kartmisest. ala "kindad on pdedele" ja "tõelised mehed kükitavad ilma mingi pehmenduseta kangi ümber". Milleks selline tegevus teid siis ette valmistab?
  5. Jõusaaliriided ja muud spordiriided

    Kui enne trenni tuleb mõelda, et "huvitav mida täna selga panna", siis minnakse sinna trenni vist üldse mingit valet asja tegema.
  6. Kaalust alla

    Tänansest läks käima suveks valmistumise dieet. Tegelt algas eilse poeskäiguga. Ostsin pirne, banaane, piima ja kanaliha. Õhtuti hakkab menüüs olema puder ja kana. Tööl lõunad vahetasin ka supiks nüüd. Peab töötama.
×