Jump to content

ruud

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ruud

  • Tase
    Vaatleja
  1. tänan. jah, pean vaimselt mõnda aega rohkem pingutama ning korrutama (et ka alateadvusse jõuaks teadmine), et madal rasvaprotsent ongi tavaline olukord. suurte kaalulangetajatele on ka ilmselt päris suur probleem harjuda just uue, "õblukese" kehaga. ning kui sa ise teadvustatult seda ei usu, mis siis veel alateadlikust mõtlemisest/käitumisest rääkida.
  2. söö 5x, sest veresuhkur

    olen kah proovinud pisut vähima piisava söögikoguse väljaselgitamisega eksperimenteerida, polnud eesmärk omaette, alguse sai see siiski isiklikest muredest. veresuhkrut sel ajal ei mõõtnud aga täielikult söögist ka ei loobunud: - hommikul paar lusikat putru või omlett 1 munast, tee, vesi - lõunal peopessuurune annus juurviljasegu võiga, tee, vesi - õhtul paar lusikat putru meega, pool koorikleiba, juustutükk, vesi - lisaks kompleksvitamiin, D, magneesium, omega, L-leutsiin ning miskit veel, et ikka kindlustada kehale vähemalt vajalik mineraalide ja ka vakude hulk minu vaatlused: - esimestel päevadel uinumine väga raske - ning üldse keha vajas und ainult 4-5 tundi, mis iseenesest pole ju paha, küll aga alguses harjumatu (see, et öö kestab just nii kaua kui kestab, ei tähenda, et iga indiviid nii kaua und vajaks) - hommikul vara üleval ning virk ja kraps, ka treeningust taastumisega polnud probleem - alguses magada väga külm, kuna keha säästab energiat. põhimõtteliselt müts peas ning collegedressid peal+ paksud sokid - treening alguses pisut uimane, kuid hiljem ei tundnud vahet - jõudu jätkus, ka kestvus oli sama - pulss väga madal, kuid ei mingit kehva enesetunnet - higistama hakkasin alles eriti tõsise treeningu peale ning kui olin palju vett sisse kallanud. - kaalulangus 5kg nädalas, 4 ehk rasvas, 0,7 ehk lihaste veesisalduse vähenemisest, 0,3 väiksematest riietest - füüsilised mured nagu lihaskangus või nõrkus puudusid Ainuksed mured ja segavad asjad olid: - külmad käed - mahavajuvad püksid ning püksirihmal aukude puudus - lähedased arvasid, et mul on probleem Kaalu eriti enam pole vaja langetada, pisut vajab vaid harjumist teadmine, et kõike ja sellises koguses pole vaja toitu endale sisse süüa, piisab ka vähesemast.
  3. jah, ega ma eriti ei usu ka neid nn. isu äravõtjaid. ning päris tühja kõhuga toimetada lihtsalt pole õige. ning, just-just sama mõte siin, mida parem vorm, seda raskem on sealt veel midagi timmida. ilmselt peab pigem vaimselt ennast treenima/harjuma ning arvestama, et mitte minna külmkappi kiigates arust ära. olen märganud, et vee pealekallamine ajal, kui on "nõrkuse hetk" leevendab. proovin suveni ses osas pingutada, vaatan, kas aju selel aja peale mõistab, et ka väiksema rasvaprotsendiga ei ole paanikaks põhjust.
  4. ehk siis küss selline: kas kehal on mingi kriitiline vajalik rasvavajadus seoses nt. lihasmassiga? et keha lihtsalt peab tagama mingite signaalide alusel teatud piisava rasvaprotsendi, millest allapoole langedes käivituksid mingid enesealalhoiumehhanismid nt. suurem isu, väsimus (piiratud energia liikumiseks), pidev külmatunne (kuna keha säästab kõhtu kukkuvat palakest tähtaimaks, mitte ei küta täiega, et seda põletada etc.) miks kirjutan- on tehtud kunagi lihaskasvatustreenigut ning selle mass on piisav, rohkem ei soovi. olen muidugi ka muutnud dieeti ning treeningut ning eesmärki. ka jõu juurdekasv pole enam nii oluline, seda on piisavalt, oleks hea, kui see säiliks või siis tulenevalt massilangusest ning muutunud treenigust, ehk 10-15% langust oleks kah aktsepteeritav, mis muidugi praeguseks ongi juhtunud. aga ma ei põe. pigem on soov alandada veel pisut rasvaprotsenti, kuid olen tähendanud, et kui see liialt langeb, siis kehal nagu tekib paanika, et nüüd vaja kütet peale kühveldada ning isu on päris suur. 1. ehk siis kas keha käitumisel on seos minu esialgese küsimusega või lihtsalt treeningust tulenev stressitõus (mh. kortisool) ning sellega seoses ka suurem isu. olen alustanud kroomitablettide lisamisega toitumisse, mis peaks kortisooli tõusu tasakaalustama ning samuti kaitsma lihaseid treeningul (ehk väikeses energiadefitsiidis). 2. kas kroom oleks siin abiks. palju, mis ajal? kellel häid kogemusi, palun jagage tnx
×