Jump to content

V1tamiin

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

V1tamiin

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.06.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Anoreksia vaevalt, kuna ma ei taha oksendada või ei karda paksuks minemist ja toit meeldib mulle, sööksin kõike, lihtsalt selline jama on. Ise olen pikk 183cm ja kaal 60kg praegu.
  2. Ausalt öeldes on vahepeal isegi jogurtit või kohupiima raske süüa, kuid see moment nagu ajutine ning möödub mõneajaga, kartulipüreed olen proovinud süüa ja no ei lähe alla.
  3. Käisin jõusaalis 4 kuud, kuid jätsin selle sinna paika kuna isegi hommikul saan päris vähe süüa ja treening toimus mõistuse ja treeningkava järgi, aiman niipalju, et äkki asi hoopis selles keksküttes, mis kuidagi mõjub limaskestale, kuna suveks läks üle, sest siis see kinni keeratud, rohkemat ei oska aimata. Kui saaks süüa, siis käiks ka jõusaalis või tegeleks spordiga, aga ilma söömiseta on väga raske üldse midagi teha.
  4. Tere, siuke probleem, siis ja küsiks, kas keegi on midagi sarnast põdenud, nagu väga vähe saan süüa ja neelatades läheb kurk kuivaks ning veest ei piisa, sööki nähes või lõhna tundes nagu tuleb isu küll, aga see jama ikkagi segab, kuid niisama vedelikke saan juua küll. Vahest on sellised momendid, kus saan süüa, kuid need kestavad max 15minti, siis jälle sama. Käisin ka perearsti juures, kes määraski sellise diagnoosi ja kirjutas saatekirja neoroloogile, kuid järgmine võimalus on alles suvel ning niikaua ei tahaks oodata, et küsikski, mida teha sellises olukorras, haigekassa pole ka veel kehtiv, kuna sain tööle alles paar päeva tagasi, kuid töö Prismas ja seega kindel. Paar aastat tagasi olid samad sümptomid, kuid suve saabudes nagu haihtusid ja sain jälle söömist nautida, siiski oodata suveni oleks ka piin.
  5. Ma tänan väga nende julgustavate ja õpetlike sõnade eest. Mul on treeningkava tellitud ja jõusaalis treenin tõesti mõistusega ja ei tee ainult ühtesi harjutusi, rämpstoitu ma tegelt väga ei söögi, pigem olen suur magusahammas, seda küsisin täitsa niisama, muidu maitsevad kõik toidud, kaasa arvatud tervislikud toidud. Praegu mul mingeid lisandeid ostetud ei ole, kuid algajatel vist pole vajagi, kuid kahju need väga ei teeks.
  6. Tere, mina olen 19A poiss, kaalun 61kg ja pikkust on 183 cm. Jõusaalis olen käinud nüüd 4 kuud ja jõudu on muidugi juurde tulnud ja raskused on suurenenud, jõuan kiiremini kauem joosta (soojendus, lindil), kuid kaalu mitte väga ja tean, et kaloreid ei ole piisavalt. Kuid mul on küsimus neile, kes kunagi olid umbes samas seisus. Kuidas te toitusite ja kas vahetevahel rämpstoit/maiustused takistavad lihaskasvu, kas te tegite toidud mingil päeval kogu nädalaks valmis ja, kui kaua võttis see aega, et oli juba näha muutust nii kaalus, kui lihasmassis. Oskan ka guugeldada, kuid soovin nõuandeid kaasmaalastelt
  7. Raskusi söömisel/neelamisel.

    Praegu ei tööta ega õpi, edasi kavatsen õppida järgimise aasta õppeaastast.
  8. Raskusi söömisel/neelamisel.

    Ma eeldan, et mingit valgu/massi pulbrit osta ja katsetada või saab ka smuutiga kuna väiksemat sorti blender olemas.
  9. Raskusi söömisel/neelamisel.

    Lisaks, üleeelmisel aastal oli see päris hull ja ei saanud kohe üldse süüa, käisin ka psühholoogi juures ning lõpuks kui suvi saabus oli see kadunud. 2013 aastal talvel ha pimedal ajal ei olnud ühtegi sellist sümptomit ja nüüd jälle painab. Ja tahaks ka teada palju teie toidukavad maksavad.
  10. Tervist! Probleem selles, et kui söön, siis on raskusi neelamisel, et nagu ei taha alla minna, vahetevahel suudan neelata aga tervet portsu ei suuda ära süüa (see juhtub just õhtuti) ja samas tekib nagu paks tatt kurgus söömise ajal ning tahaks välja köhida, (ning ajab köhatama söömise ajal) kuid ei suuda või kui suudan, siis hiljem ikkagi samamoodi. Need probleemid puuduvad hommikuti ja pärast füüsilist trenni, kuid kui käin päeval jõukas, siis vahest on õhtuti ikka sama jama, käin jõusaalis 4 korda nädalas, aga kuna olen alakaaluline, siis pean palju sööma ja saama kõike mis tervisele hea, aga sellise probleemiga väga raske kaalu tõsta.
  11. Treenig ja alakaalulisus

    Arusaadav, eesmärk on lihasmassi kasvatada ja kehakaal normi saada ning üleüldse tervisliku eluviisi poole rühtida.
  12. Treenig ja alakaalulisus

    Raskusi olen jah suurendanud, visuaalse kohapealt ei oska öelda, see kuu alustasin, ennem ei ole treeninud. Olen ise ka alakaalulise piiripeal.
  13. Treenig ja alakaalulisus

    Mul küsimus lihas valu kohta, nimelt olen 5 korda jõusaalis käinud ja enam ei tunne mingit valu järgmisele päeval, ainult paaril esimesel korral oli paar päeva tunda. Siiamaani kõik harjutused läbi teinud ja on ikka tunda viimaste korduste ajal, et raskem, niiet enda arust ei alatreeni. See nädal käinud esmaspäeval, kolmapäeval, reedel ning plaan homme minna, üritan ühe vabapäeva jätta, ning 4 korda nädalas. Kava mille järgi treeninud asub siin: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/39025-esimese-treeningkava-kohta-kusimusi/Ei pidanud vajalikuks uut teemat teha ühe küsimuse kohta.
  14. Rammumeheks?

    No ise üle 180 cm (~182-183), aga kõhna, toitumisest tean ka, et süüa kõike, kui tahan kasvada. Käin ka jõusaalis, esimene kuu, aga ei plaani seal käimist lõpetada.
  15. Rammumeheks?

    Küsimus selline, et kuidas saada rammumeheks, kas selleks on vaja mingeid eeldusi, kas ka peenikesest noorest võib midagi vormida.
×