Jump to content

Arvo

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Arvo viimane päevavõit oli October 9 2018

Arvo's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Arvo

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.05.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Näete,mis mina leidsin,tuleb välja,et mujal tehakse ka trenni.https://fbcdn-video-h-a.akamaihd.net/hvideo-ak-xpf1/v/t42.1790-2/10956187_1087600187922864_1521478202_n.mp4?oh=96c269dd66f8aba7c58a20d959a5dafd&oe=54D3C1F3&__gda__=1423163623_d9536081050be0c79090bfc527d7b79d
  2. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Mõte on Sul väga hea. Oleks kõikides alaliitudes ka samuti, aga teistel ju ei ole seda probleemi. Ja miks Reval-Sport võib korraldada võistlusi aga ülejäänud ei tohi????
  3. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Tõesti ei ole meil probleeme teha EJTL koostööd. Pole seda ka kunagi olnud, aga palun öelge mulle miks ma pean seda tegema? Ma ei saa sellisest poliitikast üldse aru. Kui tahavad oma sportlasi kaitsta, tehke neile igal ajal ja kohas proove.
  4. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    No aga, miks siis meie võistlused jalgu on jäänud?
  5. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Võib-olla tõesti ei ole ma spordile midagi andnud. Ah jaa olen ju mõttetu "meediastaar". Juba unustasin. Jah te kõik olete tublid ja olete palju medaleid Eestile toonud. Super, selle kohta pole midagi halba öelda. Te kõik kaitsete alaliitu ja kiidate härrasid taevani. Aga keegi teist ei süvene asjasse üldse k.a sina silbaum. Asja mõte oli ja on algusest peale saada kõigile ühed reeglid, mitte Tallinna klubidel on ühed ja teistele on teised. Keegi ei ole kunagi tahtnud teha konkureerivat liigat ja ei plaanigi seda teha. Mina ja kõik teised lihtsad huvilised oleme tahtnud ainult korraldada vabasid võistlusi ja muud ei midagi. Ma ei ole siiamaani aru saanud mismoodi me alaliidule jalgu jäime. Esimesed aastad kõlbasime seda võistlust korraldama aga nüüd mitte. Kuigi võistlusformaat on aastatega olnud sama. Ja vastik on lugeda, et need sportlased, kes ei võistle IPF-s need on kõik keemikud. Samas IPF-s on piisavalt positiivse proovi andnud sportlasi. Nii et, kes on siin valemängijad!!!
  6. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Väga hea ülevaade alaliidu tegevusest. Seadusevastane jah kuna teie enda seadus ütleb ju et teiste liigade võistlustel ei tohi osaleda, pole ju toimunud teiste liigade võistlusi. Meeldetuletuseks, jah Arvo Kaljapulk on olnud 2x MM kolmas jõutõmbes ja 1x EM jõutõmbes hõbe.
  7. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Ja mis on teinud juhatus selleks et need samad sportlased on tulnud areenile. Rausi taga on Terasmaa olnud, mis puutub siia EJTL. Sagor ja Kuusnõmmed on puhtalt Salu töö. Alaliit ei suvatsend isegi õnnitleda maailmameistreid lennuväljal. Kui väga asjast biiti ei jaga võiks ikka oma liistude juurde jääda ja saalimaailmameistriteks jäädagi, eks tarmop.
  8. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    NB Raus ja Sagor olid juba enne seda juhatust olemas maailmaareenil, nii et sellel juhatusel pole küll mingeid maailmasportlasi ette näidata. Üks spordiklubi, nalja teed või.
  9. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    http://www.fitness.ee/uudis/3811/keila-joud-2011-tulemused-ja-pilte-vaata-foorumist Kas poliitika ei ole siis veel,et karistatud sportlased ei tohi koos IPF sportlastega võistelda ühtedel võistlustel? Minu mäletamist mööda oli Argo Ader EKFL poolt karistatud sellel ajal ju ja IPF sportlased osalesid ka sellel ju.
  10. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Mõtetu on rääkida ju. Teie tegemistele on kohe olemas igasugused põhjendused,et kord on tehtud saalis ja kord on tegemist korduste peale võistlusega või hoopis eraäriga. Ise ka usute seda,et keegi jääb seda jama veel uskuma. Oleks aeg endale otsa vaadata ja mõelda, et kas te olete teinud oma valitsemise ajal üldse midagi selleks,et jõutõstmine areneks Eestis? Kas sportlasi on tulnud juurde? Kas tase on läinud paremaks? Kas spordiklubisi on tulnud juurde? Või mida te üldse kogu see aeg teinud olete? NB! Reputatsiooni õõnestate ainult teie ise.
  11. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    www.fitness.ee/uudised/joutostmine/31 Vaadake pealkirju. Kaido Leesmann surus soomes 230!!!
  12. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Metali tulemused, mis on tabelis ei ole tehtud lihtsalt saalis surudes, need on kõik võsitlustel tehtud tulemused. Tim (21 aastane), kui arvad,et oled õige mees siin kommenteerima, siis ole mees ja pane oma nimi ka siia, siis saame kõik teada, kes oled.Vägikaigast vean monopoli lõpetamiseks ja kõikidele ühesuguste reeglite kehtestamiseks. Kui on Revalil lubatud korraldada võistlusi siis on lubatud nii Raplal, Hc Gymil ja Võrul ka neid teha, ilma et karistused lendama hakkaksid.
  13. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Kes ennast siin avalikult lolliks tegi? Sellega,et avalikkust valgustasin probleemist? Ja ma uurin selle protokolli ka, kus see 230 tehti ja ajan lõpuni,et kõik välja tuleks. Kui teised selles tabelis sportlased on karistatud, siis hr Leesmann peab ka selle saama. Õige peaks olema nüüd see et president hakkaks tunnistama oma viga ja nõustuks karistusega nagu iga teine,kes selle on saanud.
  14. No aga kõik ei taha ju IPF või WPC või muu egiidi all võistelda. Lihtsa võistluse läbiviimiseks tahate öelda siis,et polegi mingit võimalust või? Kas siis kui teha lamades surumine ja jõutõmme oleks võistlusformaat õige?
×