Jump to content

jon

Kasutajad
  • Sisu loend

    58
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jon

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 05.07.1985

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.viagrabelgiquefr.com/
  • Skype
    MigueljakNP

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    143040
  • Interests
    143040
  1. Probleem

    Mul oli sama lugu kunagi.käisin uuringutel ka,aga midagi ei leitud.ma puhkasin.mingi paari nädalaga läks üle.
  2. Jõusaaal ja kanep!

    No vaevalt et keegi nüüd tahaks õigustada siin narkootikume.lihtsalt keegi küsis mida foorumlased arvavad kanepist ja selle mõjust.Ja inimesed jagasid oma arvamust ja teadmisi.Ja see et kanep paljudes riikides keelatud on ,pole kindlasti tema kahjulikust mõjust.Tegelikult alkohol ju kanepist igas asjas palju kahjulikum,aga ikkagi legaalne.aga oki ma nüüd rauda väänama.
  3. Jõusaaal ja kanep!

    Kuule Aryan88 sa võid iseennast nuiaga pähe peksta kui tahad.Kaotada pole midagi.Ega see sind enam lollimaks ei tee vist.Pärast võid ennast põlema ka panna.
  4. Jõusaaal ja kanep!

    Eks su sõbral olid arvatavasti mingid muud mured,või sai kuskilt mingit halba kraami.
  5. Jõusaaal ja kanep!

    Riho.Selliste kommentaaridega võiksid ise ahju minna,või kuhugi jippii foorumisse.
  6. Jõusaaal ja kanep!

    Suure naljana tundub ka sinu postitus! Oleksid võinud siis omaltpoolt mõne andekama lingi siia lisada! Tõesti mingi eriti mõtetu link.Omaltpoolt saadaksin siis sellise lingi: http://kodu.neti.ee/~ku003a/
  7. Jõusaaal ja kanep!

    Kuule äkki oleksid nii vastutulelik ja jagaksid oma tarkust ning seletaksid täpsemalt,kuidas see muundamine käib.Sellist asja kuulen mina küll esimest korda. positiivsed mõjud oleksid sellised siis:Leevendab lihasvalu,aitab unehäirete puhul,tõstab söögiisu,leevendab stressi - need on siis sellised mõjud mis spordiga seotud. Ei taha väita,et kanep nüüd mingi hästi kasulik asi oleks ,aga ta on hea alternatiiv alkoholile.
  8. Jõusaaal ja kanep!

    Kuule AA .Kui vana sa oled,sa räägid juba nagu mingi väga vana inimene.Ja mürgist on asi üsna kaugel.Uuri enne midagi,kui hakkad mürgiks nimetama.Ja ma tõsiselt loodan , et must siis narkarit ja alkohoolikut ei saa,kui ma vahel paar pardot ja õllet panen.
  9. Jõusaaal ja kanep!

    No vilumus tuleb ajajooksul ja ainult pideva treeninguga ei jõua sa küll kuhugi.Ja mis puudutab munandite tööd,talitust,siis see on vananenud info - ei vasta tõele.vähemalt mitte nendes kogustes ,mida inimene suudab ära tõmmata.Ja kui tõesti kardad ,et testo tase võib alaneda,siis peale kanepit võid kasutada HCG + Clomid. Muidugi võib kõvasti testot ka peale süstida-maitse asi.
  10. Jõusaaal ja kanep!

    Mina arvan küll, et kui mõistlikuse piirides kanepit kasutada,tuleb see pigem kasuks kui kahjuks.Kanep on rahusti,aitab maandada igasugu pingeid.
  11. Proteiin

    Küsimus ei olnud iseenesest üldsegi mitte loll.Kui tunned ennast ebamugavalt,ära süvene sellistesse postitustesse.Aga mingi sellinne link või midagi taolist võiks küll olla ,mis suunaks sind kuhugi,kust saaksid informatsiooni.näiteks mingi *korduma kippuvad küsimused*või midagi taolist.
  12. Milliseid aineid neist kasutanud?

    Sinu NO1 on kopsuhaige nende ülaltoodud ainetega võrreldes.
  13. Surumine

    Treeningkava tuleks vist muuta ikka siis kui selleks vajadus tekib.
  14. kava

    Tegelikult võiksid mingid puhkepäevad ka vahepeal olla.Ja mina küll ei jõuaks korralikult rinda teha kui eelminepäev olen õlga teinud.
  15. Mida teha?

    Kindlasti võta.Püsib organism ka tugevama.
×