Jump to content

raunoasafa

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

raunoasafa

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.11.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kavajaotus

    Küsimus seisneb selles kui soov oleks teha lihast läbi 3x kahe nädala jooksul siis kuidas see peaks jaotatud olema ja samuti oleks soov jätta sisse üks aeroobne päev eraldi, mitmeks päevaks peaks olema jaotatud ja kas nii üldse on võimalik??
  2. Treeningu järgne shake

    Palun vastust kas selline käitumine on õige v ainuviis? Nimelt soovin teada kui võtta vadakuvalk peale trenni kohe 30g ja süsivesikuteks valin banaani + 100-200g jogurtit kas selle süsivesiku kogus on piisav ja kas see sobib kohe peale trenni, nimelt mul ei ole dextroosi võtta kuskilt ja soov teada kas süsikaid antud toidust on tark tegu Tänud!
  3. Rinnale kava

    Kas sobib ka nii treenida kava järgi? Rinnalt surumine Hantlitega kaldpink Rööbaspuu plokil lendamine / kas seda mõtekam teha kui tavalist lendamist nagu olen kuskil lugenud netis siis see peaks veel lisaks kaasama rinnalihase siseosa? või tasub rinnalihaste siseosa treenimiseks võtta liblika? Siis vast läheb kava pikaks ja kirjuks või kuidas??
  4. Kava jaotus

    Harjutuse viimased 2 seeriad teen kurnatuseni. Ning mis tahtsin küsida kas khe peale trenni valgusheigis on vaja sv saada ???
  5. Kava jaotus

    Rind 15-17 Selg 16 Kaed 9 + 9 Olg 12 + trapets Jalg 20 Soov oleks lihtsalt kardio hoida jõutrennist lahus
  6. Kava jaotus

    Nimelt siis kirjutan asjatundjatele oma kava ja palun tagasisidet kas selline jaotus oleks okei või liiga koormav. 1 päev - Rind, kõht 2 päev - Selg 3 päev - jooks, ratas kuidas tuju on min, 60 min 4 päev - vaba 5 päev - Õlad, kõht 6 päev - käed 7 päev - jalg, säär Kava teen 3+1 ehk siis 3 trenni 1 puhkepäev Kas seda võib liigapalju olla, jõutrennid on intensiivsed kestvus kuni 50minutit.
  7. Kreatiin

    Tekkis siis paar küsimust? Kas on vaja nimelt seda laadimist teha või saab ka ilma hakkama kui võtan kreatiini enne ja pärast trenni?? Ning kui on vabapäev siis võtan ainult hommikuti ja kui aeroobne päev kas siis on mõtet võtta kreatiini enne ja pärast ??? Palun vastust küsimusele ja vastaku need kes midagi teavad asjast!!!
  8. Rinnale kava

    Kuidas metsik? Mismoodi ma koorman siis rinna 3 osa ära? : Või mu rinnatrennist tuleb tõesti harjutusi ja seeriaid kärpida?
  9. Rinnale kava

    Palun targematelt nõu Nimelt probleem seisneb selles et mul üks rind teisest väiksem ning samuti jõudu vähem kas tasub kava sisse lülitada hantlite surumine lamades? ja kas siis tuleks ära jätta kangiga surumine lamades või võib panna need ühte patta rinnapäeval nii kang surumine, kaldpink surumine ja hantlitega surumine? Kava rinnale selline: Lamades surumine 4 Kaldpink hantlid/kang 4 Lendamine lamades 3-4 Rööbaspuu 3-4 ületõmbed 3
  10. Whey + proteiin šokolaadi

    Ei saanud aru, mõtled 100 protsendilist mahla v mida, ilmselt sokolaadi oma ei maitsegi mahlaga Igaljuhul tänud kiire reageerimise eest, saab juba homme proovida
  11. Whey + proteiin šokolaadi

    Nimelt sai soetatud valgupulber, whey + ning tekkis paar küsimust? Kuidas saan paraja koguse mõõta kui seal ei ole mõõdulusikat pakkis või tõesti peab soetama omale minikaalu? Ja kas peale trenni kui mul pole seda segada dexto või malta6ga kas sobib mingi muu asi? Kasvõi näiteks siis piim, kas piim valgu imendumist aeglasemaks ei tee või segada mingi mahlaga palun nõuannet!
  12. Massilisamine

    Kus selliseid kavasi leida võib? see tähendab et ühel treeningul teed tervekeha läbi?
  13. Massilisamine

    Kas keegi oskab anda nõuandeid kuidas lisada head massi ning kas see loeb massipuhul kui teen igalihase eraldi päeval ehk siis 5 päeva kava või panna midagi kokku ja teha vähem kuidas soovitate või seal vahet ei ole?? Ette tänades
  14. mass vs aeroobne

    Mis tähendab mõistlikult teha? lisaks mainin veel ära et igapäev käin tööl ja trenni teen õhtuti..
  15. mass vs aeroobne

    Tänan aga ku kava on jaotatud viieks igalihasgrupp eraldi ja vabaltvalitud 3l päeval peale jõutrenni aeroobset teha on okei? praeg´u teen 4ks jaotatud kava ja trenni pikkus on tavaliselt tund. kas tasub jätta 4ks jaotatud kava või teen kõik eraldi? Ja praegu kogun massi on siis aeroobne mõistlik ? Lihaseid ära ei kaota ?
×