Jump to content

sanafa_gan

Kasutajad
  • Sisu loend

    2
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sanafa_gan

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.05.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Jõutõmme, haarde tugevus ja rikutud peopesad.

    Makes sense tegelikult, tänud selgitamast. Muidu kahe käega, pealthaardes. Kang on tavaline jõusaali kang, üsna õrna mustriga. Tänud nõuannete eest, peab ilmselt mingeid kindaid proovima siiski. "If you are wearing gloves to gym make sure they match with your purse" - Arnold Schwarzenegger
  2. Tervitus, nimelt olen jõudnud jõutõmbega staadiumisse, kus kannataks raskust lisada, aga haare pole piisavalt tugev. Väljendub see selles, et kang libiseb osaliselt sõrmedele ning selle tulemusel koguneb liignahk sõrme all asuvatele "patjadele". See ei näe hea välja ning ei ole ka kõige mugavam tunne maailmas. Lisaks jääb mulje nagu ei kasutaks ära täit potensiaali jõutõmbe sooritamisel. Kuidas olete sellega ise toime tulnud? Jätkanud madala raskusega kuni haarde tugevus paraneb või võtnud kasutusele pulbrid/kindad/rihmad? Plussid ja miinused? Probleemid tekivad, kui kangil on ~90kg. Raskus pole tegelikult suur ja ausalt öeldes võiks randmele jämedust juurde tulla küll, aga kas selline haare üldse soodustab seda?
  3. Trennikaaslast

    Otsin trennikaaslast Tallinnas, Scala fitnessi ja pärast 21. Raske on üksi järjepidev olla, eriti, kui kodus oled viiest ja trenn on 21, kuid oled jõudnud end mugavalt ära seada.
×