Jump to content

dasfdasf

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

dasfdasf

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.03.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Tervitus, Eesti Ekspressi vahel oli mingi pakkumine, mille raames annavad ära natural pharmaleuticalsi OmegaMarine Forte+ kapsleid 60tk.. Leht, mille kaudu seda teha saab: https://omega-3.omegamarine.ee/ Kas see on mingi juudiäri, st pärast hakkab iga kuu tablette posti tulema ja aina maksa ja maksa? Muidu miks mitte võtta tasuta mõned ligi
  2. Konservi toiteväärtus (aidake hinnata)

    Tänan vastuse eest. Tegelikult mõtlesin kogu makronutrientide (proteiin, rasv, süsivesikud) profiili. Üritan jälgida toitumist, seega oleks hea mingi umbkaudnegi.. ehk kellelgi on kogemusi?
  3. Toiteväärtuse arvestamine mõningate toodete puhul

    Teen ka ise nii, aga mõtlen, et kokkuvõttes selline toimimine vähendab mu defitsiiti (nt rasva ära kuivatamine sprottidelt) veelgi.. aga lihtsalt , et huvitav, mis siin ubade juures on mõeldud.. kui vee ära valan ja kasutan samu numbreid, siis tegelikult on oad ju kangemad kui see kompott (oad+vedelik) keskmiselt.. seega läheb jälle teistpidi valeks mu arvutus.
  4. Günekomastia

    Kas keegi on Eestis operatsiooni ka teinud? Mis sorti günekomastia ja kelle juures ja kuidas kommenteerite?
  5. Tervitus. Üritan siin oma makroelemente jälgida ja aeg-ajalt tekib küsimus toodete kohta, mille pakend sisaldab mingit vedelikku. Näiteks konservpurgis oad - kirjas on, et netomass 400g, ubasid 240g.. ülejäänud on mingi selline vedel plöga. Või siis sprotid õlis. Kas 100g toiteväärtus on mõeldud ilma vedelikuta? Ubade vedelikku ma üldiselt taldrikusse ei pane. Samamoodi sprotid kuivatan tihti pabersalvräti vahel rasvast puhtaks - kas nad on siis ikka 32g rasva 100g kohta? Mis te arvate sellest? Ette tänades!
  6. Tervitus! Nimelt on mul konserve, milled olen ostnud jahimeeste käest, ning mille toiteväärtust ei tea. Sisuks on põdra- ja metssealiha segu, ilmselt üsna puhas, sest jahimehed need endale teinud. Kas keegi oskab mul aidata selle konservi sisu umbkaudset toiteväärtust hinnata? Kaalub siis ~300g ja rasva on ka. Vaadake pilti http://www.upload.ee/image/5312341/IMGP0386.JPG Ette tänades!
  7. Tervist! Ei osanudki kuskile oma murega pöörduda, ent siis meenus see tore foorum, kus kogunevad terviseteadlikud inimesed Küsimus nimelt selline, et minu ema (55a) sooviks mingitsorti toitumisnõustamist, mis võiks ehk olla koos vereanalüüsidega vmt, et osata paremini kujundada oma menüüd ja toidulauda. Otseselt ei ole küsimus selles, et oleks vaja kaalus juurde või alla võtta, ent kuna vanuse kasvades organismi efektiivsus on niigi languses, siis ta sooviks vähemasti toitumise osas anda enda poolt maksimaalne, et tagada organismi/immuunsüsteemi maksimaalne töö. Kas keegi siit oskab soovitada mõnda asjalikku asutust vmt? Väga kalleid kliinikuid vist mõtet pakkuda ei ole, aga ega ilmselt kompleksset teenust väga odavalt saada kah võimalik ei ole. Oluline on aga, et ei tahaks sattuda ühegi new-age guru juurde, kes eiteamille põhjal ennustab midagi, millel puudub teaduslik alus. Ühesõnaga, idee poolest peaks olema asi meditsiiniliselt-teaduslikult põhjendatud, aga võimalusel ka siiski holistlik - arvestama inimese kui tervikuna. Kui keegi oskab midagi soovitada Ma oleksin väga-väga tänulik. Lugupidamisega!
  8. Tervitused! Olen mõnda aega teinud trennijärgse sheigi umbes järgnevalt: ~40g jagu vadakuvalku (~50g Iconfit 75% vadakuvalgupulbrit = ~40g vadakut) ~30-50g dekstroosi ~30-50g maltodekstriini Aga pidevalt jäävad silma artiklid sellest, et n-ö anaboolse akna teooria on üsna aegunud ning tegelikkuses ei ole vaja trennijärgselt neid kõrge glükeemilise indeksiga süsivesikuid, ning eelistada võiks pigem toitaineterikkamaid süsivesikute allikaid - banaanid, virsikud, kaerahelbed. Odavam ja tervislikum. Millised on teie süsivesikute allikad trennijärgses sheigis? Lisaks toiduainetele võiksite öelda ka kogused (k.a. proteiin). Ise mõtlen, et ilmselt mugavaim oleks lasta kaerahelbed pulbriks ning lisada seda valgupulbrile. Võiks süüa ka banaani. Ootan teie arutelu ja vastuseid Kena uut aastat ja palju motivatsiooni teile oma unistuste täideviimiseks!
  9. Tervist, Mure/küsimus siis selline, et üldiselt olen üsna madala rasvaprotsendiga ja muidu oma arenguga ka küllaltki rahul. Olen treeninud natukene alla aasta. Mure aga see, et kõht on ikkagi üsna suur. Küsimus ei ole rasvaprotsendis - seda küll on seal kõhu peal natukene - vaid soolikad lihtsalt vajuvad välja. Eriti kui kõht on täis. Nagu aru saan, siis väliste kõhulihaste treenimisele peaks lisaks treenima ka sisemist transverse abdominis lihast. Kas kellelgi on olnud sarnane probleem ja on selle suutnud ära lahendada? Niisama kõhtu koguaeg sees hoida on päris väsitav. Ilmselt ei ole ma nii kaua treeninud ka, et mingi püsiva probleemi endale olen tekitanud. Kõht mul eluaeg selline olnud tegelikult, isegi kui ise kaalusin 65kg ja olin 178cm pikk. Üritan hakata tegema plankingut ja stomach vaccuum harjutusi, aga oskab keegi veel midagi soovitada? Mõtlen just harjutusi, mitte seda, et vaataksin üle oma dieedi. Andke nõu, eriti need, kellel sarnane mure olnud ja on selle suutnud seljatada Lugupidamisega!
  10. Küsimus paari pulbri kohta

    Sai võetud hästi kõrge valgusisaldusega ja hästi madala süsivesikute ja rasvasisaldusega vadakuvalgu isolaat nüüd juurde ( http://www.lihased.ee/vadakuvalgu-isolaat ). Segan siis sellega kokku, peaks tarbitav jääma lõpptulemus
  11. Tervist, Sain odavalt 3-4kg erinevaid "pulbreid". 2tk neist on massilisajad (pakendil kirjas) 15g/100g vadakuvalku ja 71g/100g süsivesikuid.. aga kõige suurema potska (2.5kg) peal oli suur kiri WHEY POWDER, mida ma kohe uskuma jäin Paraku pärast vaatasin, et selles proteiin 12g/100g ja süsivesikud 75g/100g. Nojah, ega ma suurt midagi ei maksnud nende eest, aga mis nendega peale hakata? Nagu ma aru saan, siis trennijärgne shake peaks sisaldama 30-40g valku ja siis ca samapalju või rohkem süsivesikuid. Seega 300 grammi peaksin seda massilisajat sisse rüüpama, et saada oma valgukogus kätte.. ja siis olen suhkrut nii täis, et pean ööläbi üleval istuma? Kas saan millestki valesti aru või nii ongi? Kuidas need massilisajad siis üldse saavad mingit massi lisada kui neis nii vähe valku sees on? Oskab keegi miskit head soovitada, mida peale hakata ?
  12. Kõhulihaste / seljalihaste mure

    Mul tuli ka 100ne seeria siin täna, suht debiilne Jalgade tõstmist tegin ja ühe seeria, aga noh - see ei tundu kuigi mõistlik. Mitte, et raske poleks, aga raskem võiks palju kiiremini olla. Ehk peaks lihtsalt lihase pingestatuse aega üritama maksimeerida ja kordusi seerias vähendama, tehes mitu seeriat. Väidetavalt pidi ektomorfidele hästi mõjuma. Aga pigem tahaks ka harjutust raskemaks.
  13. Kõhulihaste / seljalihaste mure

    Mida aga kõhu- ja seljalihaste jaoks soovitate kodustest tingimustes?
  14. Kõhulihaste / seljalihaste mure

    Tervist, Alustan väikese tagamaade kirjeldusega Olen natuke varasemalt ka jõusaalis käinud, aga mitte kuigi pikalt ega püsivalt. Nüüd tekkis soov ennast jälle kätte võtta ja ca poole detsembri pealt hakkasin vaikselt jälle trenni tegema. Seekord aga kodus, sest ajapuuduse tõttu ei viitsinud kohe jõusaali ronima hakata. Pealegi täitsa võimalik, et senised treeningud just seetõttu pooleli ongi jäänud, et alati on olnud vaja kuskile kaugele minna, et trenni teha. Otsustasin esialgu hakata tegema nii, nagu sõjaväes sai tehtud - iga õhtu kätekõverdused, kõhulihased, seljalihased. Kõhulihaseid sai tehtud nii jalatõstetega kui ka istulitõusmistega, seljalihaseid olles kõhuli ning tõstes kas ülakeha või mõlemat. Oma hetke "treeningkavva" lisasin ka triitsepsiharjutuse (voodi ääre peal üles-alla nagu poomil). Trenni teen nädala sees ca 4 tööpäeval. Kõik muidu tore, aga korduste arvud on läinud üsna suureks - tahaks teha intensiivsemat laadi harjutusi. Sai siis ostetud kõhulihastepink, mis on üsna korraliku nurga all. Siis aga tekkis probleem, et alaselg hakkas valutama seal kõhulihaseid tehes. Lasin siis veel paar nädalat muid kõhulihaseharjutusi, kus kordusi tuli ca 85tk (üsna tüütu) ja proovisin eile uuesti - ikka hakkab seljale. Loomulikult olen paralleelselt kõhuga teinud koguaeg selga. Eks siis peab tegema edasi jalatõsteid ja istulitõuse jms kuni selg lubab pingil tegema hakata. Siit aga tahtsingi küsida nõu, et milliseid kõhulihaseharjutusi võiksin siis teha, millel oleks suurem intensiivsus? Kardan, et enne kui selg on tugevam, ei saagi vist väga? Millised oleks siis intensiivsemad seljaharjutused, mida saaks kodustes tingimustes teha? Kätekõverduste osas ilmselt oleks lahendus tõsta jalgade tugipunkt kõrgemale, nt voodi ääre peale. Triitsepsit veel väga üle 50 teha ei jõua niiet sellega on veel ok. Ehk mõistate mu muret ja oskate midagi soovitada, Lugupidamisega, Dasf
×