Jump to content

Indrekk91

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Indrekk91

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 25.01.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Välijõusaalid Tallinnas / torud, rööbaspuud jm

    Kas sa mõtled nüüd, et rööbaspuude vahe on liiga lai või rööbaspuu toru on liiga suure ümbermõõduga? Emmal-kummal juhul siis, kas sellest midagi muud kui mugavus oleneb? Natuke teised lihased või natuke laiemalt saavad vist vatti, aga ise muud ei oska välja tuua.
  2. Aftermath41, miks sa nii ebameeldiv suhtleja pead olema? Sa postitad midagi, millele tuleb objektiivne kriitika ja siis hakkad sõimama lollideks inimesi. Tundud selline jäärapäine ullike või Interneti kangelane . Sa ise kirjutasid ühes oma postitustes a-la, et "sellepärast ma ei tahagi siia midagi postitada, ..." - ära siis postita. Eriti kui sa konstruktiivselt midagi siia lisada ei taha. Võrdle nüüd enda postituste sisu ja teiste vastuseid sinu postitustele. Tahestahtmata jääb mulje, et sa taod silmaklapid peas tuimalt ühte rida koguaeg. Samas võib-olla
  3. Hinnang treeningkavale seoses eesmärgi ja mahuga

    Iseenesest jah, lihaskasvu saan jaatada, aga rasvaprotsendi vähenemise kohta ei oska midagi hetkel öelda. Kaal on stabiilselt sama olnud. Kas võib olla tingitud, et lihtsalt ärakulutatud rasva asemel on kaal tekkiva lihase najal samaks jäänud? Ja kas selline 5, vahest ka 6 päeva nädalas treenimine on mõistlik või oleks parem 3 korda nädalas pikemaid/intensiivsemaid treeninguid teha. Näiteks 3x nädalas trenni, kus üks päev 2 tundi ujumist, teine päev poolteisttundi jõusaali ja kolmas päev poolteisttundi siis venitusi/joogat/body-weight exercise'i? Lisaks, kas trennipäevad oleks mõistlik jätta rutiinselt samale päevale või annab trennipäevade vahetamine midagi ka juurde?
  4. Tervist, Olen 23-aastane, 182 cm pikk ja ~81 kg kaaluv mees. Olen viimased poolteist kuud tegelenud aktiivsemalt trenniga ning sooviksin arvamusi praeguse treeningkava kohta. Eesmärk on rasvaprotsendi vähendamine ja mõõdukas lihaskasv - eesmärk ei ole rafineeritud keha, vaid korralik vorm nii väliselt kui vastupidavuselt. Hetkel üritan ennast trenni mõttes liigutada nii 5 päeva nädalas järgnevalt: 2 korda nädalas 1-1,5h ujumist. Krooli, konna, selili - üldiselt ühtlases tempos, kuid aegajalt vahele kiiremaid/intensiivsemaid otsi. 1-2 korda nädalas jõusaali - tavaliselt 30-45 minutit (soendust sisse ei arvesta) 3-4 harjutust kolmes korduses. Lisaks proovin ka hetkel http://hundredpushups.com/ challenge'it teha. Kolm päeva nädalas korralikke kätekõverdusi. Samuti 2-3 korda nädalas teen õhtuti lõõgastavamaid venitus-/joogaharjutusi enne magaminekut. Tavaliselt umbes 30 minutit kord. Treeningutel varieerin harjutusi vastavalt tundele. Näiteks, kuna kätekõverduste challenge treenib käsi ja ülakeha, siis ujudes ja jõusaalis keskendund rohkem kõhule ja alakehale. Söömisest niipalju, et hommikuti söön tavaliselt 2-3 korralikku võileiba ja ühe muna või pudru. Lõunal eraldi praadi ei söö, harjumuseks on saanud süüa mõned puuviljad ja pähkli/rosinate segu. Õhtul tugev praad, kuhu kõrvale puu- ja juurvilju ning lisaks tsinki, omega-3 kapsel ning kanepiõli (sisuliselt sama, mis omega 3). Trenni teen tavaliselt õhtul. Söön tunnike enne ja 15-30 minutit peale trenni. Eelnevast tulenevalt siis küsimus, kas selline treeningkava ja toitumine täidavad eesmärki: mõõdukas lihaskasv ja tugevnemine ning rasvaprotsendi vähenemine? Samuti, kas äkki on treeningkava liigselt koormav? Hetkel küll taastusmisega probleeme ei tundu olevat, kuid olen tähendanud, et kui pole treeni teinud 3-5 päeva, siis jõuan sooritusi märksa tugevamini ja rohkem teha. Iseenesest lihaskasv on juba nähtav - eriti õlgades ja rinnas. Täiendavalt mainin, et mul on üsnagi kiire metabolismi tase ning treeningud ei ole üleliia koormavad. Peale trenni tunnen, et lihased on kergelt läbi, kuid mitte nii, et jalad trepist kõndides väriseksid ning lusikaga suppi ei saa süüa, sest enne suu juurde jõudmist on kõik maha rappunud .
×