Jump to content

Tirinipi

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tirinipi

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.09.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kaal muudkui tõuseb ja tõuseb, milles asi?

    Ma ei tea Teie kogemustest, oskan rääkida vaid iseenda treeningkoormusest ja toitumisest. Jah, mul ei ole kindlat plaani, millistel päevadel, milline konkreetne treeningviis, kuid liigutan ma siiski regulaarselt ja võimalikult vaheldust pakkuvate tegevustega. Mul ei ole midagi konkreetse treeningplaani vastu, kui on selge, et praegune variant on vale või puudulik. Toitumise osas täpselt sama lugu. Näiteks kana ja kala olen valmistanud sajal erineval viisil, et söök ahvatlevam tunduks ja ära ei tüütaks. Mul ei ole muutuste vastu absoluutselt midagi, pigem vastupidi. Olengi siin, et nõu küsida, mida täpsemalt muutma peaks.
  2. Kaal muudkui tõuseb ja tõuseb, milles asi?

    Suured tänud juba vastanutele! Kui kaalu ja treeningkoormust võrrelda pea aasta tagusega, siis tol hetkel kaalusin lihtsalt ca 2 kg veel rohkem ning vastupidavus nii rühmatreeningutes kui jooksmises oli väiksem. Kaalun alati hommikut, üks samm voodist välja ja otse kaalu peale Singist nii palju, et selline soolane hommikusöök on ehk kord paai nädala jooksul ja ostan erinvaid sinke, et maiste vahelduks. Siinkohal pole ma jah kalorsust väga jälginud. Kuna töö on 99% istuv, siis füüsilise koormuse saangi ainult treeningsaalist. Ilmselt seda on vähe? Kui suurendan kaloraazi ja lisan hommikusöögi ja lõuna vahele vahepala, siis kas see oleks ajutine lahendus? Ja kuidas muutub või ei muutu treeningkoormus selle lisa toidkorra kõrval?
  3. Kaal muudkui tõuseb ja tõuseb, milles asi?

    Sellise näitena toitumist alustasin vähem kui aasta tagasi ja toimis hästi. Alustasin käesoleva aasta algupooles ja suveks kaal langes, rasvaprotsent langes, energiat oli ja kõik nagu toimis. Suvel mõned muutused olid, ütleme nii, et rutiin kõikus. Mõnel nädalal treeningkordasid vähem, mõnel rohkem, lisandus jalgrattasõit hommikuti tööle ja tagasi ( ca30km) samuti söögiajad kõikusid too hetk varasemaks ja puhkuse aeg hilisemaks. Nüüd septembrist olen taastanud vana söögi ja trenni, kuid töötab vastupidi.
  4. Kaal muudkui tõuseb ja tõuseb, milles asi?

    Olen naine ning vanust kogunes just 26. Harvad on juhud, mil söön poolfabrikaate, saiakesi, pitsat jne, ehk kord kuu jooksul on mõni selline üritus. Pole väga isu olnud. Treeningute arvu kõikumisest nii palju, et vahel on taastuda raske ning rajale tagasi saamiseks läheb aega, näiteks möödunud nädalavahetusel sai käidud lesmills explosionil ja osa võetud bodypump+bodyattack+grit plyo+grit strenghtist ja see nädal on treeninguid vähem, sellest ka arv.
  5. Kuna täna hommikul lõi kaalule lõpuks 70 kg, siis otsustasin nõu küsida, sest miski kindlalt ei tööta. Olen 165 cm pikk ja nagu öeldud-70kg. Viimase 3 kuuga on juurde tulnud peaaegu 5 kilo. Kui nüüd keegi ütleb, et kehakoostis on järsku nii palju muutunud, siis ei ole, see on peeglist vaadates selge. Trenni teen 2-5 korda nädalas, jooksen(alates 1h) või külastan mõnda rühmatreeningut(üldiselt bodyattacki/pump). Toon näite ühest tavalisest päevast: Hommikul umbes 50g kaerahelbepudru veega, kuhu lisan kookosrasva teelusika+15 g rosinaid+Hera80 2spl. (sellisele hommikule teen vahelduseks 2 muna+sink+juust+keefit siis kui magusat näha ei taha). Lõunaks võtan fileena, kas kana või kala umbes 100g ja keedetud lillkapsast 150-200g +1kapsel omega3 ja nii on see olnud mitu kuud, ilma erandideta. Vahepala on tavaliselt rasvata kohupiim mõne puuvilja ja väheste rosinatega, olen proovinud ka fasti puddingu toodet. Peale tööpäeva lõppu on tavaliselt trenn ja vahetult peale trenni joon üldiselt värskelt pressitud porgandimahla, mida on umbes pool liitrit. Õhtul: umbes 100 g kodujuustu tuunikalaga või lihtsalt keedumunaga + maitseks sibulat või aedvilju. Olen igasugusest kriitikast huvitatud ning valmis mistahes jõupingutusi tegema, et enesetunne paraneks ja näeksin ka visuaalseid muutusi paremuse suunas.
×