Jump to content

neke

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

neke

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 28.12.1980

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Ragisevad liigesed

    No erinevad rumatoloogid oleks võinud selle siis tuvastada. Palaviku pole, nahal mingeid kaebuseid ei ole.. Kui uuesti arsti lähen tüütama siis käin selle variandi ka välja.
  2. Ragisevad liigesed

    Suur aitäh kõigile vastanutele! MSM'i ei ole kunagi proovinud. Ostsin juba ära kotikese. Kogused mida siin soovitatase on muidugi palju suuremad kui karbil lubatud. Senini olen võtnud D-pärleid päevas 2tk (karbil kirjas 1), siin aga soovitatakse 5000UI-d mis teeks aga 6,5 päevas neid tablasid - sellega kuidagi üle ei ole ohtu pingutada? tony - palju see 10grammi MSMi on - mul otseselt mõõtekulpi pole, kas 2x päevas 1 teelusikas kuhjaga on paras? Sama on kalaõlikapslitega - olen võtnud 2-3tk päevas. Siinsete juhiste järgi peaks võtma 10tk kuna 1ml on per kapsel. tony - magneesiumit olen võtnud ka tavalist meie apteeki oma Kelasin Mg, 4tk päevas. Magneesiumi tsitraadist ei ole mitte midagi kuulnud, kas meie apteekist saab, esimese hooga ei leidnud. See nahakaudu määrimine on väheke nii ja naa - siis peaks suht üle terve keha määrima tony - arstid ei ole leidnud piltidelt ja MRT-ga mingeid moonutusi liigestes. Kohati ma tunnen nagu need sidemed või mis seal sees on luude ja liigeste ja lihaste vahel ühenduseks, et need nagu oleks ebastabiilsed, jäigad, kuivad ja mõned neist lõdvad hoopis. Selline täiega logisev tunne on. Vahel on sellist krudinat tunda isegi seal kus ei ole liigest, näiteks rinnas, nibu tagusel alal kätt tõstes krigiseb ja sahiseb, nagu tõmbaks kuivanud kala soomustest käega üle vastu"karva". Tegelikult minu loogika ütleb, et seline jama on millegi tagajärg millest organism annab märku. Aga mille tagajärg? Kunagine jõusaal ehk (sõudmine, ratas, jõud) mida ei olnud eriliselt palju. Ma söön korralikult, tervislikult, organism võiks ise nagu ennast aidata korrastuda. Psühhiaater soovitas AD-d süüa, ma ei suuda uskuda et selline asi on peas kinni ja oma mõttejõul olen asjad nii lasknud minna nagu nad on. Arvan, et kui arstid lahendust ei suuda leida siis on lihtsalt kõige lihtsam patsient AD-ga vait keerata.
  3. Ragisevad liigesed

    Jah verd on uuritud küll igast otsast korduvalt. Puhast vett joon teadlikult ~2L päevas.
  4. Ragisevad liigesed

    Ma ei ole kindel. Mis asi on verepilt?
  5. Ragisevad liigesed

    Tere! Minul on ka mure. Olen 32 aastat vana. Juba poolteist aastat kõik kohad ragisevad. Labajalad, õlad, küünarnukid, kael, puusad, pöidlad, lõug. Põlved kõige hullemad, krudisevad ja ragisevad, nagu oleks riisiterad sees. Lisaks põlved valutavad, õlg valutab, alaselg valutab ja rinnakorvi vahelisel alal on valu. Arstid ei leia mitte midagi. 10 MRT-d tehtud - mitte midagi. Tunnen nagu käed ja jalad jms kohad millega toetun väsivad ka liiga kiirelt. Olen ise võtnud Arthrostopi, Arthyli, kalakapsleid, D vitamiini, magneesimi, kaltsiumi. Ja seda 1,5 aasta jooksul. Ühtegi tulemust ei ole. Rumatoloog on teinud mitu korda testid, need ei näita midagi, ka pildid ei näita reumat ja samuti ei ole midagi paistes. Puugitestid on tehtud 2 korda. Klamüüdia test on negatiivne. Katkiseid hambaid ei ole, mandleid ei ole. Üldine veri on korras. Varem olin terve, käisin omaalgatuslikult jõusaalis, võimalik, et ei toitunud päris nii nagu peab. Aga 1,5 aastat ei ole enam julgenud midagi liigutada. Selle ajaga võiks ju mingisugusest ülepingutusest asjad hakata lahenema? Palun andke nõu. Ehk oskab keegi mingit head tohtrit soovitada kelle poole saaks veel pöörduda.
×