Jump to content

Gymaholic

Moderaatorid
  • Sisu loend

    77
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Koik Gymaholic postitused

  1. Täielik algaja

    Nõustun eelkõnelejaga - on täiesti normaalne, kui lihasvalu tuleb kas järgmisel või ülejärgmisel päeval. Samuti ei saa lugeda trenni mõttetuks, kui lihasvalu üldse ei teki. http://firmafitness.ee/lihased-on-parast-trenni-valusad-mis-toimub/ Siin üks lihtne kiire lugemine lihasvalu kohta.
  2. Kontoritöö ning treening

    Tere! Väga hea, et liigud iga päev vähemalt 6km ning teed ka iganädalaselt trenni. Jätka samamoodi! Treeningutest vali just need, mis Sulle endale meeldivad - ei ole õiget ega valet treeningut antud olukorras. Oluline on see, et tehnika harjutuste sooritamisel oleks õige ning enesetunne hea. Päev läbi istumine on tõepoolest kehale koormav ning pelgalt päeva alguses/lõpus toimuvad treeningud seda ei korva. Selleks oleks väga liikuda ka tööpäeva jooksul. Liikuda, mitte just treenida. Liikumise alla kuuluvad näiteks lõunapausil kohvikusse minek või ümbruskonnas jalutades pead värskendamine ning kindlasti sirutamised ja venitused! Nii on võimalik istumisest tulevat koormust vähendada. Tõuse püsti, siruta ja nii vähemalt 1x tunnis Lisan paar linki harjutustest, mida võiks iga päev tööjuures teha. http://firmafitness.ee/kontoritreening-venitus-tooliga/ http://firmafitness.ee/kontoritreening-arvuti-taga-iii/ Kõike head!
  3. Tere kõigile! Minu nimi on Susie-Ann Viirg ja mul on rõõm alustada blogimist Team Iconfit liikmena. Kui päris algusest alustada, siis trenni olen teinud terve elu. Oma kooli esindasin kergejõustiku võistlustel ja pallimängudes, lisaks tegelesin ratsutamisega ja käisin jalgpallitrennis. Vahepeal tegelesin ka aktiivselt tantsimisega - osalesin Koolitantsu võistlustel, tantsisin breakdance’i ja pärast seda olin paar aastat cheerleader. Kui tantsimisest küll sai, avastasin gümnaasiumi teises pooles jõusaali. Eesmärgipäraselt hakkasin rauda tõstma alles 2013. aastal, kui Eestisse tagasi kolisin. Ma tegelen käesurumisega. Ja enam pole ma ainuke naiskäesuruja, kes Eesti lippu kõrgel hoiab. Käesurumisega hakkasin tegelema 2013. aasta sügisel, kui ma juhuslikult Salme Kultuurimajas toimunud kulturismi- ja fitnessivõistlustel publikule suunatud käesurumisvõistluse võitsin. Poisid ütlesid, et mul on tugev käsi ja palju potentsiaali. Nii ma Käesurumisklubiga liitusingi. Nüüdseks olen osalenud rahvusvahelistel käesurumisvõistlustel, võitnud medaleid ning uued võistlused kohe jälle tulemas. Samadel võistlustel võitsin Armliftingus III koha. Olen personaaltreener - oman rahvusvahelist personaaltreeneri litsentsi ja EKFL jõusaalitreeneri pabereid. Lisaks töötan rühmatreenerina Spordikeskuses Teras ja Telliskivi koduklubis – juhendan TRX, Gymstick ja Syngry treeninguid. Oma treeningud viin läbi Spartas. Tegelen aktiivselt lihase kasvatamisega ning ehk näeb mindki lähitulevikus grimmeerituna laval. Kui ma trenni ei tee, õpin Tartu Ülikoolis õigusteadust ja töötan advokaadibüroos. Olen mitmekülgne ja võistlushimuline, kellele meeldivad uued väljakutsed. Samuti meeldib mulle trennis oma rekordeid purustada ja nalja teha. Vabal ajal kirjutan jõusaalide arvustusi, mängin klaverit ja teen süüa. Järgnevates blogipostitutes saate tutvuda minu ettevalmistustega võistlusteks, treeningutega ning ehk viskan vahele mõne nalja ka. Tänan tähelepanu eest! (:
  4. Mis toimus sel pühapäeval käesurumistrennis? Alguses oli kõik väga vaikne. Igaüks nokitses omaette erinevate randmeharjutuste kallal. Kel oli eelmisel nädalal toimunud käesurumisvõistlused Lätis veel meelel, kel lihtsalt rahulik pühapäevane meeleolu. Seekord proovisin enda jaoks uut harjutust, mis nõuab õlavarre kakspealihaselt rohkem staatilist võimekust. https://www.youtube.com/watch?v=hjEFhwaNjL0&feature=youtu.be Kohatine vaikus jätkus ka käesurumislaua taga. Pärast esimese video fimimist öeldi, et me (naissurujad) oleme igavad ja me võiksime rohkem karjuda, kaasa elada, emotsioone välja näidata. Seepeale mina... https://www.youtube.com/watch?v=ebB3dRXC-t4 Uuel pühapäeval uued surumised.
  5. Käesurumisvõistlused Riga open 2017!

    Väga tubli töö, Kaisa! Kõigile osalejatele palju õnne!
  6. Tere taas kõigile! Pärast pikka pausi kirjutan taaskord siia. Suve keskpaigas tulin tagasi Saksamaalt, kus töötasin personaaltreenerina. Kogu sealne töökorraldus ja eluolu viskas üle, pakkisin koti ja ostsin järgmiseks päevaks lennupiletid. Nüüd tegutsen Eestis edasi personaaltreenerina ning minu ettevõtmisega saate lähemalt tutvuda www.firmafitness.ee Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. FirmaFitnessi blogi pean samuti, kuid seal teised teemad. Käesolevas blogis keskendun käesurumisele, mis vähe kajastust leiab. Võtan eesmärgiks sellest rohkem kirjutada ning pilte ja videosid lisada. Sel aastas võitsin ma taas meistritiitli ning olen nüüd neljakorda Eesti meister käesurumises. (Neljakordne seetõttu, et kahel aastal mõlema käe meister.) EMV käesurumises parema käega EMV käesurumises vasaku käega Kuidas me käesurumisvõistlusteks valmistusime? Väike video on siin Praegusel perioodil teeme käesurujatega hoolsalt trenne - Lätis ja Soomes toimuvad lähiajal võistlused. Millistele võistlustele ma jõuan, ma veel ei tea, kuna mul samadel nädalavahetustel ka koolitused. Lisaks maadlen ma hetkel tugeva hüppeliigese vigastusega, mille kaks kuud tagasi katki kukkusin. Käesurumist see õnneks ei sega, aga üldfüüsilist treeningut küll. Kangiga pole kaks kuud kükkinud, tõstmisest rääkimata. Jalgades hoian toonust isoleeritud harjutustega ning headel päevadel teen jalapressi. Kui jalg on haige, tuleb harjutusi teha kätelseisus Loodetavasti sain teid põgusalt hetkeolukorraga kurssi viia ning pakkuda teile toredat vaatamist. Püsige terved!
  7. Olen elusalt ja rõõmsalt Eestis tagasi!
  8. Kuna ma kuskil mujal ei blogi, kirjutan oma elust-olust siia. Endal lõbus kunagi hiljem lugeda ning ehk pakub ka kellelegi teisele minu elus toimuv huvi. Olen nüüdseks Lõuna-Saksamaa väikeses külas elanud ja töötanud napilt alla poole aasta. Nagu väikeses külas ikka, teavad inimesed üksteist ja jutud liiguvad. Hetkel olen kuulnud kahte, mis minu kohta käivad. Osad räägivad, milline trotsi täis neiu ma olen, kes kompromisse ei sõlmi. Teised räägivad, et nende väikesesse külakesse on elama asunud maailmameister, kes suudab maast lahti tõsta lausa 70 kilogrammi (!) Viimast verisooni kuuldes ei teadnud ma, kas nutta või naerda, et nii väike number kellegi poolt välja mõeldi Esimese versiooni taga on aga üks lugu – millest see üldse alguse sai, kuidas kõik tegelikult oli, keegi enam ei tea, kuna iga järgnev vestlja pani loole veel oma nüansi juurde ning ühest väikesest arusaamatusest kulmineerus draama. Lõppkokkuvõttes jäid mu tööandjad ühest tööotsast ilma, kuna nende stuudios töötab uhke välismaallane, kellega pole võimalik normaalselt suhelda. Nagu ikka, loodus tühja kohta ei salli ja meie stuudio sai ühe suure pakkumise. Hakkasime 35km kaugusel asuvas linnas, ettevõttes Bosch, firmafitnessi tegema. Ilmselt teavad kõik, kui suure ettevõttega tegemist on. Pea kogu selles linnas elavad inimesed töötavad seal. Firmal on eraldi rühmatreeningute saalid, koos vinge muusikasüsteemi, mattide, peeglite ja kõige muuga sisse ehitatud. Lisaks rühmatreeningutele teen ka 15 minutilisi liikumisi, et inimesed korraks end tööpäeva keskel püsti ajaksid ja värskendaksid. Viimased on päris põnevad, kuna toimuvad nii kontoripoolel kui ka tehase poole peal. Tehases kannan suuri kaitse/turvasaapaid (?) (ehk on eesti keeles selline mõiste) ja keset tehaselärmi tuleb väike grupp töötajaid võimlema. Vahva! Seoses suure lisatööga, on mu töökoormus kasvanud. Töötan 10-12h päevas. Ainuke puhkus päevas on siis, kui autoga tööpäeva keskel teise linna kihutan või sealt tagasi. Ja sõna “kihutama” ei kasuta ma niisama, kuna ajaline surve on kohutav. Nii, kui ühe kliendiga veidi kauem läheb – kes soovib jutustada, kellega läheb aega, et uus kohtumine kirja panna, kelle probleem vajab rohkem lahendamist.... nii olengi teise linna hiljaks jäänud. Kuidas ma süüa jõuan? Ega ei jõuagi, ma joon. Eelmisel õhtul teen endale päevaks smuutid valmis ja siis autos kugistan need alla. Olen n-ö vedelikudieedil Hetkeline olukord õpetab mind stressiga toime tulema. Selle asemel, et autos kramplikult rooli pigistada ja kella jõllitada, istun mugavalt ja lepin sellega, et ega minu närveerimine ummikut liikuma ei pane ega teeauke ära ei paranda. Samuti olen hakanud rohkem asjade üle nalja viskama. Paar päeva tagasi öeldi mulle, et mul pole siin külas sõpru, kuna mu naljad olevat liiga sarkastilised. Juulikuus saame endale ühe töötaja veel juurde ja siis peaks töökoormus normaliseeruma. Selle ajaga saavad mu naljad ainult halvemaks minna....
  9. Mul on rõõm teatada, et juba vähem kui kuu aja pärast väisan Eestit! Viibin Eestis (Spartas) 14.-17. aprillil, et saaks 4 päeva korralikult trenni teha, tõstetehnikat harjutada ja meeldivas õhkkonnas raskuseid liigutada. Siinne töögraafik ei võimalda nii tihti ja nii kaua trenni teha, kui sooviksin. Vahel õnnestub endale 2tunnine auk tekitada, et trennis ära käia, mis tähendab, et reaalseks trenni tegemiseks on mul napilt tunnike. Jõusaalis olev seltskond ja üleüldine atmosfäär viib treeningmeeleolu nullilähedale. Näide: kord, kui olin lõpetanud rinnalt surumise, tuli "rinna-biitseptsi vend" minu juurde ja karjus näkku: "Kes õpetas sulle rinnalt suruma?!" Ega ei osanudki sellisele küsimusele midagi vastata, nagunii ta ühtegi eestlast ei tea. Ilmselt ei kiitnud too isik sillaga surumist heaks. https://www.instagram.com/p/BByFyxPpb9I/?taken-by=5usie_ann Üleüldse on väga vähe selliseid jõusaali külastusi, kus inimesed minuga rääkima ei tule ega rumalaid küsimusi ei küsi. Üks huvitav küsimus, mis kord küsiti: "Kas sa soovid lihaseid veel suuremaks saada või tegeled lihaste põletamisega? Kas sa kaalud siis rohkem kui tavainimene?" Tolles jõusaalis pole ma tõesti "tavainimene". Tegemist on sellise klubiga, kuhu inimesed sõidavad autoga kohale, et saaks lindi peal jalutada. Veidi kaugemal asub aga NACi jõusaal, kus käivad hoopis teistsugused inimesed. Kahjuks on see aga liiga kaugel ning rattaga ma seal 2tunniga ära ei jõua käia. Kui ma endale kunagi auto saan, hakkan "endasuguste" inimestega koos treenima, kus treeningatmosfäär on palju soosivam. Eestit oodates!
  10. Suured tänud! Jalapäeva ma ära ei unustanud - sain oma sünnipäeval kätte korterivõtmed ning jalapäevaks oli asjade tassimine kolmandale korrusele
  11. Hassfurdis tuli ka lõpuks lumi maha! Täna oli naljakas trenn. Soojenduse ajal tuli administraator mind noomima, et teise spordiklubi reklaamidega kaetud autoga nende parklas pargin. Äärmisel negatiivne algus trennile. Paremaks see kahjuks ei läinud. Tahtsin oma üht kükiseeriat videosse võtta ning küsisin selleks teise külastaja abi. Ma ei imesta, et ma teda kunagi kükkimas pole näinud, sest ta ei osanud kükki filmidagi. Pärast video vaatamist, küsisin, mis asi see on. Ta oli üllatunud, kui kuulis, et on vaja filmida küki sügavust, mitte kükkija peanupukest. Tulemust saate näha alljärgnevas videos. Õnneks polnud tegemist minu isikliku rekordipüstitusega. https://www.instagram.com/p/BArvynBpb0m/?taken-by=5usie_ann Pärast seda kükiseeriat ei teadnud ma, kas nutta või naerda. Lausa koomiline, kuidas keegi niiviisi kükki filmib. Ladusin pahaselt kangile 5 kilo veel otsa ja küsisin administraatori endale kaamerameheks. Järgnevat raskust polnud ma üksi kükkinud. Osaliselt sellepärast, et ma kardan allajäämist, aga pigem sellepärast, et koos on alati lõbusam. Kuid nüüd olen Saksamaal üksi ning kahjuks pole kellegagi koos trenni teha. Võtsin kätte ja kükkisin üksi. Tulin isegi üles. Võideldud kükk, nagu mu "treener" Matis ütles. https://www.instagram.com/p/BArwl-xpb2R/?taken-by=5usie_ann Pean oma hirmudest üle saama ja harjumused lahti laskma. Tegelikult ei ole tegemist hiiglasuurte raskustega - alates sajast kilost algab alles kükk! Eks ma vaikselt lepin olukorraga, et tuleb üksi, ilma teiste inimeste toetuse ja julgestuseta, edasi areneda. Plaanis on varsti 100 kilo turjale võtta. Üksi. Kahjuks. Õnneks mu saklastest kliendid pole üksi Positiivset meelt!
  12. Eile õnnestus mul taaskord jõusaali minna. Kaks naisterahvast kiitsid mu vormi ning raskusi, millega trenni teen. Neil olevat respekt naiste vastu, kes julgevad suuri raskusi liigutada ning ka ülakeha treenida. Üks ütles, et hoiab mul pidevalt silma peal. (hirmus.) Pärast kahenädalast kükipuhkust Eestis lootsin, et Saksamaal kiidetakse mu tugevaid jalgu, kuid antud situatsioonis tundsin end nagu Johnny Bravo. Täna toimus meie stuudios reklaam/tutvustusvideo filmimine. Väikest teaserit saab näha siit. https://www.instagram.com/p/BAUjYYopb2B/?taken-by=5usie_ann
  13. Hallo! Olen tagasi reaalsuses, Saksamaal, kus on 4 kraadi sooja ja vihma sajab. Täna on kolmekuningapäev. Hommikul käisid ukse taga sellised olevused õnne toomas: Kalendis on tänane päev punane, mis tähendab, et poed on kinni. Täna süüa ei saa ja homseks ka midagi osta ei saa. Eestis on ikka hea - iga päev on poed lahti. Jõusaal oli vähemalt avatud. Õnnistasin oma tõstesussid sisse ehk tegin kükke nii kaua, kuni kõht valutama hakkas (umbes 15 seeriat vist). Lisaks natuke lendamisi ja surumisi ja läksin minema. Kõht hakkas valutama ilmselt sellest, et olen kaks viimast päeva väga vähe söönud. Vähemalt võtsin kilode viisi valgupulbrit Eestist kaasa!
  14. Kaks nädalat jõulupuhkust oli minu treeningutele väga produktiivne. Kuna Saksamaal ei ole iga päev võimalik jõusaalis käia ja tihtipeale on mul vaid poolteist tundi, alates hetkest, mil saan auto võtmed, kuni hetkeni, mil võtmed tagasi peavad olema, on trenni tegemine pigem stressirohke kella jälgimine. Eestis viibides seda muret ei olnud. Tegin iga päev trenni ja leidsin endale ka vahva treeneri Matise, kes mulle tehnikat õpetas, mind tagant utsitas ja hommikused ühistreeningud väga vahvaks tegi. Koos temaga tegime plaani, et oma viimases trennis kükin rekordi. Matis tegi väga head tööd, sest lisaks kükirekordile tegin oma rekordi ka clean&jerkis. Viimase puhul oli naljakas see, et kang küll lendas kõrgele, kuid ma julenud kangi püüdma minna. Viiest katsest õnnestusid kaks, millest ühte kõlbab enam-vähem näidata. https://www.instagram.com/p/BAJS9n2pb1I/?taken-by=5usie_ann Kui rekordid olid tehtud, siis kõige magusam osa oli trenni lõppu jalgu piinata. Tegin 3 seeriat 60-ga ja 2 pikka seeriat 50-ga. Seejärel käskis mu "treener" terve hunniku jalasirutusi teha. Väga mugav oli pärast seda kätel kõndida. Väike kükivideo ka Trenni lõpus avastasime, et vaatamat kõikidele trennidele, oleme me siiski päris väikesed … ja Jaanus demonstreeris oma armsaid sokke Ma tänan siinkohal kõiki tõstjaid, kes mind kükkima, rebima, rinnale võtma ja tõukama õpetasid! Samuti tänan, et te mu lollid naljad välja kannatasite, oma susse laenasite ja igal moel toetavad olite! Kui ma Eestisse tagasi tulen, siis loodan, et ei pea enam uuesti 50-ga kükkimist alustama, aga, kui pean, siis vähemalt oma tõstesussidega - need on mul nüüd olemas! Lõppu lisan ühe ilusa video ka. Olge tublid ning järgmised pildid ja videod tulevad juba Saksamaalt. https://www.instagram.com/p/BAFZVOQpb5r/?taken-by=5usie_ann
  15. Head uut aastat! Jõulupuhkuse ajal olen igal hommikul Spartas trenni teinud. Aasta esimest trenni alustasin rinnalevõtu ja tõukamisega. Seejärel tegin kükki. On näha ja tunda, et Saksamaal pole korralikult kükkida saanud. Kükin siin Naudin veel tõstepõrandaid ja lõbusaid treeningpartnereid. Trenni lõppu demonstreerisime Kunnile jõulukuuske ja näitasin, et ka mina suudan enda kahekordset kehakaalu üles tõsta. Uue aasta lubaduse mõtlesin ka välja - hakkan treeningpäevikut pidama. Lõpuks.
  16. Vea tõttu jäi meie matš pooleli ja ma andsin loobuisvõidu.
  17. Nagu lubatud sai, oli käesurumine Pärnus sportlaste jõuluturniiril esindatud. Tutvustasin spordiala, tegin näidissurumist ning soovijad said ka minuga rammu proovida. Jällegi leidsid telekaamerad mu üles ning käesurumist saab näha alates 00:38 http://www.tv3play.ee/sisu/seitsmesed-uudised-2015/689164?autostart=true Viskasime nalja, et järgmisel aastal võtavad ka kaks käesurumissportlast võistlustest osa. Samuti olen vahepeal igapäevaselt Spartat külastanud. Enne Saksamaale kolimist avastasin enda jaoks tõstmise ning jõudsin paar korda rinnale võtta ja ühe korra tõukamist proovida. Nüüd proovisin esimest korda rebimist. https://www.instagram.com/p/_3_5iepb1k/?taken-by=5usie_ann Oma viimast nädalat Eestis jätkan tõukamise tähe all. Trennidest ei puudu ka rasked kükid, kuna usaldusväärsed spotterid on kohe võtta (erinevalt Saksamaa jõusaalist). Vinget aastavahetust kõigile!
  18. Hurra! Jõuluks kodus! Homme, 25. detsembril tutvustan käesurumist Pärnus Honda spordikuulsuste jõuluturniiril. Samuti on huvilistel võimalik oma käega lauda katsuda ja suruda.
  19. Jõulumeeleolu on õhus. Iga päev saan klientidelt kingitusi. Paljud hooletsevad mu vormi eest ja toovad maiustusi, sest ka ümmargune on vorm. Kaks mu lemmikklienti on mind üllatanud palju vahvamate kingitustega. Täna kingiti uued tossud Juhtumisi on mul täna jalapäev, nii et kohe saan järele proovida. Vahva on olla treener, kuid parim kingitus on inimese emotsioon pärast treeningut. Õnneks ei pea selleks jõuluperiood olema
  20. Tähtpäev! Tänase päeva seisuga olen täpselt kuu aega elanud Saksamaal. Selle aja jooksul olen 4 korda jõusaali külastanud. Enesetunne muutus vahepeal päris kehvaks. Olles pikka aega jõusaalist eemal, muutun pahuraks ja närviliseks, kuna ei saa end kuskil välja elada. Alles paar päeva tagasi leidsin jõusaali, kus mul lubati käima hakata. Miks kasutan sõna “lubati”? Hassfurt on väike küla ja kõik teavad kõiki. Spordiklubide juhatajad ei salli meie stuudiot ega selle töötajaid. Konkurents on kõva ja vimm suur. Samuti kõik teavad mind. Hassfurdi loetuim ajaleht kirjutas meie stuudiost artikli, milles oli muuhulgas ära mainitud, et olen Eesti meister käesurumises. Näiteks iga kord, kui keegi mind ära tunneb, küsib, millal kätt suruda saab. Seetõttu teavad mind ka spordiklubide juhatajad ning paljud spordiklubid ei lase mind isegi üle oma ukseläve – kardavad, et käin spioneerimas. Naised saunas rääkisid, et spordiklubil, kes mind lõpuks oma uksest sisse lubas, on vist ärilised plaanid minuga. Ilmselt loodavad nad mind salaja pildistades endale reklaami teha: “Ka Bewegungsraumi treenerid treenivad meie juures” vms. Tööga olen väga rahul – teiste inimeste aitamine sunnib end pidevalt edasi arendama, lugema, uurima, katsetama. Kliente on, tööd jagub. Hetkel treenin nädalas keskmiselt 25 klienti. Pea kogu minu vaba aeg kulub treeningute ettevalmistamisele. Siiani negatiivset tagasisidet saanud ei ole ning tööandja on mõista andnud, et tema sooviks mind siia isegi kauemaks kui üheks aastaks. Seega prooviperioodil mind lahti ei lasta ning veebruarist hakkan oma rühmatrenne siin andma. Nüüd pakin asjad ja lähen oma viiendasse jõusaalitrenni. Ka omamoodi tähtpäev. Ass to the grass!
  21. Aitäh! Käesurumine on siin populaarsem ala kui Eestis. Laupäeval toimuvad Põhja-Saksamaal võistlused, kuhu alguses plaanisin minna. Oma õlavigastuste tõttu veel osa ei võta, kuna tegemist ei ole nii oluliste võistlustega. Las mu õlad veel paranevad. Naudin veel 12 kg-ste sangpommidega surumist. Eks neid võistlusi ja ühissurumisi tuleb uuel aastal veel. Vaja on vaid end kohale kuidagi saada.
  22. Nädalavahetuseks sõitsin sõbrale külla, kes elab nüüd minust vaid 3-4tunnise autosõidu kaugusel. Kaks päeva sain korralikus jõusaalis trenni teha. Esimesel päeval tegime jalgu ja teisel päeval rind-selg-õlg. Võtsin, mis võtta andis ja ka kolm päeva hiljem on lihasvalu vägagi tuntav. Väikese video tegime ka. Loodan, et enne jõule saan veel kuskile kükkima minna.
  23. Tere! Saksamaal on ilm ka viimaks sügiseseks läinud. Väljas vihma sajab ning inimesed põgenevad katuse alla end treenima. Tänaseks päevaks olen Saksamaal töötanud 8 päeva. Töötan argipäeviti ning nädalavahetuseti püüan puhata, mis tähendab, et saan enda treeningutele rohkem pühenduda. Enda trennid veel nii hästi ei suju, kuna kükipuuri, hantleid ega kangi siin pole. Paljud lemmikharjutused jäävad tegemata. Suurim raskus siin on 24 kg-ne sangpomm. (Siinkohal rõhutan, et jõusaalihundid siin ei treeni - siin õpivad inimesed end õigesti liigutama ja treenima.) Teen sumokükke kahe tasakaalulaua vahel, sirgete jalgadega jõutõmbeid erinevate tasakaalulaudade ja -taldrikute peal. Samuti on mu jalapäevas nüüd rohkem ühejalakükke. Iga harjutus on kontrollitud ning võimalikult aeglase tempoga, et niigi väikese raskusega mingitki koormust anda. Õnneks plokksüsteem on siin olemas, millega seljapäeva saab ära tehtud. Ülejäänud lihasgruppide puhul kasutan siiski enamjaolt sangpomme - see on mulle ka lihasvalu tagasi toonud. Maja taga asub ka üks korralik jõusaal, kuid kuna tegemist on meie mõistes MyFitnessiga, siis on võimalik sõlmida vaid 1 või 2 aasta pikkuseid lepinguid, mille kogusumma tuleb kohe välja maksta. Kohalikud teadsid aga rääkida, et nurgataguseid keemikute jõusaale pidi siinkandis ka olema. Kui täpsemad koordinaadid teada saan, lähen uurin järele. Kui enda trennidega veel ree peale ei ole saanud, siis tööga aga küll. Järgmisel nädalal on minu juurde aja kirja pannud juba 25 inimest. Samuti on osad neist mind broneerinud kuni 2016. aasta oktoobrini. Mulle tundub, et pärast jõulupuhkust tuleb Eestis veel üks kohver kaasa pakkida. Kõike vahvat!
  24. Tervitused Saksamaalt! Elan ja töötan sellest nädalast Saksamaal personaaltreenerina. Teisipäeval jõudsin kenasti kohale vaatamata Estonian Airi pankrotile ja Lufthansa streigile. Pärast kahe tööpäeva olen endale saanud juba 3 klienti. Loodan, et tõusutee jätkub sama tempoga. Töötan väikeses linnas Lõuna-Saksamaal personaaltreeningu klubis. Keegi siia suuri raskusi tõstma ei tule, inimesed tulevad end liigutama, ravima, tihtipeale ka jutustama. Täiendan antud klubi oma teadmistega jõutreeningust. Teised 2 treenerit on spetsialiseerunud vastavalt toitumisele ja fastsiatreeningule. Klientidele teen erinevaid jõuharjutusi, TRX treeningut, EMS treeningut, Galileot ja põnevaid keharaskusega harjutusi. Võimalusi on siin mitmeid. Mõned pildid klubist. Klubis on 2 ruumi personaaltreeningu tegemiseks ja 1 rühmatreeningute saal. Hästi vahva on see, et interjööris on kasutatud sinist, musta ja valget Lisan ka paar videot tänastest soojendusharjutustest. https://instagram.com/p/-EfcdDJb3G/?taken-by=5usie_ann Kõhulihas slingidega - slingid on nagu TRX suspension https://instagram.com/p/-EgIqrJb4-/?taken-by=5usie_ann Ja Slack Nut tasakaaluvahendil ühejalakükid Õnneks saan suurema osa enda treeningutest teha ära plokksüsteemil ja sangpommidega, kuid kükkimiseks ja rinnalt surumiseks pean õige jõusaali siit endale leidma. Nautige trenne!
  25. Elan ja töötan juba Saksamaal, aga enne, kui ma siin videosi tegema hakkan, postitan veel paar videot oma viimasest trennist Spartas, mille tegin mõned tunnid enne väljalendu. Positiivne lõpp trennile: tõukasin esimest korda Veel positiivsem lõpp trennile: ühine akrobaatika Bis bald!
×