Jump to content

d_schrute

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

d_schrute

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 28.09.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. toidulisand valk

    Ja küsimus oli, mis valgukogust pean vajalikuks. Andmed selle kohta tõesti varieeruvad, minul on probleemiks lihtsalt see, et koos üldise kaalulangusega on kaasnenud hetkel ka lihaste vähenemine, mis minu arust viitab otseselt sellele, et ma ei saa piisavalt valku ja seega peaksin rohkem seda sööma.
  2. toidulisand valk

    Siin läks nüüd küll suureks läbuks- seda ei oodanud. Tahaks tänada kõiki kes üritasid mu probleemile lahendust leida ja kaasa mõelda. Mitmed pakutud variandid tuduvad sobivat (ka see kanepivalk ja Spirulina), ilmselt proovin esimesena selle Natural Whey Steviaga ära, vaatan kuidas ta mu organismile sobib. Muudele läbustajatele, kandidoos on tõesti suht ebameeldiv probleem ja ei ole siin midagi psühholoogilist. Kui ma ütlesin, et lihades on igasugu jama sees, siis mõtlesin seda, et lihad sisaldavad lisaks igasugu säilitusainetele ja maitsetugevdajatele ka väga tihti pärmiekstrakti, tärklist, sojaletsitiini, suhkrut jmt, mis peaks minu dieedist paraku rangelt välja jääma.
  3. toidulisand valk

    Rafineeirtud suhkur soodustab pärmseene vohamist (See panebki pärmitaigna kerkima). Ehk kuna olen pärmivabal dieedil, siis on vaja vältida ka toiduaineid mis soodustavad pärmseene kasvu. Toorsuhkur ja puuviljasuhkur ei soodusta pärmseene kasvu.
  4. toidulisand valk

    Minu jaoks on probleem veel osalt keerulisem, kuna lisaks ei tohi tarbida ka selliseid valgurikkaid aineid nagu: *punane kala *kanaliha *kääritud asjad (kohupiim näiteks langeb siia) Eks ma küll söön üsna palju riisi ja tatart, igasugu lubatud lihasid (kuigi poest on ikka üsna raske leida puhtaid lihasid tänapäeval kuhu poleks mingit jama sisse pandud), valget kala, muid mereande aga tundub et ma peaks veel rohkem valku sööma, mida on mul raske tavapärasesse toitu veel rohkem juurde panna. Olen viimase 6 kuuga (kui alustasin seda omapärast dieeti kust tuleb sobimatud toituained rangelt välja jätta) kaotanud ligi 15 kilo (ei ole taotluslikult üritanud kaalu kaotada). Paraku osa on sellest olnud ka lihasmassi arvelt, kuna jõusaalis ei jaksa enam nii suurte raskustega trenni teha kui varem...
  5. toidulisand valk

    Tere, Tulenevalt jõutreeningutest oleks huvi tarbida ka lisaks valgurohket toidulisandit, kuna igapäevasest dieedist ma ilmselt ei saa vajalikku kogust valku kätte. Toidutalumatuse tõttu ei sobi mulle toidulisandid mis sisaldavad näiteks järgmist: *soja *muna *mingid tavalised/rafineeritud suhkrud (toorsuhkrud/puuviljasuhkrud on ok) võimalusel võiks olla võimalikult vähe värvaineid/muid kunstlikke maitsetugevdajaid vmt. Kas sellist valgutoodet on eestis või kasvõi kuskilt netist võimalik tellida? Ise ei ole suutnud leida, vahel ei ole ka piisavalt infot toodete puhul, mida nad täpselt sisaldavad. Tore oleks kui saaks midagi ka kodujuustule vahelduseks peale trenni tarbida. Ette tänades, K.
×