Jump to content

Mossemeez

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mossemeez

  • Tase
    Algaja
  1. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Argo on hull ärikas.Isegi julgestamise ajal bisnes käib
  2. 1. EKV klassikalises jõutõstmises - tulemused/pildid/videod

    See oligi soendus
  3. MMA Haapsalus

    Äkki keegi oskab juhendada,et kas Haapsalus ka miskine koht on kus mma-d saab õppida. tänud ette
  4. Soodsad valgurikkad toiduained

    Prismas oli hea mumuu kohupiim varem 6:50 nüüd Peale mustika Prisma põlengut 12:50 -juu põles kogu kohupiima ka ära
  5. müstika ? paranormaalne nähtus ?

    Suitseta tavalist tubakat ja labid jäävad põlema.Kanep on halb!
  6. räpane tänavakaklus

    Ükskõik kui kõva mees sa oled(või ei ole)alati tasuks enesekaitseks kaasas kanda pipragaasi.Aitab igasuguste vastu.Narkomaanide puhul see muidugi nii efektiivne pole aga abiks ikka.Samas sellel sibulal kes sind jalaga selga lõi tuleks lihtsalt jalaluu ära murda
  7. klubi turvad

    Nagu tavaliselt siis nagu venelased ikka mitmekesi ja ootamatult(lööb keegi kõrvalt või tagant).Siis kui oleks 1:1 olukorrad poleks neist ükski lööja.Ja kõige rohkem ajab närvi see,et pekstakse neid kes juba maas lamavad. Ei ole rassist aga sellist tegevust ei salli!
  8. Tere Kaido

    Selle asemel et ilkuda http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10775 Järgmine kord kasuta otsingut!
  9. Jõusaali Pääsmed!

    Mina kui corali klent sain ka 2 sellist kui nyyd coral muutus ju my fitnessiks
  10. Kava!!

    äkki saadad mulle ka mossemeez@hotmail.com aitäääh!
  11. Kommentaare lugedes jääb mulje et suurem osa neist on lambad
  12. kreatiini kasutamine

    Kuna mõtlesin,et ei hakka uut teemat tegema siis kirjutan siia. Niisis asi selline,et olen mingi 2 a trenni teinud aga ei ole peale looduslike asjade(kohupiim,puder jne) midagi tarbinud. Nüüd sain aga Tasuta pool purki u 250g Seda Tai Kane Kreatiini. Kas mul oleks seda mõtet yldse kasutada ja millised peaksid olema siis kogused minu puhul? Või on targem see kellegile odavalt loovutada?
  13. Kuidas kaalus juurde võtta!

    Nuh söön Tavaliselt siis nii: Hommikul: 6-10 võileiba(oleneb päevast kas siis pasteedi,juustu,vorstiga)+kohv.Kell 8 Kooli lõuna.Kuna käin ülikoolis siis saan ise valida aga tavaliselt võtan kartuli ja kastme Kell 12 Praekartulid,Keedetud kartulid ja midagi kõrvale nt salat olenevalt päevast Kell5 Võileibu või vahest ka midagi muud Kell8(tavaliselt nii hilja enam ei söögi) Kuna ma käin öösiti tööl siis: Oleneb olukorrast aga sinna võtan kaasa kartulisalatit,jogurt kohupiimaga,võileivad,saiakesed,makarone olen kah söönud! Kuna olen suhteliselt energiline siis seda energiat ikka kulub! Jõusaalis kasutan Carbococi spordijooki ja võtan vahest ka kohupiima. Ps!Ei loodagi üleöö ramboks saada kuna olen juba 20 a vana siis tahaks lihtsalt asja käima saada. Äkki keegi oskab seda isutuse asja kah seletada.Nimelt vahel isu pole??? Ahjaa äkki keegi abivalmis inimene viitsib mingi toitumis kava välja pakkuda! Igatahes olen kõigile tänulik!
  14. Terevist! Küsimus siis selline,et kuidas saaksin kaalus juurde võtta.Hetkel kaalun mingi 65 ja olen 185 pikk->Järeldused tehke ise!Asi selles,et yritan kyll võimalikult normaalselt süüa,kuid viimasel ajal pole yldse söögiisu.???Ei tia milles asi on.Käin 3 korda nädalas jõusaalis aga kuna eriti jäme ei ole siis pole tulemused kah märgatavad.Jõudu on igatahes natuke juurde tulnud.Max mis suruda jaksan on 80kg.Äkki keegi oskab aidata.Tahaks umbes 75-80 kg kaaluda!
  15. lõuatõmma

    No sa saad nyyd kyll valesti aru.Ma lihtsalt tõin näite,et ei ole kerge tõmmata korralikult 27 lõuga
×