Jump to content

Pinky

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Pinky

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.05.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Lihaste taastumiseks...

    Ei ma ei teagi. Ütlesin, et loll arvamus...sisetunne. Kuigi ma tean, et paljud naised on võtnud Kalmuse ja Kiivikase toitumiskava ja on väga rahul. Ise plaanisin ka pool aastat tagasi Kalmuse toitumiskava tellida, aga arvasin, et lihtsalt dieedi pidamisest piisab. Aga ma kardan, et ma ei oska õigesti toituda (õigeid asju jm), niiet kaalun nüüd tõesti toitumiskava tellimist.
  2. Lihaste taastumiseks...

    Oeh, siit saab nii palju motivatsiooni. Pean nüüd vaid uurima, kellelt toitumiskava tellida. Ise olen mõelnud, et äkki leidub naissportlasi või spetsialiste, kellet saaks toitumiskava tellida, kuna ma olen kuidagi umbusklik meeste suhtes ja arvan, et nad ei oska naistele sobivat toitumiskava koostada. Loll arvamus muidugi, ma tean, aga lihtsalt sisetunne ütleb, et parem on, kui naine toitumiskava koostab.
  3. Lihaste taastumiseks...

    Ma ei oska piimatooteid kuidagi süüa. Nagu selles mõttes, et ma olen lugenud, et piimatooteid tuleks tarbida eraldi toidukorrana, aga minuarust lihtsalt kodujuustu süüa on "igav".
  4. Lihaste taastumiseks...

    Öelge palun, kust saab veel valke peale liha ja muna? Ja huvitav, kust siis taimetoitlased oma valgud saavad?
  5. Lihaste taastumiseks...

    Oskate ehk soovitada, kelle toitumiskava tellida?
  6. Lihaste taastumiseks...

    Ma ei tea, palju ma mida tarbin, aga teen nii, et süsivesikud üritan puuviljadest saada, valguallikaks kasutan pähkleid ja seesamiseemneid. Vahel ka muna. Rasvad samamoodi pähklitest ja seemnetest + vahel 1 sl kanepiseemne õli ja lõhefileed. Õhtu poole söön üldiselt nt mõne tomati. Ütlen ausalt, et tean, et mul pole toitumine korras, aga ma arvan, et toitumiskaval pole ka erilist mõtet, kuna seal ilmselt soovitatakse iga päev liha süüa või riisi jm, mida ma ei söö. Liha söön, aga on kallis.
  7. Lihaste taastumiseks...

    Ma söön hommikuti ja päeval niigi vähe, kuna olen dieedil praegu. Asi ei ole isus, isu on mul kogu aeg, aga lihtsalt kogemused on näidanud, et kui ma õhtuti söön (ükskõik mis see ka ei oleks, kasvõi kurk), siis kaal ei lange. Aga kui ma pärast 6-7 enam midagi ei söö, siis on hommikuks kõht kohe ilusam. EDIT: Lugesin praegu sellise rasvapõletaja kohta nagu Tonalin Vahvin. Oskab keegi selle kohta ka midagi rääkida? Tasub proovida?
  8. Lihaste taastumiseks...

    2 korda nädalas käin hilisel ajal trennis, ülejäänud päevad (üritan kokku 4-5x nädalas käia, kuid mitte üle tunni aja korraga) käin kuskil kella 16-19 paiku. Enamasti aeroobne, kuid kardan, et põlved ei pea vastu, sest seal on palju kükke jm ja mul on liigesed nõrgad, niiet ilmselt varsti lähen üle jõusaalile, kus hakkan veloergomeetriga sõitma jm.
  9. Lihaste taastumiseks...

    Tere! Küsimus on selline, et kas pärast hilisõhtust trenni peab kindlasti midagi sööma? Kas on võimalik tarbida vajalikud valgud ja süsivesikud vedelal kujul? Kuna ma olen harjunud, et ma ei söö õhtul pärast 6-7 enam, aga hakkan nüüd 2x nädalas käima hilistel aegadel trennis, siis mõtlesin, et äkki on võimalik lihastel taastuda muud moodi (ehk ilma söömata)? Kas proteiinipulbreid vms võib kasutada asendusena? Hetkel on plaanis keha rasvaprotsenti alandada ja lihast kasvatada. Olen 18 aastane neiu ja kaalun 58 kg. Ootan väga vastust.
×