Jump to content

Denzel

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Denzel

  • Tase
    Värske olija
  1. O: Poksi jalanõud

    Äkki leidub kellegil kodus vanu jalatseid mis rakendust otsivad? Suurus 43.
  2. Poks + massi kasvatamine

    Tervist. Käin 3 korda nädalas poksi trennis, olen 21a vana, 184cm pikk ning kaalun 80 kg. Soov oleks kaal kuhugi 86 - 90 kg-ni kasvatada (sealjuures kaotada võimalikult vähe kiirust) ning kuna enda teadmised just kõige laialdasemad pole, otsustasingi küsida nõu siit. Tean et söömine on peamine, kuid kui suur peaks olema orjenteeruvalt söödud valgu kogus päevas ja on vajalik ka mõni toidulisand...? Jooksmas pole vist massi kogumise perioodil väga mõtekas käia? ... kui ma ei eksi siis lähevad poksi treeningud ka pigem aeroobse treeningu alla ja kusagilt nagu oleks kuulnud, et aeroobne ei pidavat väga lihasmassi kasvule kaasa aitama. Jõusaalis treenides peaksid kordused jääma vahemikku 8 - 12? või on neid korduseid vaja varieerida? Ja ehk on kellegil veel mõni soovitus varuks. TÄNAN NÕUANNETE EEST!
  3. Kui pikad peaksid olema pausid seeriate ja harjutuste vahel? Oleks hea kui keegi seletaks lahti ka et miks just niipikad.
  4. L-Tyrosine

    aga selline küsimus veel, et kui seda toodet kasutada 2 x päevas hommikul enne tööleminekut ja õhtul enne trenni minekut, kas liiast pole? üks annus, seega 4 tabletti sisaldab 2000mg L-tyrosiini, 1000mg tauriini, 800mg guarana dry extracti.
  5. L-Tyrosine

    Nii, ostsin sellise toote nagu seda on speed stak (Leader Sports Nutrion), mis sisaldab L-tyrosiini, Tauriini, Guaranat. Niipalju kui tootel peal kirjutatud oli oli see et tõstab sooritusvõimet, annab sulle energiat, peletab väsimust ja püsid erksana ning suudad selgelt moelda. Lugu järgmine et töötan ehitusel, tööpäevadel pikkust 07.00 - 17.00 ja füüsiliselt on need üsna kurnavad pävad. Apteegis olles lugesin tooteinfot ja vaatasin et ohhoo, täpselt see mida minule vaja, pool tundi enne trenni votan tableti ja siis peaks nagu reapeal tagasi olema, küsimus selline et kui se üks toimeaine L - tyrosiin seal söögiisu vähendab siis see pole jälle lihasekasvatamiseseisukohast kõige parem nähtus. Või ei ole see söögiisu kahanemine niivõrd märgatav et tasuks see toode nurka jätta-.
  6. L-Tyrosine

    Milleks on hea selline aine nagu seda on L-Tyrosine ?
  7. Abi toidulisandite kohapealt.

    aga äkki glutamiini?
  8. Nimelt siis on plaan pärast aastast pausi tõsisemalt jõusaalis käimisega tegelema hakata ja paluks toitumisalast abi. Eelmise aastaga vorreldes olen umbes 6 kg kaalust alla votnud. Vanust 19, kaal 80 kg. Elan hetkel soomes, töötan ehitusel, tööpäevad algavad kell 7 ja lõppevad tavaliselt 5 ringis. Trennis käin 4 päeva nädalas. Arvan, et selleks, et järgmiseks päevaks jõuvarud taastuda jouaksid ei piisa lihtsalt tavalisest toidust vaid oleks tarvis osta ka mõni toidulisand, proteiini ja dextrot plaanisin osta nagunii, aga kas oleks vaja ka midagi muud sinna juurde osta, esialgu kreatiinist huvitatud pole tuleks jälle väike põhi alla teha ja alles siis sellele mõtlema hakata. Ootan siis soovitusi ja nõuandeid.
  9. Tõsterihmad

    siin tunduvad olevat teistsukuse ehitusega need, minul on aasaga aga siin tundub et on aasata varjant, oskab keegi tiene äkki seletada?
  10. Tõsterihmad

    siin tunduvad olevat teistsukuse ehitusega need, minul on aasaga aga siin tundub et on aasata varjant, oskab keegi tiene äkki seletada?
  11. Tõsterihmad

    Kas keegi oskab mulle selgeks teha kuidas kasutada amazoni poeski müügilolevaid Lifting Straps-e Minu aju lihtsalt ei mõtle välja milline on õige viis neid kasutamaks. http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=425 tänan ette
  12. Rattaostuplaan

    Selline kysimus et mida soovitaksite osta kas stepper või velomeeter. Arvan ise et parem oleks velomeeter, saaks ikka raamatut lugeda jne. Aga äkki oskab keegi soovitada velomeetrit mis maksaks 2500 - 3000 krooni ringis, kui üldse saab sellise raha eest midagi normaalset. Ja üldse mis firma omasid tasuks vaadata.
  13. Hüppeliiges

    Aitäh seniste soovituste eest, külastan kindlasti mõnda spordiarsti niipea kui saan. Kuid edasised nõuanded ja jutud mida keegi kogenud ja kuidas ravinud on igati teretulnud, niiet andke aga tulla
  14. Hüppeliiges

    Tere Tegelen jõusaalitreeningute kõrvalt ka jalgpalliga ja olen mõlemal jalal 2 korda hüppeliigese välja väänanud.. nimelt hüppeliigesest on raks läbi käinud ja pärast seda umbes nädal karkudel enne kui saan hakata longates kõndima... paraneb kogu asi ligikaudu 2 kuud ( alguses kiirelt, pärast väga visalt). Olen alati esimestel päevadel pannud peale külma ja seda seni kuni paistetus järgi annab.. mingeid kreeme olen ka kasutanud, kuid, kas panen peale või mitte, tulemus on sama. Ja tõsiselt, kopp on ees sellest haavade lakkumisest, avastasin et mul on kodus selline ravim nagu arthrostop ja mõtlesin et hakkan seda sööma, äkki kiirendab paranemist.. ehk on keegi midagi sarnast kogenud ja oskab midagi soovitada kuidas õieti toimetada et paranemine kiirem oleks :/
  15. Selja kava

    selleks postistasingi teema, et ma ei tea kas on palju või vähe, kas ma teen õieti või valesti
×