Jump to content

Blinky

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Blinky

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.12.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn
  1. Otsin trennikaaslast Tallinnas

    Teemapostitaja vist juba leidnud kellegi? Teema nii ammu püstitatud. Ise käin Järve metsaradadel jooksmas õhtuti. Kui keegi viitsib vahel kaasa hüpata, siis seltsis segasem!? . Jõusaal oleks ka hea mõte, aga ma tõenäoliselt ei oskaks seal midagi väga asjalikku omaalgatuslikult teha.
  2. Kaaluseisak + poolmaratoniks treenimine

    Ma ei ole tõesti nii pikka distantsi varem jooksnud. Samas 10 km-ga saan hetkel kenasti hakkama, rohkem pole kordagi isegi proovinud joosta. HIIT peaks ju võhma treenima ikka? Kevadel jaksasin joosta 3 km, nüüd 10. Mingi areng on toimunud . Sõber, kes on maratoni mitu korda varem jooksnud, ütles, et polegi niivõrd tähtis, et 21 km läbi jookseks enne, vaid see, et hakkaksin nüüd aeroobset baasi järjest juurde ehitama. Tahaksin siiski ise proovida 21 km läbi teha enne kui peaetteaste tuleb. Finishisse jõuan kindlasti. Küsimus on lihtsalt, mis ajaga, aga eks see üks eneseületus saabki olema ja ei arvagi, et see mulle kerge tuleb.
  3. Tere, Olen päris pikalt foorumil silma peal hoidnud ja lõpuks otsustasin ise ka liituda. Olen N, 23 a, 169 cm ja kaal 61. Lugu algab sellest, et alustasin aktiivse treeningperioodiga mai alguses kui tegin algselt ca 6-7 h nädalas trenni (jooks + rulluisutamine). Muutused kehas ja kaalus olid põhimõtteliselt olematud. Juuni lõpus avastasin enda jaoks HIITi ja ostsin 3 kg hantlid ning hakkasin tegema nädalas 5 korda HIIT'i + hantleid 3-4 korda nädalas + jooksmine ca 5-8 km 2 korda nädalas + veel eraldi harjutused kas siis kõhule või jalgadele 5 korda nädalas. Selleks, et mitte täiesti ära väsida ja sära silmist ei kustuks, teen nädalas 2 treeningvaba päeva, kus proovin lihtsalt aktiivselt ringi liikuda. HIIT on minu jaoks olnud väga mõjus, s.t olen kaotanud juba kõhult 3 cm + jalgadelt 1-2 cm ja puusalt 3 cm. Ka käelihased on tugevalt arenenud ja muutused on silmaga nähtavad. Enesetunne on seejuures suurepärane olnud ja tunnen, et keha on toonuses. Mure on aga selles, et tahaksin kaalu veidi väiksemaks saada, sest kuidagi psühholoogiliselt tundub minu praegune kaal mulle palju...Ometigi ei ole kaal sisuliselt muutunud. Alla olen võtnud selle 5 nädala aktiivse treeningperioodi tagajärjel 1 kg kui sedagi, mida tundub minu jaoks väga vähe. Lisaks tahan sügisel SEB poolmaratoni läbi teha ning mul oleks seda tunduvalt kergem joosta ja selleks treenida kui kaal oleks 2-3 kg väiksem. Kuna poolmaratonini aega veidi üle 1 kuu ja ma pole kunagi nii pikka etappi läbinud, siis pean nüüd korralikult oma edasised treeningud läbi mõtlema. Toitun korralikult, s.t olen praegu oma menüüst suhkru täielikult välja jätnud ja nisutooteid tarbin väga minimaalselt. Ka kunagist lemmikut pastat sõin viimati kaks nädalat tagasi. Kas on võimalik, et mu keha lihtsalt tahab mulle öelda, et minu loomulik olek kaalu suhtes ongi selline, nagu ta praegu on? Ma saan aru, et trenni tehes lihased kasvavad ja arenevad ning tajun seda ka enda keha puhul, aga ühel hetkel peaks korraliku toitumise tagajärjel ju ometigi ka kaal veidi allapoole liikuma?! Olen olnud kaks aastat tagasi 57 kg. Tõsi, siis ma ei teinud üldse trenni vaid lihtsalt stressi tagajärjel ei suutnud süüa õigetes kogustes. Ma ei kujuta ette, kuidas ma saaksin oma toitumist kas siis veel rohkem piirata/muuta või siis teistpidi trenni rohkem juurde teha. Samas tundub uskumatu, et ma ei võta ikkagi alla. Kas keegi on sarnase probleemida maadelnud? Igasugused nõuanded on teretulnud ja aitäh kõikidele juba ette!
  4. Käed

    Minu meelest hantlid pigem alguses kasvatavad käe ümbermõõtu ja siis võidki ehmuda, et justkui käsi läheks veel paksemaks. Seda muidugi juhul kui räägime ikka sellest, et teed nende hantlitega korrapäraselt ja viisil, mis ikka käsi väsitab. Kui korralikult toitud, siis peaks see käte "alumine" rasv sealt kaduma hakkama ja käekuju muutuma. Enda kogemusest võin öelda, et silmaga nähtavad tulemused tulevad ca kuu pärast. Enne seda on fantoom-tulemused või siis üldse mitte midagi
×