Jump to content

JJ14

Kasutajad
  • Sisu loend

    2
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

JJ14

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 16.05.1999

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. JJ14-ne Blogi

    Tervist! Olen siis tagasi blogimise juures, naljakas oli kohe vaadata enda eelmist surumise videot, aga tänu sellele sain ma oma tehnika kohta väga palju vastukaja erinevatelt inimestelt ja nüüdseks olen seda kõvasti parandanud: kang ilusti puudutab rinda ja surun käed sirgeks, küünarnukid ka paigas ja kõik peaks korras olema sellessuhtes. Räägin nüüd natukene, mis ma selle aja jooksul teinud olen: Jõusaalis olen nüüd kokku käinud umbes 5 kuud. Surumise rekord 95kg, kükk 3x90kg, jõutõmme 120kg. Kuna surumine oli mul kohe algul lemmik harjutus ja kükile, jõutõmbele väga tähtsust ei pööranud ja nendega hakkasin tööd tegema alles 2 nädalat tagasi, siis on need kõvasti maas, aga küll ma nad ka paremaks saan. Hetkel käin jõusaalis 3-4 korda nädalas olenedes koolist ja olümpiaadideks õppimistest. Kuna kevad hakkab vaikselt kätte jõudma, siis käisin ka esimest korda sel aastal eile rattaga sõitmas ja arvatavasti hakkan kardiot tegema ka mingi 4-5 korda nädalas. Pikkus on umbes sama, mis viimati, aga kaal on kukkunud 112.5kg pealt 100kg peale, kõigub tegelikult seal kandis, vahel alla, vahel peale. Olen sellega väga rahul, kuna kaalulangus koos lihasmassi kasvuga on just see, mida ma tahan. Liitusin ka Revali Powerlifting Teamiga, kurb asi on selle juures ainult see, et elan Tallinnast kaugel ja ei saa tihti ühistreeningutel käia, aga ootan juba enda esimest korda ja on plaanis ka sügisel võistlema minna. Toidulisanditena kasutan hetkel Hera80, kui otsa saab, siis vahetan võibolla välja millega rohkem sobivama vastu, aga muidu hetkel on hinna ja kvaliteedi suhe minu arust väga hea, šokolaadi oma maitseb ka väga hästi! Sain ka GymSharkist oma särgi kätte, kui keegi tahab tulevikus sealt midagi tellida, siis saab seda koos teha, kuna postikulu on suhteliselt suur (~10 €) ja kui sinna asjad juurde liita, saab päris kopsaka summa, samas kaup tuli väga kiirelt kohale, 1 päevaga oli juba Tallinnas, aga Eesti sisene post võttis veidi aega. Natuke siis koolist ka, et käin 8. klassis, enamus hinded on 5-ed, siis paar 4-ja ja üks üksildane 3, mis on vene keel ja see ei istu mulle kohe üldse. Võtan osa ka paljudest olümpiaadidest, millest 2 (matemaatika ja keemia) on juba olnud (2. ja 3. koht) ja 2 veel ees (inglise keel ja füüsika). Päikest ja minge nautige kõik algavat kevadet!
  2. JJ14-ne Blogi

    Tervist, olen tagasi fitnessi foorumis, olin selle koha juba täiesti ära unustanud, aga sain Sügiskülvilt sõnumi ja väga tore, et see koht meelde tuli jälle. Nagu teile lubasin, siis sügisest hakkasin käima jõusaalis, nüüd olen käinud juba umbes 1 kuu. Vahepeal jäi kaalulangus toppama, aga nüüd tegelen jälle selle alandamisega (esmasp. 109 kg). Tegin ka video oma bench pressist, olen saanud ka teistes foorumites feedbacki selle kohta ja üritan nüüd oma tehnikat kõvasti parandada. Bench pressi rekord praegu 88 kg, videol on 83 kg. http://www.youtube.com/watch?v=6ETA_mwGi94 Ei järgi kindlat kava, aga olen uurinud suht palju ja vaadanud youtube-i videoid. Minu tavaline treening on selline: rinnalt surumine, hantlitega erinevaid harjutusi, küünarvarte kõverdamine püsti ja scottipingil, tõmme plokilt ülalt ette ja taha.
  3. JJ14-ne Blogi

    22. Juuli Selle nädalavahetuse veetsin Saaremaal, käisin kalal ja õgisin palju pastat sisse. Hetkel on ilm väga tuuline ja vihma sajab, hommikul ka kaalusin end ja eelmise nädalaga olin alla võtnud üllatavad -2.5kg, ehk kaalusin 112,5kg. Kui vihm järgi jääb, lähen ehk ka ratta sõitma veel, hetkel teen sees pushupe ja kõhulihaseid. J.
  4. JJ14-ne Blogi

    Lifthard, nägin su postitust kahjuks liiga hilja, et veel ujuma minna. 17. Juuni Täna otsustasin mitte väga pikka trenni teha, kuna tuul oli hommikupoole väga kõva, siis ratast sõitsin toas trenazööriga. Õhtupoolikul käisin ka ujumas, aga kuna tuul oli ikka veel päris kõva ja vesi ka külm, siis tulin kiirelt tulema sealt. Toitumise koha pealt nii palju, et kuna ärkasin väga hilja, alles pool kaks päeval, siis hommikusöök jäi vahele, nö "lõunaks" sõin suvikõrvitsat hakklihaga, sinna kõrvale veidi hapukoort, õhtuks pelmeene ja kuna olen suht kaua üleval öösiti, siis 11 paiku tegin veel ühe söögikorra: ~75g kodujuustu, 1 tomat ja paar kananagitsat. Nende toidukordade pärast ei muretse kuna portsjonid olid väiksemad, kui varem, aga lõuna- ja õhtusöögi vahele "näksisin" 2 pulgajäätist ja 2 virsikut, kas see on väga halb, et ma nii palju söön, või pole see väga hull? Jäätised olid mõlemad ~200kcal 100g kohta. J.
  5. JJ14-ne Blogi

    16. Juuni Tänane trenn: 1,5h poksi jälle, eilsest olid käelihased veidi valusad, ei hakanud täna nii palju tegema; 5x10 kõhulihaseid; 10x10 kükke; 10x10 kätekõverdusi. Äkki on teil veel ideid, mida saaks teha, ratas jäi ka täna ära, kuna ilm väga tuuline siin. J.
  6. JJ14-ne Blogi

    Tänud, lifthard, edu läheb vaja! Eks ma proovin need ära, kui jõusaali lähen sügisel, ega ma just nõrguke pole, käe olen kõigil oma vanustel ja ka natuke vanematel siiani ära surunud, aga ei tea, kui suur näitaja see just on. J.
  7. JJ14-ne Blogi

    See on päris tore jah.
  8. JJ14-ne Blogi

    Selline: http://www.youtube.com/watch?v=a2tFdHxnqRM
  9. JJ14-ne Blogi

    15. Juuni 2013 Tänane trenn: 40min rattasõitu; 5x10 kükke; 2h 30min Wii peal poksimist (see võtab mind väga läbi, suht julmalt higistan, kui seda mängin); Nüüd õhtu poole teen veel 5x10 kätekõverdusi ja kõhulihaseid. Toitumist panen ka kirja endale, siis ei söö ka nii palju, proovin nii palju, kui võimalik tervislikult toituda ja palju puu- ja kõõgivilju süüa. Minu menüüs on ka sees pruun riis, kana, kodujuust ja muud sellised asjad, mida olen foorumist leidnud. J.
  10. JJ14-ne Blogi

    Vandenõuteooriaid võite teistes foorumites arutada, ma pole LPF ja selle 15-aastase poisiga pole mul ka mingit pistmist. Foorumisse teema tegemine nüüd küll midagi rasket pole.
  11. JJ14-ne Blogi

    Ei ole siin LPH-ga mingit pistmist, polnud lihtsalt ammu kaalunud, 120kg olin suve alguses ja pikkuse panin enamvähem.
  12. JJ14-ne Blogi

    Oih, läks pikkusega sassi.
  13. Poiss otsib abi

    Tänan kommentaaride eest, panen siit kõik kõrva taha. Tegin blogi ka ära, edaspidi hakkan sinna postitama. http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37667-jj14-ne-blogi/
  14. JJ14-ne Blogi

    Hei! Otsustasin ka blogi teha siia, räägin natuke endast. Olen 14-aastane poiss, kaalun 115kg ja olen 188cm pikk. Kogu oma elu mõtlesin ma kaalust, kui ainult mingist numbrist, mul oli sellest suhteliselt ükskõik. Aga kui see ainult kasvas ja kasvas sain ma aru, et midagi tuleb ette võtta. Selle suve algul hakkasin igapäevaselt tegema kätekõverdusi ja rohkem liikuma. Blogi mõte minu jaoks on see, et ma saaksin näha oma arengut ja saada teistelt nõuandeid ja nippe. Sügisest on kindel plaan hakata käima jõusaalis, aga enne sügist pean läbi ajama koduste vahendite ja jalgrattaga. Täna tegin näiteks sellise trenni: 40min rattasõitu; 30min ujumist; 5x10 kätekõverdust; 5x10 kõhulihaseid; 5x10 kükke. Peale seda tegin veel Wii peal poksimist 1h, mis võttis ikka täitsa läbi. Plaan on hakata iga päev rattaga ujumas käima ja siis peale seda teha läbi mingi kava, mida saaks kodus teostada. Ja nii kuni suve lõpuni, iga nädal tahaks alla võtta umbes 1,5kg, siis oleks suve lõpuks midagi 105kg kanti ja sealt saaks juba koos jõusaali ja korras toitumisega üha enam kaalu langetada. Iga nädal pühapäeval hakkan kaaluma ja kirjutan ka kaalu siia kindlasti. 14. juuli - 115kg. Ootan teie nõuandeid ja kommentaare. J.
  15. Poiss otsib abi

    Tere! Olen 14 aastane poiss, kaalun 120kg ja olen 190cm pikk. Sügisest on kindel plaan hakata peale kooli jõusaalis käima ja hakata kaalu langetama. Praegu suvel teen iga päev kätekõverdusi, kõhulihaseid, kükke ja üritan palju väljas olla ja liikuda. Missugust trenni ma võiks veel teha? Ja kuna ma olen ka siin palju teemasid lugenud, siis tean, et ilma korras toitumiseta ei ole mõtet trenni teha. Mis toiduaineid peaks sööma ja mida ei tohiks süüa? Magusasõber ma väga ei ole ja krõpsu/burgereid söön ka väga harva. Kaalu langetamine ja lihase kasvatamine on mu suur plaan ja sügisest hakkan ka kindlasti päevikut pidama. Parimat soovides, J.
×