Jump to content

canibus

Kasutajad
  • Sisu loend

    39
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

canibus

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.08.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Eesti, Tallinn

Viimase Profiili Külastajad

2 693 profile views
  1. Kas võistlejate nimekirja ei olegi veel kuskil üleval? Lisainfo tulekul? Kuidagi üsna vaikne selle võistluse kohapealt, kuigi võistlus ise juba pühapäeval
  2. kuidas Kirkel ja Helenil läks?
  3. Lõuna-Eesti Karikavõistlused 2016

    ja kes sixdeuce retuusid endale sai?
  4. Võimas! Palju palju õnne !!!
  5. Kuidas Andral finaalis läks?
  6. Super! Loodetavasti medalikoht. Vorm ju väga hea
  7. Lõuna-Eesti Karikavõistlused 2016

    "millistel võistlustel soovite osaleda 2016 a." ma sain aru, et 15. märtsiks tuleb esitada kevad 2016 võistluste plaan, mitte kogu 2016 aasta plaan. Sügise võistlused pidi ju 15. augustiks 2016 esitama? Ei? Olen valesti aru saanud?
  8. OLIMP TEAM-Regina Krukovskaja-edusammud

    Mul tekkis küsimus, et miks Sa süsivesikuid nii vähe tarbid ja rasvu pigem rohkem? Kas ei ole mitte nii, et valgu süntees toimuks, tuleb pigm tarbida rohkem süsivesikuid, kui rasvu. Parandage mind, kui ma olen asjast valesti aru saanud. Kui eesmärgiks on lihaseid kasvatada ja rasvaprotsenti langetada, siis kuidas läheb sellega kokku vähene süsivesikute ja üsna kõrge rasva tarbimine? Süsivesikud on ju lihaste energia allikad. Süües vähe süsivesikuid langeb treeningu intensiivsus, tekib lihasväsimus ning lihastes ei toimu arnegut, ega kasvu. Väikese hulga süsivesikute tarbimine kutsub esile lihaskudede kärbumise.
  9. kas bikini fitnessidest ka miskit kuulda? Jube vaikus. Millal nad lavale?
  10. Kas kuskil kannab üle ka? Saab otse jälgida netist?
  11. Kohupiimapasta Otto Ricotta rosinaga

    ehk et kui ülejäänud toitumine on korras, siis võib seda enne trenni omale lubada?
  12. Kohupiimapasta Otto Ricotta rosinaga

    ei mitte seda lihtsalt küsimus rohkem selles, et kas see kohupiim on liiast (liiga rasvane ja liiga vähe valku), kui soovin kunagi kõhulihaseid nähtavale saada. Või vahest harva võib kah?
  13. Palun teadjamatelt nõu. Kas antud kohupiim on ok tarbimaks enne jõusaalitreeningut või kui loodan kunagi kõhulihased välja saada, siis selle kohupiimaga võib sellest ainult unistada? 100g toodet sisaldab: Energiat 560 kJ / 133 kcal, valke 6 g, süsivesikuid 15 g, rasvu 5 g. Tean, et võrreldes farmi lahja kohupiimaga annab liiga vähe valku ja liiga palju rasva, aga üldiselt muidu söön seda lahjat kohupiima. Lihtsalt viimasel ajal on isu vahepal millegi muu järgi ka. Jõusaalis rassin umbes 1,5 - 2h. Kardio 30 min. ja ülejäänud siis jõutrenn.
  14. Kreatiini kapslid

    Ikka kreatiinmonohüdraat on
×