Jump to content

GymRat

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

GymRat

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.10.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Pulsikell

    No patarei võiks saada ju ikka igaüks ise vahetatud..
  2. Priibe Blogi

    Mis raskustega trenni teed?
  3. Priibe Blogi

    Ära neid surmtõsiselt ka nüüd võta.
  4. Priibe Blogi

    Mille järgi sa selle 2000kcal võtsid?
  5. Priibe Blogi

    Sellise toiduga jääksin mina küll nälga
  6. Kas sööd kõik need munad koos munakollastega? Kui jah, siis mis ütleb kolesteroolitase? Mitu muna umbes päevas?
  7. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Ega refeed ei ole halb asi, vaid kui õigesti kasutada siis aitab kaalust alla võtta. See tõmbab ainevahetuse käima uuesti ning keha energiavarud täis kui ainevahetus hakkab aeglustuma. Aga oskab keegi vastata, mis tõstis kaalui nii kahe päevaga 1.5kg ja nii jäigi hetkel?
  8. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Jah ma söön kõike neid mida Sa mainisid. Tuleb õppida end tundma, kuid enne tuleb ju mingid baasteadmised kuskilt saada. See link tundub küll huvitav jah, vaikselt loen seda
  9. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Kui ma söön nädalas 29korda väga tervislikult, siis miks ma ei või endale lubada ühe korra rämpsu? Minu mõistus ütleb üles kui ma päevast päeva saan ainult mingit kana, muna ja kuradi pruuni riisi ja brokkolit, kui ma dieeti pean. Ja lisaks harjub mu keha ära ning kui viskan paar refeed meali siis lööb mul ka ainevahetuse korralikult käima. Cheatmeal/refeed või kuidas iganes seda kutsuda seda kasutatakse siiski nö. töövahendina, mitte enda premeerimiseks. Hea näide MINU JAOKS on Janar Rückenberg, kes samuti ei talunud seda dieeditamist enam ning võttis enda jaoks pausi. Sama juhtub ka minuga kuid mitte nii "hullult". Ma tulingi siia küsima, et mis kaal see on, mis juurde nii kahe päevaga tuli?
  10. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Tervist üle pika aja. Tekkis paar küsimust ja mõtlesin et leian siit ehk lahenduse. Ma tõstsin kaloraazi ~2200-2300kcali peale ning nädala pärast võtsin kahe päevaga 1.5kg juurde. Kaal püsinud sama 4 päeva. Kui enne kaalusin iga hommik ~63.5 siis nüüd ~65. Kuidas on selline asi võimalik? Trenni olen kõvasti teinud(3+1 süsteem ning vabal päeval jooksmas käinud). Mul pole selle kaalu vastu midagi aga lihtsalt huvi pärast tahaks teada, kuidas järsku tuli selline kaalumuutus. Vesi oleks pidanud ju 4päeva jooksul kindlasti välja tulema. 1.5kg rasva = 13500kcal ülesöömist? Sellist asja ju raske teha
  11. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    5h peale cheat meali läksin trenni ja pean ütlema, et jõudu ja energiat oli nagu rohkem. Ju siis ikka on vahest kasu ka nii söömisest Aga kui cheat meal on ära olnud, kas iis samal päeval teised toidukorrad on täpselt samad nagu tavaliselt või peaksin midagi kärpima/lisama?
  12. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Oskate öelda mis võib minusuguse inimese kaloraaz olla, et kaalu säilitada? Oskan vähemalt kuskilt otsast proovima hakata
  13. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Nii, sain siis söödud. Sõin kana, friikartuleid ketsupiga ja salatit. Lõpetuseks ka väga suur kausitäis jäätist. Kogu kaloraaz toidukorral ~1200kcal. Tekkis ka küsimus, et kui suudan jäätise enda igapäev menüüse ära mahutada nii, et kaloraaz, SV, rasvad paigas kas siis võib seda lubada?
  14. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Okei aitäh sain jälle natuke targemaks. Ma üritan muidu igapäevaselt väga tervislikult toituda. Ei ole juba väga pikka aega rämpsu söönud. Söön iga päev 3-4h tagant ning kana, muna, piimatooted jne. Minu idee ongi, et lasen lõdvaks ning üks toidukord ei vaata mis suhu topin. Täna esimest korda teadlikult teen seda, kuid mõtlesin et esimene kord piirdun kodus ahjus tehtud friikate ja lihaga. Võib olla ka jäätis otsa. Lugesin netist et cheat meal i ajal ei tohiks rasvu ja süsivesikuid koos lõhki süüa? Ehk siis igadugusef burksid ja rasvased suurtes kogustes asjad jäävad ära?
  15. Kaloraaz, cheatmeal, algaja.

    Ma pole kunagi otseselt teadlikult cheat meali teinud, et oh näed, nüüd teen cheat meali. Vaid olen lihtsalt vahest õhtuti söönud jäätise vms. Oskad äkki midagi soovitada või nõu anda? Tean jah, et täna jäi rasvu väheks ning süsivesikuid väheks, valku paljuks. Aga kuna ma ei ole profesionaal, siis seepärast ka siia foorumisse abi tulin otsima. Cheat mealidest tean nii palju, et liiga hulluks ei tohi minna. Tuleb süüa mõõdukalt, mitte nii kuni süda paha.
×