Jump to content

visahing1

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

visahing1 viimane päevavõit oli August 25 2013

visahing1's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

visahing1

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.11.1997

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Kontakteerumise viisid

  • Skype
    visahing1
  1. oleks vaja veits abi

    Mul on k2ed ja jalad lihases, aga soovisin teda mis harjutused (J6usaalis) aitaksid k6hust ja ManBoobsidest lahti saada. Touitumine on enam v2hem kontrolli all.
  2. Raske trenn ilma soojenduseta

    p2ev m66das ja selg hakkab juba paremaks minema. olen siiamaani kasutanud ibuprofeeni ja paratsetamooli. Asi hakkab paremaks minema.
  3. Raske trenn ilma soojenduseta

    Suur t2nu teile k6igile! T2na p22risin ibuprofeeni selja peale ja olen terve p2eva oma selga soojas hoidnud. Ikka annab veel tunda ,aga loodan ,et see l2heb varsti yle. Katsun oma vigadest 6ppida ......
  4. Eile k2isin j6usaalis ja unustasin soojendust teha enne trenni. Peale trenni tundus nagu k6ik OK ,aga j2rgmine p2ev oli valu nii tugev et ei saanud kohe voodist pystigi.Valu on ainult all-vasakul selja pooles, nii kui pysti t6usen v6i k6nnin, siis valu l2heb v2ga tugevaks. See valu on mul olnud juba 2 p2eva. T2na proovisin kreemi m22rida oma selja peale - loodan et selg saab kiiresti korda. Soovitusi?
  5. Suured suured probleemid kaaluga

    Ma ei taha lõpetada nagu keskmine Inglise vaal, sellepärast olen na nüüd muudatusi teinud oma toitumises.
  6. Suured suured probleemid kaaluga

    Seoses vähese söömisega on mul tekkinud mitmeid kordi peavalu. Näiteks tänane toidumenüü oli Hommikusöök: väike kauss pudru Lõunasöök: pool piparkooki Õhtusöök: lahja supp ja 2 mandariini Ja päeval käisin jõusaalis ja tegin rasket trenni.
  7. Suured suured probleemid kaaluga

    Inglaste toit ja toidukombed on lihtsalt "AWFUL" Toidun6ustaja Dags kas ma tohin teie k2est juhiseid saada?
  8. Suured suured probleemid kaaluga

    Okei, suured t2nu, aga mulle j2i siiski segaseks et mis on siis see parim trenn mis aitab kaalust alla v6i (J6usaalis) kang08 ja DagS ma olen v2ga t2nulik teile. Me s88me tihti makrone ja kartuleid lihaga. kas see on ikka kasulik v6i see oleneb kogusest?
  9. Suured suured probleemid kaaluga

    CAMOON inimesed, räägime nüüd minu probleemist ka natuke Ma olen selle talvega palju juurde võtnud. Igale poole kuhu sa l2hed Inglismaal pakutakse sulle kommi ja šokolaadi.Tohutult raske ära öelda. Inglaste toit on lihtsalt kohutav. Jõuluks söövad nad krõpsu, liha p2rmitaigna vahel ja muud s*tta. Mul on aastane jõusaali pääse(Saan aasta aega tasuta iga päev käia) 1) Kuidas oleks võimalik v6i mis harjutusi tuleks teha jõusaalis võimalikult palju rasva kulutada? 2) Mis toit aitaks mul v6imalikult ruttu kaalu langetada? Mul oleks vaja E- TREENERIT, kes aitaks mind minu raskel kaalulangetamise teel
  10. Suured suured probleemid kaaluga

    Olen harjunud veega ,Joon seda koguaeg ja söön vähe
  11. Suured suured probleemid kaaluga

    No tegelt söögikava kui niisugust pole sest mul on olnud üks reegel mille järgi ma toitund olen-söön rusikasuuruse portsu iga toidukord.Söön 5 korda päevas.Joon klaas vett enne igat toidukorda ja söön palju rohelist.
  12. Suured suured probleemid kaaluga

    Ma olen võtnud aega et kõik postitused läbi lugeda mis mulle kirjutatud on.Olen järginud toitumiskava ja treeningkava ja olen lagetand 10kg-mis on alguseks piisav . Priibe ma väga vabandan aga ma ei saanud oma Fitness kontole ligi-väga väga vabandan et sind alt vedasin.Jätkan oma kavasi ja plaanis on kokku langetada 25kg
  13. Tarvis oleks Trennikaaslast Pärnust

    no cammoon .keegi?
  14. Lähen home Pärnu ja oleks vaja trennikaaslast.
  15. visahing1 kaalust alla

    minu näidud hetkel sellised: 124kg/1.90m KIndlasti aidake oma nõuannetega! Päev1 (16.juuli) HOMMIKUSÖÖK 2x2 singi-juustu võileib ja 1klaas piima Piimas on 2% rasva Singis on 4% rasva määrdes on 455kcal/100g
×