Jump to content

Kristo0000

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kristo0000

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.05.1998

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Interests
    Olen Kristo, 15 aastane, väga suure huviga jõusaali vastu. Jõusaalis olen käinud umbes 6 kuud, 2 korda nädalas, kuid nüüd edaspidi hakkan käima 4-5 korda nädalas. Olen 182 cm pikk, kaalun 71kg. Rasvaprotsent 14%.

Kontakteerumise viisid

  • Skype
    kristo003
  1. vaim ja keha on valmis nüüd kõvasti kaalu langetama

    No seda nüüd küll, aga kui tal tekib nii suur suhkru vajadus, siis näiteks ühe banaani võiks snäkiks ikkagi süüa?
  2. vaim ja keha on valmis nüüd kõvasti kaalu langetama

    3-5 kg nädal lõpetab sind liignahaga. Ja see ei ole lapsemäng, et nii kiiresti saledaks saad. Eks kaalu saaksid langetatud küll selle 3-4 kuuga. Toon näiteks HDTaneli, võid vaadata tema muutumist facebookist. Mis vanematesse puutub, siis lihtsalt räägi neile sellest, et tahad tõesti kaalu langetada, nad peaksid sellest aru saama.Magusa asemel söö banaane,õunu,virsikuid,pirne,ploome jne.
  3. vaim ja keha on valmis nüüd kõvasti kaalu langetama

    Ma ei ole küll ekspert, aga olen ka ise ülekaaluline olnud. Esiteks, nagu PlaaTable juba ütles, pekki lihaseks sa ei muuda. Käi jooksmas, tee kardiot jne. Sul peab olema piisavalt motivatsiooni, kui sa tahad tõesti kaalust alla võtta, siis lihtsalt ära söö neid šokolaade enam, vaid võta selle asemel puuvilju, juurvilju, pähkleid, piimatooteid (kohupiimad jne) Peaksid sööma päevas ~2200 kcal, et kaalust vaikselt alla hakata võtma. Toitu tervislikult : Kana,pruun riis, tatar, liha, kalkun,juurviljad jne.Muidugi jälgi, et saad piisavalt valke ja süsivesikuid.
  4. Muna pitsa/omlett

  5. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Veel üks küsimus kõhulihaste kohta : Neid võib treenida iga päev? Kõhulihased on nagunii koguaeg kasutuses, kas see tähendab, et neid võib treenida iga päev, mitte ei pea tegema üle päeva?
  6. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Tänud, kaldun arvama, et kangi asetus ongi mul siiamaani vale olnud, kipub ikka trapetsi peale minema.
  7. Muna pitsa/omlett

    Kalorite hulka ka tead?
  8. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Järgmine kord kui jõusaali lähen, lasen kellegil filmida ja hiljem analüüsime. Igatahes kellegilt targemalt mul küsida ei ole, kuna nii väike koht, et jõusaalis käib koos minuga ainult paar koolipoissi. Muidugi septembris hakkan käima Kärdlas jõusaalis ja kui ma ei eksi, annab ka Ott Kiivikas seal mingeid treeninguid vahel. Mis kükkidesse puutub, siis ma ei tea kas see ongi tehnika viga, aga väga raskeks ma seda ajada ei saa, sest õlad hakkavad lihtsalt valutama. Ma ei tea kas ma asetan kangi endale valesti seljale/õlgadele või milles asi on. Täna sai tehtud Kang08 poolt välja pakutud 1.päeva ülakeha treeningut, mis on tõesti hea. Massi hakkan lisama suve lõpus, praegu üritan veel natukene rasvast lahti saada. Kõhul seda eriti palju pole, aga rindadel seda ikka jagub. Eks järgmine kord kui jõusaali lähen, teen mõned pildid. Lisaks tahaks teada kas on üldse võimalik teha kükke, kui ei ole kõrgemat kohta kuhu kangi panna. Päevadel, kui käin kohaliku kooli treening saalis, siis seal ma ei saa kuhugi seda kangi panna, ainult surumispingile. Kui ma panen military pressiga selle endale seljale, siis eriti suure raskusega kükke teha ei saa. EDIT: Kas võib ka asendada sellega?
  9. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    182 cm, 71kg ,15
  10. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Tänud, hakkan homme sellise rutiiniga tegelema siis. Aga nagu varem mainitud, ütlen harjutused inglise keeles, sest ei tea kuidas neid eesti keeles kutsutakse. Enamus harjutused olen teada saanud youtubest ja bodybuilding.com leheküljelt, mis on inglisekeelne.. EDIT: Kuidas selle jõutõmbega on? Olen lugenud et soovitatakse teha ainult üks seeria suurte raskustega. Kas see on kasulik? Või teen ikka 4x8 või 3x10?
  11. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Ülakeha treeningu mõtlesin sellise : Algatuseks soojendus Rinnalt surumine 4x8 Military press 3x10 Dumbbell press 4x8 Incline dumbbell press 4x8 Dumbbell flyes 3x10 French bench press 3x8 Barbell rows 4x8 Dumbbell curls 3x8 Barbell curls ( Dropset ) 4x max (Ilma puhkusetta, iga seeriaga raskuseid väiksemaks) Lõuatõmbed 4x8 Kardio EDIT: Raskused vaatan homme jõusaalis ja panen siia kirja. Alakeha kava tuleb varsti.
  12. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Vabandust, vabanudst. Ajasin barbell rowi barbell curliga segamini. Ja trenni lõpuks tegin ka 3x8 dumbbell curl, raskuseks oli 13kg
  13. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Tänan nõuande eest. Üritan tänase päeva lõpuks panna kokku ülakeha treeningkava ja siis teile seda näidata. 30-se kangiga vastu kõhtu tõmmetest tundub, et sa oled millestki valesti aru saanud. Ei tõmba vastu kõhtu, seisan püsti, käed tõusevad koos kangiga kaelani ja siis alla tagasi.
  14. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Ei ole kõik sellised, biitsad saavad hea koormuse barbell rowist ja lõpuks teen lihtsalt hantlitega, aga triitsad jäid puutumata, sest pole sellist võimalust. Hetkel käin lihtsalt kooli treeningsaalis, kus on ainult surumispink ja hantlid. Läheb raskeks. Järgnevatel päevadel hakkan käima korralikus jõusaalis. Ma ei tea mida sa hantli tõmba all mõtled, aga 22kg jah. Üks jalg pingil ja vastaspoole käsi tõmbab hantli maast rinnani. Lendamised on teisel ülakeha päeval.
  15. Nõuandeid noorele kulturismi huvilisele?

    Tänan postituse eest, see oli väga abistav. Ma ei tee seda lihtsalt sellepärast, et naistele enda sixpacki rannas demonstreerida, vaid lõpptulemuse ja parema enesetunde pärast. Ma olen pool oma elu olnud paks ja see on ka põhjus miks ma ennast lõpuks kätte võtsin. Tean, et enda pikkuse kohta kaalun veel vähe, aga suve lõpuks üritan saada veel selle viimase peki maha ja peale seda bulkima hakata.Jõusaalis ma ei sibla lihtsalt ringi, tulemused on märgatavad. Siis kui ma trenni tegema hakkasin, käisin jõusaalis 2 korda nädalas, kuna kooli kõrvalt ei jätkunud lihtsalt aega. 2 kuuga langes kaal 75 kilo pealt 68.2 peale. Kõiki harjutusi mis iga päev teen ma ei hakka siia kirjutama, ehk teen kunagi blogi. Kuid tänane trenn oli selline ( Vabandan, et ei oska enamustele harjutustele eestikeelseid nimesid anda) Soojenduseks kerge boks ja rinnalt surumine 50% õigetest raskustest RInnalt surumine 4x8 50kg ( Raskus on sellepärast nii väike, et pole väga kaua lükkand, alguses kui jõusaalis käima hakkasin ja rabelesin, sain õlavigastuse) Dumbbell press 4x (10,10,8,6) 18kg Incline dumbbell press 4x ( 12,10,8,5) 15kg Military press 3x10 22.5 kg Barbell rows 4x ( 10, 10, 8, 5) 30kg Dumbbell pullover 3x10 14kg Dumbbell rows 4x8 22kg Lõpuks 3 seeriat m-100 kardiot. Söön 5 korda päevas, 3 korralikku söögikorda, 2 snäkki. Hommikusöök on tavaliselt umbes kell 10. Söön ühe banaani, kaks muna, kausitäie kaerahelbeputru ja tass rohelist teed ilma suhkruta. Lõunasöök kell 3, peale trenni. Täna tegin : Pruun riis (100g), kanafilee (100g), tunde järgi brokkolit ja porgandit ja natukene kapsa ja tomati toorsalatit. Joogiks 30g valgupulbrit 250ml veega. 1 Banaan. Õhtusöök on tavaliselt kell 8, söön tavaliselt riisi ja kana, tatart või kana, kana vaheldub vahel kalkuni või sealihaga. Köögiviljad ja pähklid. Väldin puuvilju. Vahel saab ka kartulit ja liha söödud või kana võisaia (täistera sai). Vahel teen ka kanafilee wrappe.
×