Jump to content

vs11

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vs11

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. CXWorx + rasedus?

    Ootakski naisterahvaste kogemusi, kes ise seda trenni on teinud ja kas/kuidas jätkanud. Lõpurase planku jah kindlasti ei tee. Mul asi aga päris-päris alguses ja mitte mingisugust tunnet peal ei ole! Ratas ja rulluisk jäävad mulle nagunii ilmselt sõbraks kuni suve lõpuni. Jõusaali olen elus teinud, kuid viimati mitu aastat tagasi ja seda 'uut' asja nüüd rasedana justkui ette ei tahaks võtta...
  2. Loogika ütleb ka seda, et kui praegu hakkaksin kasvatama lihast, siis ju reitelt ja tuharatelt rasv ei kao ja ümbermõõt kasvab?
  3. Tõepoolest ei olnud tegemist DXA testiga, tegin testi Spartas ja sain taolise lehe nagu RiinaSolo blogipostituses. Kus saab teha DXA testi? Proteiinisisaldus oli 8,2kg (norm vahemik 8,1-9,3kg). Segmentaalses analüüsis oli kerelihaste "norm" kastis linnuks ja kere pehmete kudede mass 18,94kg. Ma sain tegelikult aru, et see BodyCombat ei ole aeroobne, kui pulss koguaeg laes on...minul on seal pulss koguaeg laes ja sain aru, et see pulss laes lõhub pigem lihast kui põletab rasva-seda enam, et toitun ju rasvapõletusrežiimil...sest see mu eesmärk oli... Jõusaalis olen elu jooksul vaheldusmisi teiste trennidega ka käinud-seda ja lihaseid ei karda. Aga mulle sobib paremini rühmatreening ja BC on kahe aastaga justkui elustiiliks muutunud. Ja PEAKS ju olema nii, et eesmärke on kergem saavutada asjaga, mis meeldib...muidugi mu eesmrgi püstitused on hetkel...hmm lahtised peale seda mõõtmist.
  4. Tere, küsimus targematele, sest olen ise üsna nõutu. Käisin nimelt kehakoostist mõõtmas ja selgus, et kõike minus on vähe, kaalu on vähe, lihast on vähe, rasva on vähe, mineraale ja vett on vähe (need pidid küll otseses seoses olema lihastega). Ainuke posistiivne asi, mis normidele vastas oli proteiini sisaldus ja kerelihased. Olen 164cm pikk, 49 kilo. Mõõtude järgi küll alakaaluline, aga seda definitsiooni ma päris tõsiselt ei võta, sest ma tunnen end hästi ja haige olen haruharva. Ca aasta tagasi tellisin endale ka toitumiskava ja toitumise kohapealt on kõik ok (kui välja arvata sünnipäevade aegsed cheat day'd). Treener, kes mu kehakoostise lahti seletas oli väga abivalmis ja vastas kõigile mu küsimustele, aga kohe ei torganudki kõik pähe ja muidugi selle seansi raames ehk mu küsimused oleksidki ka liiast olnud... Aga koostist mõõtsin üldse selleks, et huvi oli suur ja et saaks end motiveerida mõõtes mingi aja tagant rasvakogust organismis... Tegelen 2xnädalas combatiga+suvisel perioodil rulluisutamine-ratas-jett, kevadel aiatööd. Auto jätan hommikul maja ette... Töö aga istuv ja siseruumis Senini olen eesmärgiks võtnud rasvapõletuse, sest olen koguaeg olnud arvamusel, et lihast on mul piisavalt ja rasvavaru arvasin, et on ka piisavalt, et seda kulutada. Nüüd see kehakoostise mõõtmine aga väidab, et mul võiks ca 1,5 kilo rasva juures olla, et "normidesse" mahtuda. Mulle ei taha see asi aga hästi pähe mahtuda, sest silmaga on näha, et osadest kohtades võiks seda ikka vähem olla (naistel tüüpilised kohad-reied ja tuharad). Lokaalset rasvapõletust ju ei eksisteeri ja ma ei saa nahaalust rasva organite ümber ka parima tahtmise juures juhtida-aga päris ebatervislikuks ei tahaks samuti enda olemist teha. Kusjuures ma ei näe välja haiglaselt peenike ja ma ei kujuta ettegi, millised on näitajad nendel tüdrukutel, kes tõesti on nagu piitsad... Mõtlesin siin nüüd niimoodi ja naamoodi...ja mõtlesin ise mitte spetsialistina välja ainukeseks lahenduseks regulaarse massaaži, mis siis natukene peaks ikkagi mingit lokaalset visuaalset mõju probleemsetele kohtadele avaldama või olen ma väga valel teel? Aitäh, kes viitsivad selle pika kirja läbi lugeda ja natuke suunata..
×