Jump to content

henzzz

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

henzzz

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.06.1997

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kui just ülikonfidentsiaalne info pole, Ott, siis kui suur on päevane kaloraaž ning milline on valkude, süskarite ja rasvade suhe?
  2. Tervist! On probleem küünarliigesega, äkki keegi oskab aidata. Erinevaid surumisharutjutusi, eriti triitseptsit väsitamas tunnen valu küünarliigese sise- ja välisküljes. Harjutus, mida teha annab normaalselt on ainult plokil alla surumine ja dipsid. Prantsuse surumine on täielikult välistatud kuna hakkab üsna tugevalt valutama. Äkki kellegil on esinenud samasugune probleem ja oskab aidata?
  3. Õlad ja randmed

    Õlgade sissepoole rotatsioon tekib kui kõvasti treenida rinda ja õlaesiosa. Peaksid rohkem treenima selga ja õlatagust. Eriti head on erinevad row'id. Olen lugenud, et tõmbe ja lükkamiste seeriate arv peab olema võrdne. Soovitaksin teha alguses rohkem harjutusi seljale, et saada normaalne õlgade asend ja siis edaspidi teha võrdselt. Randme kohta nii palju, et kas randme ümber on mingeid lihaseid? Minul küll näiteks ei ole ja ei saa ka rannet paksemaks treenida. Käsivart saad treenida paksemaks, aga kahjuks randmeid mitte. Kui oled noor, siis on sul veel võimalus, et ranne läheb paksemaks kui just geneetiliselt piiratud ei ole. Jaksu treenimisel
  4. Silvar Rückenberg

    Täitsa tunnen kaasa sulle, Taavi. Endal on sama keiss hetkel, et olin haige ja toitumine paigast ära (isegi ligi 50 tundi olin söömata). Ligi 2cm käteümbermõõdult läinud ja 3cm rinnalt. Rohkem ei taha mõõtagi Palavikust küll mitu päeva möödas, aga söök ikka sisse ei lähe ja jõudu ei ole. Saa kiirelt terveks, Taavi ja head lihasmälu taastumise suhtes! Teistele soovitan kõvasti küüslauku näost sisse kühveldada! Ei soovi kellelegi sellist sisemist valu ja musta masendust kui seda on raskelt teenitud lihase kaotus
  5. Eile õnnestus ka näha sellist spordilegendi nagu Ott. Õnnestus isegi pilt teha mehega, kuid mu enesehinnang purunes molekulideks kui nägin hiljem pildilt milline luuavars ma olin tema kõrval 😃😃 Loodan veel Otiga lavalaudadel kunagi kohata ja mitte enam häbisse jääda. Igatahes mees oli silmnähtavalt teravas vormis ja varsti hakkavad laksud käima!
  6. kaal köigub

    Aitäh asjalikkude vastuste eest. "sama toitumine" tähendab seda, et mul on toitumiskava ja igapäevane kaloraashi köikumine vöib olla maksimum 200kcal. Veepeetused ja värgid vöivad täitsa teemas olla aga teised kutid trennist (sama treenitus, kaalude vahe 3-4kg) räägivad et neil küll mingeid ulmelisi kaaluköikumisi pole. kaal on tösine probleem mul. Rasvaprotsent on selline et six-pack on kergelt näha aga kaal kahtlaselt suur. Olen 180 pikk ja keskmine kaal 78. Ei tahaks uskuda, et rohkem lihastes olen 15 aastaselt kui minupikkused profijalgpallurid.
  7. kaal köigub

    tere! Probleem selline et kaal köigub väga hullult. Üks päev olen 76,4 kg ja nädala pärast 80(?!?). Toitumime on peaaegu, et sama igapäev. Kusjuures jama on selles, et olen noorjalgpallur ja päev kui olen 80kg, on trennis väga raske olla. Niigi proovin kaalu kuskile 73 juurde saada. Ehk keegi oskab öelda milles jama vöib olla ja kuidas sellist probla vältida?
×