Jump to content

Tarbija

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tarbija

  • Tase
    Vaatleja
  1. Väike mahlauuring

    Tere! Palun abi seoses läbi viidava uuringuga mahlade teemal. Tegu on lühikese ankeediga ning võib võita auhindu, eeldusel, et küsimustik täidetakse https://docs.google.com/forms/d/1jMzJKOLx2U3GvRiGXPw6EE0qPttG49sbHg9Z-S7rD3c/viewform Suur suur aitäh!!!
  2. Mis sa arvad mahladest, viljalihamahladest

    Üldiselt on mahlad jah pigem kaks varianti, kas lahja morss, või siis suhkruga üle pingutatud viljaliha mahlad. Aga mis auhindadesse puutub, siis kahjuks ei saa ega tohi siin öelda, mis need on Kui auhinnad loositud, siis saab teada Aga muidu ise olen smuutisid teinud, suhkru ja igasugu muu magusa vaba, ainult banaan ja kõik muu hea sisse. Eelistatult ka natuke kiivit ja ganaatõuna, aga tegelikult vahel on küll see tunne, et võiks osta tavalise poemahla, viljalihamahla. Kuigi jah, valik on suhteliselt kasin kui otsida midagi mis suhkrust ei pulbitse ja mis oleks naturaalne.
  3. Olen viimasel ajal hakanud üha rohkem keskenduma tervislikule toitumisele ja muuhulgas korrigeerima oma joodavaid mahlavalikuid. Käsi läheb üha tihemini mehude ja viljalihamahlade poole, aga need on nii erinevad hinna ja kvaliteediga, rääkimata maitsest. Kirjutan sel teemal ka hiljem artikli seega tahaks väga kuulda, mida inimesed mahladest ja just viljalihamahladest arvavad. Mis teie arvate mehudest ja mahladest? https://docs.google.com/forms/d/1RXo0GuYaedH2z1s1HAlw3bBZ1_GTwsjPlv_x2KnoKNE/viewform Aitäh vastuste eest ette!
  4. Moosid

    Tere! Söön hommikuti kaerahelbeputru ja lisandiks olen alati pannud moosi. Olen mõelnud kasutama hakata hoopis toormoose. Kumba Teie tavaliselt eelistate? Kas poodides on toormoosi ka saadaval? Arutelu täiendab see küsimustik, millele palun Teil vastata: https://docs.google.com/forms/d/1UC47NHfjOBfxmDDyPZgStmE8RGVjYjXrdLRFi0mCdsg/viewform
×