Jump to content

jaanus1

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaanus1

  • Tase
    Algaja
  1. Jari Mentula- Heavyweigth bodybuilder Finland

    Mul on küsimus, miks tee sellist asja fännate? Kõht oli mehel nagu rasedal naisel, tehnika harjutustel nagu mingil jõmmil või rullnokkal. Näidake parem midagi intelligentset. Arvamus. Punkt.
  2. Ennäe Ott Kiivikas

    Huvitaks mindki, kuidas Ott põhjendab seda loomsete rasvade teemat. Kulturismi ringkonna liidri sõnu võivad puhta kullana pähe võtta ka tava treenijad ..
  3. Hea video! Illustreerib vahet kahe naise vahel. Kuskil siin oli küsitlus ka , et milised naised jõusaalis meeldivad. Video on vastuseks. Soomlanna tüüpi meeldivad, selle teise tüüpi üldse ei meeldi. Treening iseenesest äärmiselt primitiivne ja tavaline, aga õnneks teeb ka joogat lisaks.
  4. Toitumiskava

    CV kohustuslikuks tõepoolest! Juba ammu küsisin Fredilt, seni ei ole vastust saanud kahjuks... http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15087
  5. Teadmised

    Tere Fred! Mul tekkis huvi, et mis haridus on sul omandatud ja kust pärinevad sinu teadmised? Huvi on endal ka sügavalt uurida kuidas kõik organismis nö. toimib jne. Äkki oskad soovitada ka head eestikeelset toitumisalast kirjandust.
  6. Hambakaitsmed

    Aga jrx, milliseid sina soovitad?
  7. Hambakaitsmed

    Seda kindlasti. Aga ühepoolsed ei ole vist nii turvalised? Kuidas alumiste hammaste kaitsmisega lood on? Äkki keegi natuke valgustaks seda poolt, et mis ja kuidas.
  8. Hambakaitsmed

    Aga kummad paremad on? Ühe või kahepoolsed?
  9. Hambakaitsmed

    Tervitust! Milliseid hambakaitsmeid soovitate osta, kui tegeletakse MMA-ga. Milliseid võistlustel kasutatakse? Sama küsimus kickboxingu kohta. Tänud!
  10. Burner

    Tervist! Kuidas soovitad tarbida rasvapõletus eesmärgil Fasti toodet Burner? Kuidas käitub organismis L-tyrosiin? Fostatidüülseriin? Evodiamiin? Mind huvitaks ka kas poleks mõtekas rasvapõletajaid tarbida öösel või vastu magamaminekut, kuna organism põletab ju teatavasti kõige rohkem rasva magades. Tänud.
  11. HIIT, intervalltreening

    @jrx - mitu korda nädalas tegid HIIT'i? Ja sa tegid ergomeetril? Kas tunde järgi või pulsi järgi?
  12. Ainult valk + rasv

    Huvitab paar küsimust 1) kuidas reageerib inimese organism, kui toituda ainult valgust ja rasvast. Süüa ainult KALA, liha, juustu, kodujuustu, kohupiima, oliivioli, muna jne. Rasv ju ka energeetiline toitaine. 2) Millal kasutab keha rasva, millal süsivesikuid? 3) Kas igapäevaseks liigutamiseks saadav energia tuleb nii rasvast kui süsivesikutest, aga vastavalt pingutusele kasvab suhe ühe või teise kasuks? a la mida suurem pingutus seda suurem osakaal süsivesikutel, mida rahulikum, seda suurem rasvadel? tänud!
  13. Tere. Tegelen võrkpalliga 3 korda nädalas üle päeviti. Saan käis ka 3 korda jõusaalis nädalas. Arvan, et mõistlik olekski nädal üles ehitada : e. jõusaalis t. võrk k. jõusaalis n. võrk r. jõusaalis l. võrk p. vaba päev Nõu ja abi olekski vaja, et kuidas jagada kava jõusaalis, soovin et kiiruslikud (hüpe) näitajad jääksid samaks või isegi paraneksid, aga üldine lihaskond võiks areneda just jõupoolest, mõni kilo võibolla ka tahaks lihase arvelt kaali juurde. Ette, tänades Jaanus
  14. 37 EMV

    Salme jääb väikseks, rahvas ei mahtunud ära!! Järgmine aasta kui Kalmus ka veel platsis, siis võikite suuremas kohas korraldada! Aga vägev show oli! Jõudu!
  15. Valgushokolaad

    Oldman, äkki seletad asja lahti.
×