Jump to content

asner

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

asner

  • Tase
    Algaja
  1. Millised need aeglased valgud on? Äkki keegi loetleb mõned toiduained kust saab... või mõne spetspulbri vms?
  2. Jõutõstjate treeningkava

    Aitüma! Natuke mõtlemisainet:)
  3. Jõutõstjate treeningkava

    Millised näevad üldjoontes välja jõutõstjate treeningud. Kui palju nädalas tehakse rinda, jalga, selga? Äkki keegi räägiks mingitest üldistest põhimõtetest, mille järgi ma saaks hakata oma kava kokku panema. Võtmesõna peaks olema jalad, kuna need on häbiväärselt nõrgad.
  4. on läänemaa mehi?

    Läänemaal on ju RAMMUMEHI küll MIne ja räägi nendega, kindlasti keegi on nõus kampa lööma.
  5. MIda arvate sellest treening plaanist ??

    Raider kust Sa nii palju aega leiad et kaks korda päevas trenni teha:)???
  6. Milline toidulisand

    Kui sa võrkpallur oled siis miks sul on vaja massi kasvatada??? Peaasi et põrget oleks ju... vaata tippvõrkpallureid. Kõik väga kõhnad mehed, aga see eest kuidas põrkavad
  7. Ehk oskab keegi head nõu anda...?!?

    Ole hea ja anna kõik mis sul üle on mulle:) Mul jälle vastupidine mure... absoluutselt kaalu ei tule
  8. Treeningpäevik täiesti olemas. Nädalas 5 trenni teen kah kindlasti. Siis peaks nagu hakkama tulema jah Laadna siis, jään ootama:)
  9. Kellie tead sa proovi oma seljale teha lihtsalt selliseid staatilisi harjutusi. St et seljapingil lihtsalt oled puusast saati üle pingiääre ja hoiad ülakeha paralleelselt maaga ca 10-15 sek. Siis puhkad natuke ja kordad sama asja. Ma kunagi trenni käigus tõmbasin selja ära ja tegin seda harjutust ca 2 kuud et selg paraneks. Muuseas sama harjutust kasutavad väga palju ka tippsportlased just selliste pisivigastuste raviks ja üldse selja tugevdamiseks. Nii et jõudu! See võib aidata küll ma usun.
  10. Rinnalt lükkamis kava

    Vents pealse selle kava ära tegemist jah teed teisi harjutusi kah. Nagu tavaliselt trennis... aga ainult vaata et üle ei pinguta. Kindlasti püüa 3 päeva vähemalt vahet hoida kahel trennil, muidu lihas lihtsalt ei taastu ära.
  11. Kui valu on tõsine siis ma ei soovita ei tablette ega ka ULTRA GELi (täielik saast). Minge käige perearsti juures ära ja las ta kirjutab teile välja sellist rohtu nagu Arthryl. See põhineb samuti glükosamiinil, aga sisaldab ainet ntx 3 korda rohkem kui 1 glükosamini tablett (on vist BIO Glycosamine ja veel mingi olemas apteekides) Nii et minge küsige arsti käest retsepti. Aga aine iseenesest on väga kasulik. Rammumehed panevad seda niisamagi, ilma et midagi valutaks nö ennetavalt... ja pealegi... trenni tehes ju liigesed kuluvad palju rohkem kui muidu igapäevaelus. Sööge kindlasti glükosamiini see halba ei tee!
  12. Rinnalt lükkamis kava

    See vene tõstjate kava on OK! Ise tegin ja viisin rekordi palju kõrgemale. Alustasin 115 kg pealt ja lõpus surusin 137,5 kg:) Raske on aga asi on seda väärt. Võid kindlasti proovida Vents!
  13. Siin kõik räägivad lihase kasvatamisest ainult. Mul seda eesmärki spetsiaalselt ei ole. Jõudu oleks vaja! Millele pöörata rõhku kui eesmärgiks on jõu arendamine ja kuidas erineb jõutrenn lihase kasvatamise jaoks tehtavast trennist?
  14. Äkki kõvemad mehed räägivad, et kui palju neil kuus söögi peale raha kulub? Lugesin siin megakogustest mida on vaja süüa, et kasvada. See summa vist eriti väike ei ole?
  15. pikad naised

    Pikk naine paneb endale järele vaatama küll:P Kunagi oli selline lugu, et söökla järjekorras olles tundsin ühtäkki, et midagi on mu pea kohal... mõtlesin et keegi teeb lolli nalja ja tahab mulle midagi pähe valada. Tegin siis kiire kõrvalepõike ja vaatasin kähku sinna, kus hetk tagasi oli olnud minu pea. Selgus see, et... minu selja taga seisis naiskorvpallur, kes võis olla nii 2.10 pikk:) (ise olin ca 1.90) ja hoidis suppi rahulikult käes umbes rinna kõrgusel:P Nii palju pikkadest naistest!
×