Jump to content

VaidoVoogre

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

VaidoVoogre

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.12.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Pärnu
  1. Paus seeriate vahel

    Nja Oleneb vist kui aktiivselt trenni teed
  2. Paus seeriate vahel

    Minul näiteks on selle ajaga nii et tavaliselt kell 1 algab trenn mul on suht norm kava aga vahel on tunne et teen liiga kiiresti ära (30 minutit) , kuigi teen korralikult tavaliselt 45 min on max. vahel lähen jõukasse üks tegi seal mingit surumis ja ta tegi seda väga kaua ühesõnaga tegin peaaegu terve kava ära kui tema seal 1-2 asja tegi Kuigi teen korralikult.Aga eks oleneb inimesest vist.
  3. Lühitutvustus minust

    Ma veel ei tahaks väga täpsustada kuna halbu kogemusi olnud ette lootes asjadel. Nii et eks siis kuulda ole kui asjad hakkavad edenema Paar aastat võtsin ette et jõusaali minna , sain siis käima hakatud nüüd ei kujuta enam üldse ettegi et ei käi jõusaalis. Nüüd 2 aasta kokku käidud aga pole kordagi korralikult TOITUMIST ette võtnud. Nüüd arvan kui toitumise korralikult ette võtan siis peaks vorm ka teravamaks minema. Aga jah paraku võtab see omajagu aega , paljud ei jõua ära oodata ja lasevad ennem käest ära kui tulemused tulema hakkavad. Mul ongi see toitumine hetkel väga algjärgus.
  4. Lühitutvustus minust

    Tegin teema lihtsalt et ennast tutvustada Olen Vaido Voogre pärnust käin kimberi klubis juba aasta saan täis ja soovitan soojalt. Viimasel ajal olen endale suured eesmärgid lubanud proovin neid ka täita. Kui häti läheb panen mingiaeg siia ka pildid üles aga hetkel 95 kilo umbes 103 vööümbermõõt. Rasvaptotsent jääb sinna 26% kanti.Aga kuna ise olen veel 23 siis arvań et pole veel hilja. Ja siis reklaamin siis ka ennast "QuietShell" nime alt kuna teen elektroonilist muusikat juba üle 2 aasta. Mul on muusikat Youtubes ja Soundcloudis nime alt QuietShell võis siis TheQuietShell
  5. Parimad treening appid nutitelefonile !

    Paistab hea selle appi võtan järgmiseks proovile
  6. Parimad treening appid nutitelefonile !

    Eks ka oleneb ikka appist ega sa väga kirjutama ju ei pea pead vaid harjutuse valima ja siis paned kordused kirja Kusjuures see Gymwolf on eesti keeles ka ja paistab väga asjalik ja lihtne !
  7. Parimad treening appid nutitelefonile !

    Tubli oled siis . Jõudu alati vaja
  8. Parimad treening appid nutitelefonile !

    Harri tänud proovin ka selle appi ära ! Kurivari eks ta nii ole , usu mind ega minagi ei salli neid aga paraku nii need ajad juba on . Kusjuures ise hiljuti kustutasin enda Twitteri , facebooki ja Instagrammi ära nii et arvan et teen juba edusamme
  9. Parimad treening appid nutitelefonile !

    Jah olen sinuga täiesti nõus , kuid tänapäeval on juba igal teisel nutikas taskus ja seda kaasas tassida on natuke parem siis soovingi nõu nendelt kes neid kasutab nutitelefonites
  10. Tegin teema kuna otsin juba tükk aega mingit normaalset appi millega harjutused või toitumine sisse kanda hetkel proovin BodySpace aga see on jube keeruline. Mida ise olete kasutanud ja mis tundub hea app olema ?
  11. World's Strongest Toddler

    Eks ta ikka üritab ma arvan kah aga ei ütleks et midagi erilist on enam. Ei leidnud küll midagi uut aga siin on küll suht mage värk.
  12. World's Strongest Toddler

    Paistab ikka päris hea , 10.27 on päris hea nagu oleks lihas jalal. Mine tea äkki kuuleb veel temast kui suuremaks saab äkki uus maailma tugevam poiss. http://www.youtube.com/watch?v=S803azkq7Y8 See eelime vend (Richard Sandrak) kes isegi arnoldi kätt surus on nüüd täiesti tavaline peale seda kui isa tal vangi läks.
  13. Piisavalt trenni?

    Kuna teema pealkiri läheb suht samma kus ma tahan küsida siis küsin siin. Et teen 4 korda nädalas trenni (otti kava) seal on kirjas et 2 trenni üks vaba ja siis jälle 2 trenni üks vaba , et siis kas on see väga tähtis kuna vahel päris nii ei saa vahel tuleb ikka 1 trenn üks vaba ja siis 3 trenni ? Neli tuleb ikka nädalas ära . Et kas siis see midagi ei loe ?
×