Jump to content

Eliizabeth

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eliizabeth

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 11.04.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Mõned küsimused kehatüübi ja trenni kohta

    Soovitus nälgida pole ilmselt tõsiselt mõeldud? Tekkis veel küsimus, et milliste harjutustega kodus (kui üldse on võimalik) saaks ülakeha ''suuremaks'' ehk proportsionaalsemaks alakeha suhtes? Ja mitu korda nädalas neid harjutusi teha võiks?
  2. Mis on valesti?

    Jah sealt see segadus vist tekkis, väljendasin end valesti
  3. Mis on valesti?

    Et ei söögi puu- ega köögivilju? Vabandust, et kasutasin sõnu peotäis ja portsjon. Lisasin, et üks portsjon puuviljade/köögiviljade kohta tähendab 100g. See on suht baastõde ja nii ütleb Toitumisteaduste Selts, 30% toidust peaks moodustama puu- ja köögiviljad. Köögiviljad ei anna ju meeletult kaloreid üldse, asi on nendega rohkem selles, et nendest saab vitamiine, mineraale, neil on kaitsvad omadused ja nii lihtsalt on tervislik. Eriti veel olles dieedil, aga siis muidugi ei pea sööma 900grammi, mis on maksimum.
  4. Mis on valesti?

    Ei pea. 9 on maksimum soovitatav kogus tavainimesele. Ma vastasin sellele, et kas kaks-kolm puuvilja päevas on siis palju. Ei pea äärmustes olema liiga vähe, liiga palju. Näiteks viis päevas on ok.
  5. Mis on valesti?

    Peotäis ehk portsjon. 5-9 sisse käivad puu- ja köögiviljad. Üks portsjon on 100 grammi puuviljade puhul.1 banaan on kuskil 100 kalorit.
  6. Mis on valesti?

    Puuvilju päevas peaks sööma 5-9 peotäit
  7. Mõned küsimused kehatüübi ja trenni kohta

    Aitäh teile. Muretsesingi natuke, et kas see on nö. õige ala mu jaoks kui jalad niigi ülakehaga võrreldes liiga suured.
  8. Mõned küsimused kehatüübi ja trenni kohta

    Noo Võib arvata, et jooksmine treenib keha alaosa, ma ei küsinud ju seda. Vaid, et kas nii vähene jooksmine nagu mina nähtaval moel lihastele mõjub ja võib muuta keha veel ebaproportsionaalsemaks või võib see olla heaks koormuseks, et lihtsalt kaloreid põletada?
  9. Tere, mõnda aega tagasi hakkasin jooksmas käima. Üleelmine nädal jooksin kolm korda, eelmine nädal neli. Jooksen umbes 10-12 km, eelmine nädal jooksin ükskord ka 15 ja teinekord 19,5 km. Tekkis küsimus, et kui mul on pirnikujuline kehatüüp, siis kas jooksmine on hea variant või muudab jalgu vaid suuremaks ja keha veel ebaproportsionaalsemaks? Kui ma nüüd sellise koormusega jätkan 3-4 korda nädalas 10-12 km umbes, siis kas keha üldse muutub kuidagi (nähtavaid jala/kõhulihaseid pelgalt nii ilmselt ei saa..) või see pole piisav koormus? Mis peaks mu päevane kaloraaž olema päevadel kus jooksen ja kui ei jookse, et kaal natuke langeks? Kui pelgalt jooksmisega üldse on võimalik mingeid lihaseid saada, siis kui palju km ja mitu korda nädalas tuleks joosta?
×