Jump to content

compu

Kasutajad
  • Content count

195
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About compu

• Rank
    Kasutaja
  • Birthday 09/27/1987
  1. Trauben Zucer

PRISMAst olen ise ostnud
  2. Kanafilee

rasv muutub keetes vedelaks ja selle kallad ju kos veega minema
  3. ega kangikettad odavad ei ole just, viieteist kilo eest käia välja 400 eek ei ole minuarust odav. kui vaadata seda et varastatakse ka tuhatoose mida endal vaja ei olegi siis ma ei imesta enam mitte millegi üle
  4. Mr.Mesi 25 juubel

Edu ja vankumatut sihikindlust!
  5. Fitness.ee jõmmnaiste laadimispäev!

seal on ühtlasi ka eesti suurimad BB ahjud, peab ka ühe laadimispäeva ette võtma
  6. Mesi

kahju et mesi nii kallis on
  7. Roheline tee

mul ei lähe tee mitte kuidagi kurgust alla, äärmisel juhul kuivemat sorti pagaritootega
  8. Millist varustust kasutate?

ilma dressidate jõusaali ei lähe kui on selline karmim trenn eks siis tulevad abivahendid ka.
  9. Käsivars

Kui energiat üle on, siis ikka teen jah, enamasti selja päeval.
  10. osta omale head geenid

usakad on sellised lisandite armastajad, keegi võiks nende foorumites tuhnida selle kohta mingit infi
  11. Sipelga 14

ma ei saa aru kuidas inimesed suudavad vaadata kreisiraadjot mida lastakse telekast pidevalt. aga tõelist kunsti eesti elu ja peeneid nalju nagu wremjas ei näita keegi maailm on hukas
  12. Wrestling..?

oh lapsepõlv tuleb meelde kuidas sai järgi tehtud neid hulle. kahju et eesti kanalid ei näita enam millegipäeast seda wwc matse
  13. Toitumise muutmine

sellise posti järgi ütleks et sport on sulel võõras pane paika oma eesmärgid ja loe natuke artikleid neid siin jagub. siis saad ise ka aru et vahest peaks küsija suu pihta lööma
  14. Sääred!

ikka mõlemat. istudest treenid rohkem lest-sääremarja lihast seistes. seistes aga külgmisele ja keskmisele peale. kuna sääremarja lihas on selline raskesti arenev siis proovi sistes ka sellist varjanti et päkad on sissepoole või väljapoole viltu et rohkem isoleerida oma erinevate sääremarjalihaste peade tööd
  15. mure motivatsiooniga

elu on julm, vahepeal pead käima ära kuskil kohutavas kohas et osata nautida võimalusi mis on sulle antud.