-
Content count
195 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout compu
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 09/27/1987
-
PRISMAst olen ise ostnud
-
rasv muutub keetes vedelaks ja selle kallad ju kos veega minema
-
ega kangikettad odavad ei ole just, viieteist kilo eest käia välja 400 eek ei ole minuarust odav. kui vaadata seda et varastatakse ka tuhatoose mida endal vaja ei olegi siis ma ei imesta enam mitte millegi üle
-
Edu ja vankumatut sihikindlust!
-
seal on ühtlasi ka eesti suurimad BB ahjud, peab ka ühe laadimispäeva ette võtma
-
mul ei lähe tee mitte kuidagi kurgust alla, äärmisel juhul kuivemat sorti pagaritootega
-
ilma dressidate jõusaali ei lähe kui on selline karmim trenn eks siis tulevad abivahendid ka.
-
Kui energiat üle on, siis ikka teen jah, enamasti selja päeval.
-
usakad on sellised lisandite armastajad, keegi võiks nende foorumites tuhnida selle kohta mingit infi
-
ma ei saa aru kuidas inimesed suudavad vaadata kreisiraadjot mida lastakse telekast pidevalt. aga tõelist kunsti eesti elu ja peeneid nalju nagu wremjas ei näita keegi maailm on hukas
-
oh lapsepõlv tuleb meelde kuidas sai järgi tehtud neid hulle. kahju et eesti kanalid ei näita enam millegipäeast seda wwc matse
-
sellise posti järgi ütleks et sport on sulel võõras pane paika oma eesmärgid ja loe natuke artikleid neid siin jagub. siis saad ise ka aru et vahest peaks küsija suu pihta lööma
-
ikka mõlemat. istudest treenid rohkem lest-sääremarja lihast seistes. seistes aga külgmisele ja keskmisele peale. kuna sääremarja lihas on selline raskesti arenev siis proovi sistes ka sellist varjanti et päkad on sissepoole või väljapoole viltu et rohkem isoleerida oma erinevate sääremarjalihaste peade tööd
-
elu on julm, vahepeal pead käima ära kuskil kohutavas kohas et osata nautida võimalusi mis on sulle antud.