Jump to content

Typhos

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Typhos

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Starting Strength küsimus

    Tänud vastuste eest. Siin üks SS kava, mida olen erinevates kohtades sageli näinud ja kus on sees ka dipid ja lõuatõmbed: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=712752&p=8930794#post8930794 Samas järgneb selles kavas lamades surumisele jõutõmme ja seistes surumisele rinnalevõtt. Eks hakkan sealsete arvamustega tutvuma, kumbapidi on õigem.
  2. Starting Strength küsimus

    Peangi silmas seda, et kas lamades surumisele peaks SS programmi kohaselt järgnema jõutõmme või rinnalevõtt? Olen näinud netis nii üht kui teist. Raamatut omal veel ei ole.
  3. Starting Strength küsimus

    Küsin veel ühe lihtsa küsimuse. Erinevatel veebilehtedel on A ja B päeva keskmised harjutused (lamades ja püsti surumine) kohad vahetanud. Loogika ütleb, et vahet ei tohiks olla, mõlemad ju tõukavad harjutused ja pealegi peaaegu samad. Kas siis vahet pole, kumba kummal päeval teen?
  4. Starting Strength küsimus

    Tänud vastuste eest. Eks siis teen nii, nagu kava ette näeb. Mõtlesin algul, et ehk on areng kiirem, kui kõik 5 harjutust ühel päeval teha. Et võib-olla mingid lihasgrupid ei saa piisavat koormust, kuna mõnda harjutust tuleb ju siis ainult 1x nädalas (kolmapäev).
  5. Starting Strength küsimus

    Tere! Olen 31-aastane noormees ja jõusaalikogemused jäävad keskkooliaega. Kuna olen saledama kehaehitusega, siis sooviks pisut jõu- ja lihastreeningut tegema hakata ja programmiks olen valinud Starting Strength. Silma jäi, et kava on jagatud nädala peale, s.t. A-B-A (teisel nädalal B-A-. A Squat - 3x5 Overhead press - 3x5 Deadlift - 1x5 B Squat - 3x5 Bench press - 3x5 Power clean - 5x3 Küsimus on selles, kas kõiki 5 harjutust võib teha ka järjest ühel päeval 3 korda nädalas või halvendab see sooritusvõimet/tulemusi? Ja miks on deadlift (jõutõmme) 1x5 ja power clean (rinnalevõtt) 5x3, mitte samuti 3x5. Või oskab keegi midagi muud soovitada/kommenteerida selle kava kohta? Eesmärgiks on - nagu märgitud - saada juurde jõudu ja lihast.
×