Jump to content

rait83

Kasutajad
  • Content count

1,095
  • Last visited

• Days Won

2

Everything posted by rait83

1. Kulturism, miks?

Kui oled juba kord sõrme sinna andnud, siis läheb kõik. Ise teen juba sõltuvusest..nagu Marek rääkis. Ei oska ilma trennita olla. Ja tohutult enesekindlust on lisanud, et ma polegi kõige sitem mees.
  2. õlu

Need kes arvavad et õlu ise tekitabki õlle kõhtu ajagu oma joru edasi ja hoidku õllest eemale kui ei meeldi. Aga kokkuvõttes on see üks loll jura.
  3. Piimhape

No krt mõni kord kui jalga pole kaua teind siis jäävad reied ikka nii valusaks et kõnida on lausa imelik, ja tuhara lihas jääb ka sellest nii valusaks et potile peab ka ettevaatlikult istuma
  4. põlveliigese tugiside

On soov tellida endale amazoni poest Closed Patella Knee Sleeve ehk siis põlveliigese tugiside. Probleem selles et ei tea millist suurust tellida. Sealt kus põlv algab on jala ümbermõõt u 40 cm ja säär 38 cm. Ühesõnaga selline peenem jalg...VÕi on võimalik ka proovimise variant?
  5. Mis te arvate

Erilist kasu tõesti ei ole, kuid siiski võib sellist tehnikat kasutada näiteks viimas(t)e kordus(t) ajal kui pole abistajat taga ja on ikka soov täiesti kurnatuseni lihas läbi võta. Võibolla mõni teeb ka teadlikult vahelduseks(näiteks uue raskusega harjumiseks), kuid ma arvan et üldjuhul on ikka ego mängus, st et ikka võimalikult palju raskust peab peal olema, kuigi ise ei suudeta sellega korralikku seeriat teha.
  6. kohupiim

Süsivesikuid on vaja peale trenni, kui su kehal on vaja oma energiavarusid täiendada, loomulikult valku ka. Enne magamaminekut on soovitav süüa midagi valgurikast. Süsivesikuid nõnda tarbides võid sa lihtsalt rasva korjata sest keha energiavajadus on öösel tunduvalt väiksem
  7. Kodused harjutused

Sirvisin ka täna seda raamatut, tõesti väga asjalik. Just algajatele hea, targad nõuanded jne.
  8. Kindad

olen ka mitmeid aastaid ilma kinnasteta teind, pole neist puudust tundnud....nüüd sai ostetud ja ei nurise. Minu arust on nad just näiteks lõuatõmbamise puhul head, suvel teen seda eriti tihti ja siis on käed ka koguaeg rakkus. Arvan et kinnastega asi nii hull pole. Tenekord on lihtsalt hea, näiteks kui peopesad higiseks tõmbab vms.
  9. Kangi väärtus??

Oleks ka huvitatud isegi...võibolla jätad siis oma maili aadressi või midagi
  10. Kulturisti vanadus?

Kas see variant on välistatud et mõni mees on näiteks kirurgi noa all käinud oma nooruslikkust pikendamas?
  11. Ülakeha harjutuste järjekord

Ei ole mingi reegel, et kõhtu peab igapäev tegema...isiklult arvat et taastumiseks ka peab aega jääma. Kõik on individuaalne
  12. rinnalt surumise kava?

Kui võimalik siis paluks ka seda kava..... rait222@hot.ee
  13. pärast trenni väike õlle ???

Kas see just kahest eelmisel õhtul lastud õllest tingitud oli, kuid täna tõesti tundsin konkreetselt et jõudu oli rohkem....Nimelt suvel jäi aktiivne jõusaalis käimine pooleli. Siis sügisel sai uuesti saali mindud ja ego on ikka selline et tahad kohe vanade raskustega jälle rassima hakata. See on tegelikult mõttetus...Ühesõnaga siis suutsin teha 100 kg 6 kordust. ... Käisin siis paar kuud ilusti trennis ja rinda tehes ei suutnud ma kunagi enam 100-ga üle 6 korduse teha... Siis tuli autokool vahele, jõusaali jõudsin vast 1-2 korda nädalas kui sedagi, pigem mängisin 3-4x(mängin praegugi, nii kaua kui aega rohkem tekib)korvpalli. Mõtlesin täna et prooviks siis ka üle pika aja rinnalt suruda, kuna harva jõusaali sattudes olin teinud ikka nõrgemaid lihaseid (mitte rinda ) Ja ennäe jõudsin 100-ga 10 kordust teha ja teise seeria 105-ga 6 kordust veel peale. Ma pole kunagi midagi sellist suuutnud. hakkasin mõtlema et kust kurat see jõud tuli....või peakski vähem trenni tegema .... Ise kaalun 76kg
  14. Kava korrigeerimine

Jaan Talts oli võrkpalli sõber, kui ma õigesti mäletan...
  15. Jõusaal...

see on tõesti individuaalne. oleneb mida sa suvel teed ka ikka, kui puhkad aktiivselt siis ei ole kadu nii suur arvan mina. Suvel polnud endal ka võimalust jõusaalis käia, see eest saab ujuda, lõuga tõmmata, rööbaspuudel suruda, aeroobset rohkem teha. Kui kodus ka veel mõni hantel või sangpomm leidub, siis tavaharjutaja jaoks pole küll midagi hullu.
  16. ma arvan et spets surumissärki kõigil kindlalt ei ole, eriti kergematel meestel aga jalas peavad olema liibuvad, selleks ,et fikseerida ka tagumik pingi küljest lahti ei tule
  17. Ei leia vist naljalt treenijat kes jõusaalis käies lamades surumist ei teeks. Siiski on üks küsimus et milline on korralik katse, mis võistlusel ära loetaks. Ei ole kuskilt konkreetset juttu leidnud. Huvitaks kõik: haarde laius, keha asend jne
  18. Õla treenimine

endal on üks probleem: nimelt vasak õlg on väiksem kui parem. Eriti hästi on see näha trennis siis kui lihas täis on. Jõus erilist erinevust ei ole aga mida peaks tegema? Mõtlema rohkem vasakule õlale, kui trenni teen?