Jump to content

scat

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

scat

  • Tase
    Algaja
  1. Ma ei armasta eriti magusat ega rasvast sööki aga kindel nõrk kõht minu toitumise juures on jäätis...nädalas korra luban endale mõnusa portsu jäätist ja siis on küll maailma parim tunne ! Teie nõrkused/vaieldamatud lemmikud ?
  2. Paksus ja geenid.Millised arvamused?

    kordaks siiski vana head tõde- geenidega päritakse kõivõimalikke eelsoodumusi sh. ka ainevahetustüüp. Ainevahetust on teatavasti võimalik toitumisega normis hoida. Ja kui oma toitumist ja füüsilist aktiivsust jälgida on võimalik püsida ka normaalkaalus. Niisiis, geenidega paksust ei pärita. Inimene on nii mugav, et vabandusi on lihtsam välja mõelda ku ise midagi ära teha.
  3. Kas paksust on võimalik geenidega pärida ? Olen pidanud palju selle küsimuse üle vaidlema erinevate inimestega.Minu isiklik arvamus on, et paksust kui sellist ei ole võimalik geenidega pärida- põhjus on lihtne: iga inimene saab kontrollida söögi koostist ja hulka mida ta omastab ning teiseks, on olemas peamised kehaehituse tüübid ,milles domineerivad erinevad arengud.Näiteks endomorfsel tüübil on kalduvus olla lihav, mesomorfi iseloomustab jälle lihaseline keha, tugevad luud ja paksud sidemed ning ektomorfid on peene kondi ning kiire ainevahetusega. Inimesed on üldjuhul ikka segu kõigist kolmest kuid igas inimes on kindel tüüp, mis domineerib. Juhul kui domineerib endomorfne tüüp, tuleb vastavalt ühendada regulaarne treening range dieediga. Nende ainevahetus on tänu hästiarenenud seedesüsteemile aeglane.Seega ei ole ju võimalik et inimese paksus on tingitud geenidest või kuidas ?
  4. Milline on maksimaalne karnitiini annus päeva kohta ? Selgituseks:Karnitiin (carnitine): toidulisand (olemuselt vitamiinitaoline ühend), mis soodustab rasvhapete kasutamist/lõhustamist energeetilistel eesmärkidel inimorganismis. Ette tänades.
  5. Milline oleks optimaalne päevane kogus pähkleid, et ammutada kasulikke küllastumata rasvu ? (55 kg kaaluvale inimesele) ette tänades
  6. küsimus siis järgmine: Olen 162 ja 59 kg. Päevane energiahulk on 2140 Kcal. Trenni teen 5 korda nädalas, millest kolm on aeroobset ja kaks jõusaali. Peale trenni hävitan tavliselt ühe õuna , 70 g. leiba või 50 g. rasvata kohupiima , et varusid taastada (trennipäevadel on tarbitav hulk u. 2300 Kcal ). Niisiis , kui ma tahan rasvaprotsnti vähendada ja lihasmassi suurendada, kas ma siis pean iga päev 2140 Kcal juurde jääma, et rasv väheneks või võin trennipäevadel 2400 Kcal tarbida ? Ette tänades.: Kaisa
  7. Robocop T-Top

    Mind huvitaks kas Robocop T-Top sobib ka naistele kui saadaval on ainult üks suurus. Kas ta on piisavalt stret? ?
  8. Dietoloogi juurde ?

    Palju selline nõustamine umbes maksab ?
  9. Dietoloogi juurde ?

    Kas keegi oskab soovitada mõnda head dietoloogi tartust. Eesmärk oleks saada näidismenüüsid rasvaprotsendi alandamise ja lihasmassi suurendamise osas. Ette tänades!
×