Jump to content

katsi

Kasutajad
  • Content count

243
  • Last visited

Everything posted by katsi

1. Millist proteiini naisele?

Ise söön Kiivika soovitusel no 1 ja mulle sobib väga, maitse on ka hea! On küll veits kallim kui teised, aga seal on liigesetoit ka sees, nii et seda ei pea lisaks tarbima kui probleeme on!
  2. Suur ülekoormus, vale toitumine, väike uneaeg, kohvi, tubakas, vererõhk, ma arvan et põhjuseid on liiga palju, et keegi nii oskaks abi anda ... nii et ka mina soovitan arsti juures väikesel läbivaatusel ära käia
  3. TOIDULISANDID

Olen naisterahvas, kaalun 64kg, teen nädalas 3 jõusaali + 2(vahest ka 3) aeroobset trenni ... toitun tervislikult ja saan päevas u. 80g valku . Tekkis küsimus, et kas see on piisav kogus või peaks hakkama kasutama mingeid lisandeid, sest olen kuulnud, et lihaste kasvuks peaks valku saama vähemalt 1,5 -2 g kehakaalu kohta??? Ja mis oleksid naise jaoks kõige paremad lisandid?
  4. Ujula

Nõmme on normaalse asukohaga ...tallinnas, aga õhtutui on nii puupüsti täis, et ujumisest küll eriti midagi välja ei tule ... muidugi hommikupoolseid aegu ei oska kohe kommenteerida. Nädalavahetustel on ka rahvast enam-vähem, enne kella 13 on hea, aga pärast seda kisub asi jälle käest ära!
  5. Kui palju magate päevas?

Tavaliselt öösel 7-8 tundi, vahest ka vähem ja kui sellest on nädala sees väheks jäänud, siis nädalavahetusel kindlasti rohkem ... organism annab kohe tunda kui uneaeg piisav pole olnud
  6. 18.sept

Kas keegi käis ja kust neid tulemusi näha saab? Oleks lihtsalt huvitav teada
  7. kulturism ja jousaal

mingi uus naljanurk?