Jump to content

moonwish

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

moonwish

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.01.1971

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Mida oodata?

    Ma ei rääkinud füüsilisest vormist, nii nagu see silmale näha on, Undionu, vaid füüsilistest vormist, mis on vajalik nende harjutuste sooritamiseks Ja noh, ärgem nii surmtõsised ka olgem, onju Ma ei taha astuda sellesse lõksu, kuhu mul mõni sõbranna on astunud - lihtsalt teha endale esimeste trennipäevadega liiga ja siis loobuda, sest "ma ei saa ju hakkama". Ma tahan alustada algusest. Bodyrock harjutused ei ole kindlasti algus Ja ma tõesti siiralt tänan motivatsiooni ja nõuannete eest. Ausalt, ma väga hindan seda abi. Ma lihtsalt pean enda jaoks välja valima, milliseid nõuandeid ma saan kohe kasutada ja milliseid saan kunagi hiljem kasutada. Äkki on mõnel teisel algusest alustajal kunagi hiljem mu heietustest abi? Einoh, ma saan aru küll, et ma olen veits valesse foorumisse tulnud. Siin on kõik juba tegijad. Aga teistsugust ma ei leidnud ja siin ma olen
  2. Mida oodata?

    Kas te mõnitate mind selle bodyrockiga või? Ma ju alustasin sellest, et olen keskealine, vägagi ülekaaluline ja absoluutselt treenimata . ma otsisin selle bodyrocki nüüd üles jah... nojah Kui see nüüd nali oli, siis ikka üsna peenike nali Tegelikult tahtsin veel küsida. Leidsin endale nüüd ühe jõukohase koduse kava: vat selle. http://www.youtube.com/watch?v=AoZsTarI9uA. Tegin Round 1 läbi, jäin ellu, suudan isegi rääkida. Aga edasi tundub lihtsalt sedasama kordavat, see niimoodi käibki, jah? Ja kas see on nüüd siis lihastreening või on see aeroobne treening? Ja urjuhh, ei ole ilus teise inimese üle naerda!
  3. Mida oodata?

    Väga asjalikud punktid, salasilm Ma olen nüüd pikalt erinevaid vastuseid ja üldse igasugu infot kaalunud ja sellisele kokkuvõttele judnud. Kõige tähtsam on toitumine. Minu jaoks mõnevõrra ootamatu tulemus, aga küllap õige. Milline see õige toitumine siiski on, sellele tulemusele ma pole veel paraku jõudnud... Mõttetegevuse ajaks jätan ära maiustused, saiatooted, alkoholi. Mingi füüsiline aktiivsus tulebmul lisaks toitumisele siiski ka plaani võtta. Kuna mu tited on esimest aastat lasteaias, siis tähendab see üldjuhul graafikut: nädal tööl, kaks kodus. Võib sõltuvalt viiruste ajastatusest ka kuu aeg akodus tähendada . Niisiis peab plaan olema kaheosaline: tööpäev/haiguspäev. Tööpäeval on kõige lihtsam mahutada mingi trenn tööaja sisse. Mul on tegelikult ülipaindlik töö, muudmoodi ei saakski. Paraku on mu töölähedane ujula avatud vaid varahommikul ja peale tööaega (see oli mu esimene mõte). Spordisaali-värki ja aegu ja võimalusi ma veel ei tea, see oleks teine mõte. Läheduses on terviserada, see oleks kolmas mõte, aga pesemisvõimalust ei ole - enne kojuminekut saaks seda siiski kasutada. Oleks neid tööpäevi vaid rohkem . Haiguspäevadel pean leidma koduse võimaluse, sest ebaregulaarsus on halb, onju. Mulle meeldiks joosta küll, selle variandi jätan kevadet ootama. Nii pimeduse kui ülekaalu pärast. Võhma küll ka ei ole, aga seda annab tasapisi harjutada. Teise variandina kaalun tõsiselt nende kummide soetamist. Aja leidmine ongi siis kõige suurem challenge - ma ärkan niigi kell 5, et ahjusid kütta ja süüa teha, õhtuks olen suss valmis, lisaks pean haiguspäevadel tittede kõrvalt ka tööasjadeks aega leidma (ükski tööandja ei taluks sellistes kogustes haiguslehtesid ). Ma praegu näen küll ainsa võimalusena hilisõhtust aega - telekaharjumust mul niikuinii ei ole. Uneaeg jääb siis veel vähemaks, aga mõni kord nädalas pool tundi ju tegelikult ei tapa. Vist . Niisiis. Praegu jääb siis nii, et tööpäevadel püüan 2x nädalas jõuda kohalikku spordisaali. Minu mõte oli, et kõndida seal pool tundi lindil või stepperil ja siis teha pool tundi "mingeid lihasharjutusi". Lisaks liigun veidi rohkem jalgsi. Laste haigusaegael leian 3x nädalas pool tundi päevas "mingiteks lihasharjutusteks". Tegelikult peaks siis kaalulanguse abistamiseks tegema veel "mingit" rahulikku, aga püsivat liikumist? Ideid? Kuidas tundub? Ma heietan nüüd küll rohkem, kui vaja oleks, aga mõtete selgeksmõtlemiseks on minu jaoks väga hea nad kirjalikult "läbi mõelda".
  4. Mida oodata?

    Tänan!
  5. Mida oodata?

    Aga ehk on mingit linki või õpetust vms, mis lintidega tegu jne?
  6. Mida oodata?

    Kummilindid, ja edasi? Ma ei oska selle lindiga mitte midagi hetkel peale hakata Ma ei kujuta ettegi, milline see lint olema peaks. Vajan mingit veel lihtsamat algust Kõhulihaste-jutt oli selline my piece of cake soovitus, need võtan kasutusele. Jalgratas on ka muidu tore asi - olen rattaga suvel tööl käinud küll, ja isegi rulluiskudega - aga 10 km 2x päevas, kaks titte pakiraamil ja ehk veel poekotid lenksu otsas? Ei kujuta jälle ette (maa-külmand-kärss-kärnas-jutt onju ) Tegelikult ma ei püüa üldse järjest kõiki soovitusi maha teha (kui ehk nii tundub) - ma loen huviga ja heameelega ja lihtsalt elimineerin need, mis hetkel ei sobi. Keep them going Toitumiskava kohta: Kõik see kala ja õnge jne jutt on muidu kena küll, aga infot on igal pool nii palju, et sellest õige, adekvaatne ja töötav asi enda jaoks välja õngitseda... tundub päris hiina keel esialgu. Ma saan aru küll, et kes on juba mõnda aega asja sees olnud, need oskavad juba intuitsiooni ja olemasolevate teadmiste baasil ridade vaheltki lugeda, aga ma veel küll ei oska. Igaüks müüb oma õnge ja teeb teise oma maha - ja esimesele kalapüügile minnaksegi ju ikka vanema inimese käekõrval. Sellepärast minu otsus oli toitumiskava tellida - teine inimene on seda toitumisteemat ja -teadust ehk aastaid õppinud ja katsetanud, tundub kuidagi ressursside raiskamisena seda mitte kasutada ja hakata ise põlve otsas leiutama. Eks ma siis õpin "töö käigus"
  7. Mida oodata?

    See on nüüd juba kõrgem pilotaaž onju Konkreetne algaja (st mina) peab kõigepealt alustama sellest, et endale selgeks teha, millised on need lihased, mis tuleks üldse läbi töötada. Ja mis on kehakaalu harjutused?
  8. Mida oodata?

    Igatahes ma tellisingi nüüd toitumiskava. Nädal läheb vast aega, kuni valmis saab. Vähemalt võib siis loota, et saan ka mingilgi määral personaalselt tehtud asja, mitte "valmistoote". Trnažööri ostma kohe ei torma - mõni idee peab ju jaruks ka jääma. Aga seda tahaks ka veel teada, et kas sellisel "suts-siin-suts-seal" harjutuste tegemisel ka mingi mõte on või pigem mitte. No näiteks, et teen 30 kõhulihaste harjutust enne tööelminekut või 20 kätekõverdust aktuaalse kaamera ajal (mitte et ma niipalu jaksaksin, aga teoreetiliselt)? Niipalju kui ma lugenud olen, räägitakse ikka, et kehalisest tegevusest on kasu siis, kui on 3x nädalas ja vähemalt 30 minutit korraga.
  9. Mida oodata?

    Aitäh julgustuse eest. Süüa tuleb ju niikuinii, ehk siis tõesti alustan toitumiskavast. Ega need ei sisalda ju suurtes kogustes pulbreid jms onju? Treeningu peale mõtlesin just seepärast, et minu vanuses lihtsalt kaalu alandamine ilma trennita võib äkki lõppeda... eee... millegi veel koledamaga kui lihtsalt paks naine?
  10. Mida oodata?

    tere, olen uus nii siin foorumis kui trenni/toitumise maailmas üldse. ma ei ole päris kindel, et ma oskan oma küsimuse arusaadavalt kirja panna - aga ma püüan. lühidalt öeldes, ma tahaksin teada, mil määral on mul (minu vanuses, minu eluviisidega, minu ajalooga) oma kehalist vormi parandada ja kui kaua see võiks aga võtta. mida võin oodata? olen naine, "40 ringis", umbes 20 kilo ülekaalus. mul on 4 last, kellest kaks alles üsna väikesed. meespool aga eestist enamasti ära. seega on mu tööst vaba aeg üsna piiratud - mitu korda nädalas jõusaali või metsajooksu vms ei ole mõeldav (max 1-2 korda saan ehk organiseeritud, kuid seda vaid neil aegadel, mil lapsed ei ole haiged). kodus ei tee ma ammugi mingit trenni - lihtsalt ei tee, ei ole võimalik, ei saa. palgatöö on istuv, tööle-koju-poodi sõidan autoga - maakoht, teadagi. jõusaali sõidaksin kah autoga, lähim on 10km - aga no saaksin ehk lasteaias-poes-käiguga ühitada toitumise või trenniga ei ole viimased 10 aastat tegelenud, enne sedagi mitte süstemaatiliselt ega teadlikult. niiet puhas leht on mul üldse mingit mõtet tellida siit toitumis-treeningkava? on mul üldse mingit lootust? millest alustada? ette tänades paha siga, mitu viga
×