Jump to content

Bobber525

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Bobber525

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 26.12.1996

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kreatiin+Whey (paluks soovitusi)

    Suured tänud vastuste! dextro mõte tuli puhtalt sellest, et fitshopis kreatiini tutvustus lehel oli kirjutatud, et paremaks imendumiseks on dextro hea, kuid jah, nagu ma aru saan, siis pole see tegelikult üldse vajalik
  2. Jõhvi jõusaalid

    Negatiivse kaldega surumispingi asemel võid kasutada kõhulihaste treenimispinki, smith masin peaks olema Ahtme jõusaalis olemas, kui ma ei eksi. Hantlite valik ning nende seisukord on kindlasti Jõhvi spordihallis parim. Külasta kõiki Jõhvi kandis olevaid jõusaale ning vali ise välja enda lemmikuim, sest igal jõusaalil omad plussid ja omad miinused.
  3. Tervist! Plaanin soetada endale 300g Fast Creatine, Fast Dextro ja http://www.ifit.ee/Delicious-Whey-proteiin-1kg <-- selle proteiini. Vanust on mul 16, kaalun 61kg, pikkust u. 174cm ning olen olen kogu elu spordiga tegelenud, äkki keegi oskab soovitada, kuidas oleks neid kolme ainet kõige parem kombineerida ning nagu teada, et kreatiiniga tuleb palju süsivesikuid tarbida ning Wheys on süsivesikuid suht vähe, siis äkki oskab keegi ka soovitada lihtsaid süsivesikuterikkaid toite. Või oleks siiski mõtekam tarbida kreatiini+dekstroosi ja eraldi proteiini?
  4. jõusaal ja toidulisand

    hmm, okei, kui see nii ei ole siis on hea Aga äkki keegi oskab ka mu teistele küsimustele vastata?
  5. jõusaal ja toidulisand

    muutsin veits lauset, nüüd arusaadavam?
  6. jõusaal ja toidulisand

    Kui teha trenni siin fitnessis pakutud ektomorfide treeningkava järgi, mis tähendab, et 3x nädalas jõusaali, siis kuidas massilisaja (Mass2) joomisega on? Võib seda iga päev juua või ainult neil kolmel päeval kui jõusaalis käin? Kas on võimalik kükk kang turjal millegi muu vastu välja vahetada? Räägitakse, et harjutused, kus on raskused õlgadel, pidavat kasvu kinni panema.
×