Jump to content

Bigsanja

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Bigsanja

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.11.1979

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. kava

    Just seda soovingi,ehk keha reljeefsemas.Kaalu langetada ja siis uuesti lihast kasvatada see tähendab uuesti nullist.jõusaali olen külastanud ca 2aastat.see kõhuümber sang on tekkinud valesti toitumisest,ülakeha on enam vähem.Saaks selle rasvasanga ära oleks super.Olen kuulnud et üheaegselt lihast kasvatada ja kaalu langetada pole võimalik.Pikkust on mul ca 180cm.sooviks vastuseid,soovitusi selle minu kava kohta.
  2. Kuidas kaotada....

    hakkasin ka toitumist korrigeerima.tnx
  3. Kuidas kaotada....

    Tere! kuidas langetada kaalu rasvaarvelt, säilitades lihast? kuna kindel plaan ennast käsile võtta siis sooviks nõu.ülakeha on enam vähem.Probleemne koht on kõht ja saangad.et kuidas efektiivselt sellest vabaneda? Jooksmist ei kannata üle 5min on keel väljas.mõtlesin osta mõnd rasvapõletajat nx grenade,aga eriti ei usu nende imepillidesse.nüüd plaanin osta koju velotren. et õhtuti mingi 40min korralikult ratast sõita ei tea kas on tolku.
  4. kava

    kuna kaalun 95kg siis soovin lihast kasvatada.ehk ülakeha suureks teha.
  5. kava

    Tere!.Hetkel teen nii: 1päev. Rind,triitseps. 2päev Selg,biitseps. siis 2p puhkan ja edasi 1p õlg,jalad.2p Rind,triitseps jne,jne.Kas on ok? Mingi aeg tagasi tegin seda kava ülepäeva ehk trenn,puhkus,trenn,puhkus jne.Kuulsin kuskilt et nende päevade jaotus on väga oluline.Äkki keegi soovitab head kava just nendele päevadele 2trenni,2puhkust,2trenni 2puhkust jne.
×