Jump to content

Erik85

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Erik85

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 05.03.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Lisan siis oma esimesed tõmbed! Üles tõmbasin 29 korda ennast , aga korrektseid ehk sai 25 kanti Varsti üritan korrektsed 30 korda ikka ära tõmmata https://www.youtube.com/watch?v=R_XsCmthQrY&feature=youtu.be
  2. One leg squat: http://youtu.be/i6Lm1MquyHk Spartas siis proovisin teha... Võttis jala tudisema küll
  3. Tagasi uudise juurde Suurim Käesurumisvõistlus "Tallinna Käsi 2014" pakkus rohkelt emotsioone. Vaata galeriid! Galeriid 11. jaanuar 2014 toimus seni ajaloo suurim käesurumisvõistlus Eestis - "Tallinna Käsi 2014", kuhu oli kohale tulnud profi käesurujad Soomest, Lätist ning Gruusiast. Ka Eestist oli erinevate spordialade esindajad end proovile panema tulnud ning andsid proffidele korraliku lahingu. Võistlus toimub kolmes erinevas kaalugrupis ning ka naistele oli üks kaalugrupp. Kuigi tugevaimad käesurujad Eestist olid kokku tulnud, ei leidnud eestlased maailma tipus olevate lätlaste kiirusele, tehnikale ja jõule vastust. Tuli küll meeli ülendavaid võite nii lõuna-, kui ka põhjanaabrite üle, kuid medalid seekord kodumaale ei jäänud. Publikut oli palju ning omadele elati ka valjult kaasa. Kuna sellist võistlus sellisel tasemel käesurumises varem Eestis korraldatud polnud, olid inimesed vägagi põnevil. Võidud läksid sedapuhku ära, siiski tõstab see kõigi Maarjamaa käesurujate motivatsiooni ning tahet järgmine kord juba palju paremini võistelda. Eestis talente ning tugevaid mehi/naisi leidub! Tänane suurtoetajaid Fitness.ee ja FitShop!
  4. Tagasi uudise juurde Eesti suurim professionaalne käesurumisvõistlus Tallinna Käsi 2014 toimub seekord 11. jaanuaril.[/h2] Võistlussari, mis on aset leidnud varasemalt juba Saaremaal ning Tartus, on jõudnud Tallinnasse. Tänavune üritus toimub Tallinnas, Spordiklubis Sparta ning see saab olema senistest suurim ning põnevaim. Professionaalne käesurumine on Eestis populaarsust kogunud juba viimased 3 aastat ning on kokku toonud palju tugevaid mehi ja ka naisi, kes treenivad spetsiaalselt käesurumise jaoks. Tegemist on äärmiselt kaasahaarava spordialaga nii võistlejate, kui ka pealtvaatajate.
  5. Tere, Kas ka Arm Liftingule saab end registreerida? Ja mis kaalugrupid seal esindatud?
  6. Küsimus... Kas on mõtet osaleda Atletic Fitnessis, kui jalad pole just kõige lihaselisemad?
  7. Maailma nr.1 seletab, kuidas hea treenida ntx kodus
  8. Olete oodatud trenni ka muide https://www.facebook.com/events/403082806433784/
  9. No tegelikult on juba surujaid registreerunud mõlemasse kaalugruppi inimesi, niiet üksi ei pea keegi suruma Naisi muidugi hetkel vähem, niiet kõik tugevad neiud näidake, et pole sellist asja nagu nõrgem sugu http://www.armwrestling.ee/web/index.php?option=com_rsform&formId=4
  10. Et siis veel infoks Saaremaa võistluse kohta, siis enne võistlust saab tutvuda lauaga, tehnikatega jne.
  11. Ma arvan, et Argol kõik eeldused olemas, et väga hea Armwrestler olla. Pikad- suured sõrmed, tugev haare, tugev selg, pikkus jne.
  12. Tegelikult on ka võistluseid nagu näiteks Riga Open, kus surutakse mõlema käega võistlus läbi ja võitja on see, kes kokkuvõttes kõige parem on. Aga üldjuhul parem ning vasak käsi ikkagi eraldi nagu siis ka Saaremaal saab olema.
  13. Nagu kunagi üks tark mees ütles, siis ega ilma jalgade treeninguta ning kükkidetta käsi ka suureks ei saa. On olemas küll selliseid surujaid maailmas, kes jah selle arvelt kaalu all hoiavad, kuid ega seda keelata saa. Välimus muidugi pole kiita, kui Johnny Bravo kehaga ollakse:)
×