Jump to content

jyrisson

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jyrisson

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 05.08.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. X Innar Mardo Memoriaal 2015

    Bikiini absoluutkategooria 1. Reet Reimets 2. Agne Kiviselg 3. Karina Polovnikova Naised bodyfitness 1. Tatyana Pudovkina 2. Anastasija Poznjak 3. Gea Taalvelt Juuniorid mehed kulturism -75kg 1. Tanel Tamme 2. Sven Parveots 3. Maksim Ivanov Mehed rannafitness -178cm 1. Kert Kaljula 2. Kristjan Sõrg 3. Marko Sildoja Mehed rannafitness +178cm 1. Mardo Loorberg 2.Kuido Jõgisalu 3.Kaspar Tõnisson Mehed klassikaline kulturism 1. Imre Vähi 2. Oleg Anissimov 3. Tanel Tamme
  2. Phil Kai Wolf Dexter Big Ramy Rhoden Morel Kuclo Branch Martinez
  3. Kükk, mis hästi, mis halvasti? (pilt)

    Teemakohane video.
  4. Ei tasu ära unustada mis jalgpalli kõigist neist eristab, ning miks üldse vahest ei loe kui kiire ning tugev sa oled - jalgpall on loov mäng
  5. Tahtsin õlgade näol lihtsalt selgitada natukene suuremat pilti. See on väga õige. Tegelikult on üldse heal tasemel mängivale jalgpallurile suur lihaskasv vastunäidistatud, kuna treeningmeetodid ju ei poolda seda. Erandid on geneetiliselt "paremad" (naljakas seda geneetikat jalgpalli tuua, ühe korraliku jalgpalluri mudel on ikka 10%talent ja 90%hard work). Üks hea näide on Micah Richards. Kuid siiski tuleb küsida, mis selle paari lisakiloga ikkagi peale hakata... Saab tugevamaks ja kiiremaks ka ilma nendeta. Selle idee üle saab jällegi natukene vaielda Kindlasti saavad seal ka põlved väänata aga ma pole mingi spetsialist seda ütlema.
  6. Ei saa üldse nõustuda. Näitena toodud suured õlad - võivad olla aga ei pea olema..räägime ikka jalgpallist. Jagpallis enamus kasutatavast jõust tuleb keskkohast, sellest mis jääb põlvedest üles ja rinnast alla poole. Teine tähtis omadus mängjatel tänapäeval treeningmetoodikas ning fitness testides on agility (eesti keeles naljakalt öelduna kärmus) Muidugi on ka tähtsal kohal säärte ja hüppeliigese treenitus ning aga on juba omaette teema. Seega kui sul jalad ei liigu ning keskkoht on nõrk, siis nende õlgadega ei saa midagi korda saata. Arnoldi surumine võikski olla kavas nagu öeldi, et treenida keha tasakaalustatult. Tähtis on, et sa teaksid mida täpsemalt sa enda juures parandama pead (vastupidavus, jõud, agility, kiirus, tehnika). Igaühele nendest valikutest peab lähenema erinevalt. Kuna jalgpallis on hooajaväline aeg nii lühike, ei saa mingit olulist muutust kahe hooaja vahel toimuda. Soovitavalt peaks enda vormi parandamisega tegelema terve hooaja vältel. Olenevalt tasemest, kui sa ei mängi koondise ega meistriliiga tasemel siis kahtlen, et eestis sa treeneritelt suurt abi saad (jõusaali osas) Muidugi oleks huvitav kuulda, mida täpsemalt sa sooviksid parandada ning sellega ka aidata.
  7. THE Olympia weekend 2013

    1) Heath 2) Kai 3) Rhoden 4) Big Ramy 5) Cutler 6) Dexter
  8. Kuna jututeema on umbes sama hetkel siis kasutan võimalust. Mis te arvate järgnevas videos räägitust? On sellel jutul mingit tõde sees? Tavaliselt lähen nende poiste videosid ainult hea kõhutäie naeru saamiseks vaatama aga selle video kohta tekkisid mõned küsimused.
  9. Fast HT-R

    Kuidas tarbida kreatiini, kui peale trenni HTRi kasutan? Seegi sisaldab kreatiini.. kas näiteks laadimisperioodil hommikul 5, peale trenni 5 (koos htriga saab siis umbes 10g kokku peale trenni) ja õhtul 5? Ja peale laadimis perioodi ?
  10. Tsink, magneesium, kaltsium.. kuna ja kui palju?

    http://www.ifit.ee/Toidulisandid/Vitamiinid-Mineraalid/zn-mg-b6-zma-90-caps Kas kellegil on kogemusi ZMA-ga? Küsin selle lause tõttu: ´´ Mahukad teadusuuringud on näidanud, et lisa tsingi ja magneesiumi manustamine suurendab märkimiväärselt testosteroonitaset kehas.´´ Kas see testosterooni taseme tõus avaldab tuntavat mõju kehale? Hinnad on ka seinast-seina selle toote puhul, koostis tundub ikka kõigil sama.
  11. Hera80 või Muscle+

    Sõnastan ümber siis. Kuna muscle+ on süsivesikud ja valgud suhtes 1-1, siis kas oleks soovitatav peale pikka ja rasket treeningut süsivesikuid lisada?
  12. Hera80 või Muscle+

    Muscle+ -le ei pea lisama süsivesikuid?
  13. Kreatiin

    Arusaadav. Mis mind huvitas oli just see, et see toode tundus olevat lihtsamini kasutatav.
  14. Kreatiin

    http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/494/Creatine%20Xplode%E2%84%A2/ - äkki keegi jagaks kogemusi selle toote kohta?
×