Jump to content

staff20

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

staff20

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 11.04.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Korralikku toitumiskava keegi sulle tasuta koostama ei hakka, selle pead tellima, kasvõi siitsamalt lehelt Kui lähed saali, siis ilmselt seal ka võimalik treener leida, kes saab nõustada, olenevalt eesmärkidest, treenitusest jne. või siis näidiskava järgi talitada, ka selles saab sind aidata üks linkidest. Tegelikult mõtlesin seda ,et seal jõusaalis kus kavatsen minna seal on 2 treenerit ja räägivad soome keelt jne.
  2. Kui kodulehe pealt arusain siis seal 2 treenerit. Aga asi selles ,et mul sellest soome keelest jääb puudu. Mis need toitumiskavad ja treening tasemed on seal lehe peal? Olen nõus tellima kava. Oleks vist mõistlik toitumiskava tellida ennem ja siis treeningkava? Oleks huvitatud isegi sellest. Kuna eesmärk on ikka kindel.
  3. Tervist! Uurisin puurisin neid teemasid siin. Aga ,et alustada tõhusalt ja õigete treeningutega/nõuandmistega avasin uue teema. Kus seletaksin antud probleemi ja otsiks vastuseid ja nõuandeid. ( abi targematelt ja teadjamatelt ) Vanus : 20 Kaal : 88-90 Pikkus: 178 Elan soomes ja tööl ei käi. Üritan jätkata õpinguid siin. Aga see alles hiljem. Niisiis, otsustasin ,et võiks midagi kasulikku endaga teha, peale kodus istumise ja logelemisega. Sooviks lihasmassi toota / lihaseid treenida / ehk ka kaalu langetada? Aga põhieesmärk oleks ,et saaks lihased esile tuua. Küsimus sellele "KUIDAS"? Käisin täna jooksmas, ja avastasin enda kodu juurest "Jõusaali" Mõtlesin kohe ,et see oleks mul hea võimalus ja seda kasutama hakata. Sooviksin nõuandeid, ideesid , ja missuguseid toidulisandeid/toite/jooke/pulbreid tarvitada. Kus , Kuna , Millal ja Palju? Arvestasin enda sissetulekutega ja võimalustega siis oleks võimeline keskmiselt kuus kulutama raha "150-200"euri. Loodan ,et oskate/tahate/viitsite aidata ja jagada nõuandeid.
×