Jump to content

DannuDannu

Kasutajad
  • Sisu loend

    65
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by DannuDannu


  1. ma räägin seda et ma olen käinud 2 aastat rohkem jõusaalis ja sõin muidu pidevalt ja korralikult toite muudkui lihased kasvasid. siis 2kuud tagasi võtsin juba toidulisandeid ,mis on lihaste kasvuks ehk hera80,kretaiin ja dextoriga seguga sheik peale trenni ainult nii ja ostsin poole aastase kohta neid lisandeid jätkuks (hera80 2x,dextor 2x, 2x kretaiin,puddingu pakk,batoonišokolaadi ostan kui käin poest läbi prismas või fitness ) (ühes kapis on täis lisandeid :D ) ja mõni väidab ,et kui tarbin neid poole aastaga ära ja kui lõpetan neid kasutamist 2-3kuud siis lihased kahanevad kiiresti alla kui käin jõusaalis nagu edasi ja kui söön ainult toidude pealt valkude,süsikad,rasva,kiudaineid ja vitamiine vms....

    Aga muidu ise söön pidevalt praegusel iga 2-3tunni tagant ja tarbin pärast trenni sheik peale .

    Muide näidan ennast pilte mis aasta tagasi oli (2011a) ja (2012a) oktoobri kuus oli mul .


  2. Ma tahtsin küsida kas ma kuulsin on tõde või ei ole ,et kui inimene on tegelenud pidevalt trenniga nädalas 4-5korda ja tarbib toidulisandit 8kuud lihaste taastumiseks ja paremini tulemust . kui lõpetab toidulisandite tarbimist ja tegeleb edasi jõusaali trenniga siis kas lihased kahanevad kiiresti alla või taastub edasi ka ilma toidulisanditeta kui inimene sööb korralikult toidukoguses päevas vajalikke ?

    Ootan huvi vastust .


  3. kuule pole mõtet kohe minna jõusaali kui sa suht ei tea mitte midagi jõusaalist .. niih ma ütlen sulle ,et sa väitsid nagu sul on 2 kolmekilost hantleid kasuta neid kodus enda keha jõusaali õppimiseks ja annan linki mida sa saad kodus harjutada http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html ja loe pealt ka vasakul kirjalikult ära. kui hantleid on sinu jaoks kerged siis kui sul pole tavalist hantleid millega saab kettaid panna juurde raskuseid siis tasub neid ka osta kasutatud kuskilt kas okidoki või osta.ee või kus keegi müüb kasutatud hantleid..ostad neid ja kettad ka siis õpid sellega kodus harjutamiseks 2-3kuud . siis keha teab mis sport on jõusaal ja sa siis võid alustada jõusaalis käima hakkata....... Aga youtubes on seal kõik olemas õpetused tehnikad . või annan ühe linki veel http://www.kaalustalla.ee/harjutuste-pank/# õpi seda pealt jõuharjutused tehnikat ja siis saad targemaks...


  4. kuule toitun jah õigesti ja söön päeva koguses valgu kohta 2-2.5g/kg //süsivesikuid 50-60%// rasva kohta 1g/1kg kohta vms... ..bodypump pole see et kaloreid põletamiseks vaid on tegelikult Rühmatreening lihasvastupidavuse arendamiseks, kus harjutuste sooritamiseks kasutatakse abivahenditena kange ja kettaid raskusega 2-24 kilogrammi. Sobib nii alustajatele kui ka kogenud treenijatele.


  5. Kuule paljud just väidavad ,et kasutan googlet translatet ...Deem kamooonn ei kasutagi ültse noh ..võtke teadmisest ,et mu emakeel on viipekeel ,sellepärast mul on raske eestikeelt kirjutada aga muidu soovisin abiks olla kuid mulle on räägitud ,et tasub teha nädalas 3-4 korda umbes nii kõhulihas ja pidi olema parem...aga mina ise usun ,et 3korda nädalas piisab vms..


  6. olen märgand jõusaalis ..

    1 näide : dressipüksis jalas ja jõusaalisärk seljas.

    2näide : lühikesed püksid ja jõusaalsärk seljas

    3näide : lühikesed püksid ja pesupluus seljas.

    Kas muidu oleks mõistlikum võtta dressipüksid ja jõusaalisärk/pluus selga panna ,et oleks soojas tunda ja aitab paremini lihastel taastuda ja põletab kaloreid rohkem kui higid jooksevad välja ? Või mis ?

×