Jump to content

PlaaTable

Kasutajad
  • Sisu loend

    75
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by PlaaTable


  1. Hei fitnessi rahvas.
    Pilti pole hetkel panna kuid kaal on sinna 80kg kanti ja kaloraaz 1900-2000kcal päevas.
    Kardiot teen 4 korda nädalas ja jõusaali 5 korda. Plaan on see kevad korralik lahing kõigile noortele pakkuda kulturismis.
    2 kuu pärast on tulekul LEKV ja eks näis kuidas vorm lubab kuid plaan on seal algus lahti teha.
    Mainin ka ära et nüüdseks olen teinud 3.5a jõutrenni ja loodetavasti kõva konkurent kõigile noortele. Kõik noored kes seda loevad ja võistlustele on mõelnud siis ärge mõelge vaid

    võtke kindlasti osa!


  2. Tuleb välja et aktiivne blogipidaja ma pole, see selleks. Kerged pildid said tehtud ja panin kõrvuti kevadiste piltidega kus kaalu 20kg vähem, muidugi valgus praegustel piltidel on jama kuid küll neid
    paremaid pilte ka tuleb. Nädal tagasi hakkasin vaikselt kaloraazi vähendama ja hetkel on müstiliselt juba 2kg kadunud, plaan on kevadeks kuivaks tõmmata ja mõned võistlused maha pidada.
    Pildid tunduvad nagu lihas oleks sama, vaid rasva juures kuid õnneks see nii pole, käed on kevadega võrreldes 2 tolli suuremad ja mitte vaid pekist.
    10834787_718355994901406_210308339_o.jpg


  3. Heihei fitness.ee rahvas, viimasest postitusest on möödas küll kuid, aga mõtlesin et avaldan tsipa infot üle pika aja.
    Kevadel olin 65kg, nüüd aga üllatus üllatus, 90kg. Mass on olnud hea ja mõne kuu pärast on plaan minna dieedile, nimelt suurem plaan on jälle kevadel võistelda kuid

    kindlasti kuivema ja parema vormiga kui 2014 kevad. Lihasmassi on korralikult tulnud, eriti olen keskendunud hetkel kätele ja käed on paisund hästi.

    Kui soovi võin panna ka üles pekise vormipildi.


  4. Kerge sissekanne lootuses et kedagi ikka huvitab :D
    Võistlesin Reval Cupil, enda vastu oli juberaske ikka.
    Vähem kui nädala pärast võistlen ka EKV-l.
    Poseerimist olen parandanud võrreldes Reval Cupiga ja vorm on okei kuid mitte kuiv.
    Selle kuivuse pärast väga ei põe kaah, on ta nagu on, muidugi võiks laval olla korraliku vormiga kuid arvestades vanust siis ei kurda väga.
    Järgmine aasta plaanis korraliku vormiga lavale astuda, hetkel lihtsalt kogun lavakogemust :P
    (Revalilt võidetud karikas motiveerib mõnusalt ikka, mis siis et ainus olin oma kategoorias :D)


    Selga nagu täitsa isegi on :D
    PlaaTablejiEvV.jpgPlaaTablebscRq.jpg


  5. Täna pumpasin selga ja biitsa.
    Trenni algul ei jõudnud väga midagi tõsta kuna üleeile oli jalapäev ja eile sai oma lolluse tõttu 2 kehalise tundi järjest metsas joostud:D (jube hea oli tegelt), kuid trenni keskel tuli power sisse
    ning pumpasin mõnuga, homme puhkan. Kaalulangus on aeglustuma hakanud kuid üldpilt muutub siiski teravamaks, siiski tõmban süssareid tsip vähemaks ja eks näis kui heasse vormi saan
    kui esimest korda lavale astun.


  6. Ei tegele keegi sellega, lugu on pikk.
    Lühidalt öeldes olin väiksena palju näinud siukest kulturisti elu ning sugulase pool vedelesid igalpool massilisajad ja valgutünnid :D
    Jõusaalis hakkasin pidevalt käima peale seda kui 2.5 aastat tagasi jäi korvpalli trenn ära kuna keerasime väikse jama kokku ja läksime korvpalli asemel jõusaali kuna trenni teha tahtsime.


  7. Niisiis, pole kaua midagi postitanud kuid kuna asjad on muutunud tsipa tõsisemaks teen kerge postituse.
    Täna sain härra Kiivikaga kokku ja ta tegi ka paar klõpsu.
    Edaspidine plaan on pekki maha tõmmata ja võistlustele minna.
    post-22-0-02544900-1393183741.jpg
    post-22-0-28835800-1393183745.jpg
    post-22-0-67120100-1393183729.jpg

    Lisan ka kodus tehtud pildi
    DSCF1215.JPG

    • Upvote 1

  8. See saiast hoidumine jne on ka paras jama oleme ausad, kaalulangetamiseks on üks põhireegel, süüa vähem kui kulutad, see kust sa seda energiat kätte saad ei oma tähtsust, muidugi süües vaid juustuburgereid on võimalik lihtsasti kaalu kaotada kuid tervisele hakkab. Kõike tuleb süüa mõõdukalt vastavalt oma päevasele kaloraazile, endal on cuttides viimane eine tund enne und.


  9. Võibolla siin on juba vastav teema kuid ma pole leidnud seda, nimelt kas keegi teab mõnd usaldusväärset saiti kus on kõik hetkel kehtivad jõutõstmise maailmarekordid kirjas(jõutõmme, kükk, rinnalt surumine jne). Mõtlen suurt ja pikka listi kus kõik vanuse ja kaalu järgi ära näidatud.

    • Upvote 1
×