ermicas
Kasutajad-
Content count
22 -
Last visited
-
Days Won
1
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by ermicas
-
Nõustun...õnneks meie kalli Isamaa mehepojad annavad hetkel veel keskmisest jörmima mulje oma väljanägemisega! Olen viimase kuu jooksul käinud 2x Norras, 1x Rootsis ja 1x Taanis...suht masendav mis toimub. Avastades ennast olukorrast kus esmapilgul ei tee enam mõnel poisil ja tüdrukul vahet (riietus, soeng, kehahoiak) siis selline olukord paneb küll sügavalt mõtlema, et kas tõesti kogu see "liberaalne" maailmavaate poliitika noorte osas on tõesti hea või hoopis teeb see ühiskonnale karuteene kus meeste/naiste rollid hakkavad tasapisi vahetuma... Alles ju suvel oli masendav uudis (äkki oli Päevalehes) kus uuringute kohaselt on Eesti noormeeste füüsiline tase ja suutlikkus oluliselt langenud viimase 10-15a jooksul. Uuringud põhinesid Eesti põhikoolide ja Gümnaasiumite Kehalise kasvatuse testide (Cooper, lõuatõmme, kätekõverdused, miili jooks jne) tulemuste põhjal. Tulemuseks oli ikka kümnete %-de ulatuses "keskmise tulemuse" langus. Võime küll nalja visata nende teismelise-tüdruku-füüsilist-võimekust omavate "mehe-poegade" üle kuid tegelikkuses on asi naljast kaugel. Ma ei taha nüüd külvata sellist "survival of the fittest"-mentaliteeti kuid kahju on vaadata kuidas noorte seas hakkab oma võlu kaotama füüsiline aktiviteet ning asenduma sellise interaktiivse aktiivsusega kus vaid randme- ja sõrmelihastest piisab
-
Noh, ilmselt siis kahjuks mulle sattus see õnnetu praak paljude kvaliteetsete seast Samas pole hullu...tegemist pole ju nii meeletu väljaminekuga, et seepärast stressama peaks! Vast siis olen sunnitud varsti investeerima uutesse kinnastesse. Kõigi eelduste kohaselt jään BB-le truuks, kuna tegemist on ise-enesest heade kinnastega mis pakuvad head kaitset ja korralikku tuge randmele. Seekord siis üritan tšeki kindlasse kohta panna (juhuks kui peaks vaja minema) Tänud kommentaaride eest! ermicas
-
Parimad palad mida oled Spartas näinud: 1. Suhteliselt harju keskmise väljanägemisega noormees (polnud õlga, rinda, käsi...) seisab riietusruumis peegli ees ja sätib juuksed turri vee ja vahaga. Mõtlen endamisi et nojah, trenn tehtud ja nüüd linnapeale laiama. Minu üllatuseks, kui tukk valmis sai siis haarati pingilt iPod, veepudel ja suunduti reipa sammuga saali poole Kuna endalgi alles trenn algas siis jälgisin sportlikust huvist noorsandi tegemisi...50% tüdrukute vahtimist, 30% "puhkamist", 20% reaalset trenni. 2. Uues osas kus rinnapingid on, oli ühel pingil noormees...noo selline 60-65kg kehaehitusega noorhärra. Raskused oli 10kg kettad ja nii ta seal vaikselt tegi ~10 lüket ja siis tuli puhkus raamatu seltsis...JAH, sa ei lugenud valesti. Poisil oli kaasas reaalne romaan (kaasi kahjuks ei näinud, et teost tuvastada) kuid kabariitide järgi võis teos olla selline 400+ lk-d 10 tõmmet + 2-3lk romaani. No andke palun andeks, kuid jõusaal pole raamatukogu! Need on kaks kõige eredamalt meelde jäänud olukorda Spartas käimise ajast (kevadest tänaseni)... ermicas
-
Kusjuures mul on alles veel 5-6a tagasi ostetud Nike kindad mis näevad endiselt väga nooblid välja! Kuid uute BB kinnaste ostu ajendas just see randmekaitse. Saalitreeninguid alustasin vanade kinnastega kus puudub korralik randmekaitse ja mõned korrad sain korraliku ehmatuse osaliseks kui randmest valu läbi käis. Eks viga oli minus ka ja vales käehoiakus kuid siiski, parem karta kui kahetseda Nohh, vaatasin just oma sahtlis olevad tšekid läbi ja arva ära milline puudu oli Eks tuleb uued soetada sest ilma tšekita pole mõtet isegi näitama minna neid... ermicas
-
Tere Selline mure, et ostsin suve alguses endale uued BB kindad Sparta Fitness poest. Hind ja väljanägemine olid korralikud seega eeldasin kvaliteetset toodet. Kummalisel moel on vasaku kinda randmeside rebenema hakanud. Kuna olen mõlemaid kindaid ühtmoodi kasutanud ja pesnud siis vaevalt, et tegemist on vale kasutamise tagajärjel tekkinud vigastusega. Muidu oleks ka parema kinda side rebenenud. Eeldaksin korralikust kindast vähemalt minimaalselt pool aastat vastupidavust sest ega tegemist pole ju Fitnessi jaoks mõeldud kindaga kus ta ainult käes peab püsima vaid reaalse saalitreeningu kindaga kus on teada millised jõud mängus on. Küsiksingi siinkohal, et kas see ongi tavaline, et BB (ka muude tootjate) jõusaali kinnaste eluiga ongi vaid 3-4 kuud? Lisaks kas oskate soovitada teisi häid kindaid mis on mõeldud jõusaali jaoks (korralik nahk + tugev randmekaitse)? ermicas