Jump to content

jooksE

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jooksE

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 24.08.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Jooks ja pulss

    Olen ikka nädalas u 3 korda jooksmas käinud, nii et enda liigutamine nüüd niiiiiii võõras teema ei ole, aga eks seda ole palju muidugi, eks näha ole mis minust kahe nädala pärast saanud on, õnneks ei ole see nii sunniviisiline ja jõusaalikaarte hakkan ka igakuiselt ostma, et mitte endale mingit sundi peale panna. Kuna olen ka kodune, siis pole enda ajaga nii kui nii targemat peale hakata
  2. Jooks ja pulss

    Nii oli plaan jah, aga nüüd tellisin endale tuttava käest toitumis ja treeningkava ja tuleb välja et trennid hakkavad olema siis 4 jõusaali ja 2 jooksu nädalas. Eks näis siis mis niimoodi treenides saab , aga kui millalgi kavad läbi saavad, siis tean kuidas edasi treenida
  3. Jooks ja pulss

    Kas kahest puhkepäevast nädalas piisab? Jooksen 1-1,5 tundi korraga ja jõusaalis siis u sama palju aga erinevatel päevadel (üks nädal ühte rohkem, teine nädal teist rohkem)? Olen lihtne harrastussportlane ja ei taha asja liiga keeruliseks ja kohustuslikuks ajada :)Toitumiskava on plaanis tellida aga pole veel asjale pihta saanud.
  4. Jooks ja pulss

    Tänan vastuse eest ja igaks juhuks olgu ka veel mianitud, et seetõttu ma ka siin "algajate" all postitan, et ei ole seda asja niimoodi uurinud ja ei ole neid teadmisi mis võiks olla Aga selline rumal? küsimus ka veel, et kui ma ühe jooksutreeninguga kaotan u 900 kalorit, siis mille arvelt need kalorid kuluvad? Jooksuga kaotab rohkem kaloreid kui rattasõiduga? Kas kõige efektiivsem viis keha treenimiseks on sõudeergomeeter?
  5. Jooks ja pulss

    Minul mure selline, et olen tegelenud jooksmisega paar aastat vahelduva eduga (pigem suvel). Alustasin 3 km distantsidega, nüüd viimased tiirud olen 12 km jooksnud. Varem tegin seda kõike täitsa enda enesetunde järgi (tempo ja distants), nüüd soetasin endale pulsikella ja mõtlesin, et hakkan selle järgi treenima. Esimene 12 km, mis ma pulsikellaga läbisin oli mul keskmine pulsisagedus 165... seda on vist ilmselgelt liiga palju, kuigi enesetunne oli hea ja ei saanud arugi, et oleks nii palju sellise tempoga jooksnud. Nüüd eile mõtlesin, et üritan siis esimeses tsoonis püsida (Suunto M1 on kella mudel), aga see on võimatu, kui ma just metsa alla jalutada ei taha, aga mina tahan joosta. Küsimus ongi siis selles, et kui ma jätkas enam-vähem samas tempos jooksu (pulss 160-170 vahel), siis mis on lõpuks sellise treeningu tagajärjed? Kaalukaotusest ei ole vist mõtet rääkidagi? Aga kuidas selline treeningutempo lihastele mõjub? Kas rohkem rattatreeningut aitaks pulsi alla saada, et ma saaksin madalama pulsiga sama distantsi ka joostes läbida?
×