Jump to content

Eduard Iganus

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eduard Iganus

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.05.1971

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. GP Pepa Opava 5.oktoober 2013 - Otsereportaaz!

    Väga tublid! Õnnitlused kõigile!
  2. Silvar Rückenberg

    Silvaril ikka väga võimas saavutus ja vaieldamatult ülimalt suur eneseületus! Ise ei julgeks isegi sellise ettevõtmise peale mõelda mitte. Usun, et Oti poolt pakutavate vahenditega toimub kiire taastumine Kõik on tublid, kes mingisugusegi osa sellest marsruudist jalge alla võtsid! Vaat selline see Kalevite kange rahvas ongi!
  3. Silvar Rückenberg

    Väga sitked mehed, nagu männijuurikad! Müts maha! Hoian pöialt, et õigeaegselt abi saaks ja kenasti lõpuni jõuaks. Kahju, et ise ei saa kuidagi abiks olla :-(
  4. Väga hea Ott, aga paistab, et kui nii asi edasi läheb, siis jääb "Kaido" üsna pea lahjaks.
  5. Saatel polegi väga viga, aga detaile on üsna vähe. Oleks oodanud pisut rohkemat. Kaalu langetati küll märkimisväärse kiirusega, kas see on õige ja hea, on juba iseasi. Usun, et see saade annab ikkagi motivatsiooni teistele, kes selliste probleemidega vaevlevad.
  6. Olen Sinuga Ott täitsa nõus. Kuna olen seda KV leiba mõnda aega söönud, siis tahaksin veel täpsustada, et teenisutse teeb eriti kasulikuks veel see, kui osatakse sealt võtta kõik, mis võtta annab. Sealt saab kogemusi ja teadmisi, mida mujalt ei saa, kusjuures täiesti märkamatult (väljaspool väljaõppe protsessi). Puhas boonus ju! Kahju, et ka seal on jätkuvalt ebaprofessionaalseid ohvitsere ja allohvitsere, kes elavad välja mingeid isiklikke komplekse ja seetõttu kannatavad ajateenijad ning lõppkokkuvõttes kogu KV maine. Jutte ja muljeid aga räägitakse kindlasti seinast seina, mis paljuski sõltuvad inimese individuaalsest arengutasemest ja maailmavaatest.
  7. Revalis on 38 € kuu, kui teha aastane leping. Minu puhul teeb see ca 1,65 € trenni kohta. Ei saa kurta
×