Jump to content

Jooksualustaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jooksualustaja

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.08.1998

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Interests
    Olen 14 aastane poiss Viljandist. Viimasel ajal olen mäganud, et pole just parimas vormis. See motiveerib mind sporti tegema. Kasutan foorumit, et leida nõuandeid.
  1. Kodune treening suvel

    Eesmärk ei olegi kuivõrd kuturistlik välimus, vaid nagu sa esimeses postis nägid, siis midagi sinnapoole... samuti tahaks ju ise kaa oma vormi parandada ja selle kavaga peaks see olema ju ometi teostatav olema? Samuti vajan endiselt, et keegi aitaks mul lõuatõmbed eelpool toodud workout kavasse sisse tuua!
  2. Kodune treening suvel

    Mõtlesin rohkem ikka, et kas selle hea tervise kõrvalt saab näha ka muutusi kehaga? Ma ei saanud nüüd päris täpset vastust...
  3. Kodune treening suvel

    Leidsin ühe intensiivse workouti, taimer käib koguaeg, 50 seki üks harjutus, 10 sek pausi ja järgmine harjutus. Niimodi 3 ringi harjutusi. Kes süveneda viitsib, siis http://workoutlabs.com/workout-plans/ultimate-at-home-full-body-no-equipment-printable-workout-routine/ Ainult et sealt on puudu lõuatõmbed, mis minu kavas võiks siiski sees olla, keegi septsialist võiks aidata mul lõuatõmbed kaa kuskile sinna vahele panna. Plaan saab siis olema: E- Jooks 4 kilti. ~20min T- Workout 30 minutit. K- Jooks 4 kilti. ~20min N- Workout 30 minutit. R- Jooks 4 kilti. ~20min L- Workout 30 minutit. P- CT (Rattasõit, ujumine vms) Kilomeetreid hakkan järjest tõstma, hetkel suht alguses veel ja ei jõua eriti Päevas söön üle norm BAV-i ja valgud söön täis ilusti. Milliseid tulemusi taolise treeninguga saavutada võib?
  4. Kodune treening suvel

    Edu tarvis, aitäh No selle 8 kildiga on nii, et eile kui ma 4 kilti ''jooksin'' tehnikaga 1min kõndi, 1 min jooksu - pärast seda ma olin juba suhteliselt läbi... siis ma katsun teha paar nädalat selle kavaga, kuni ära harjun ja siis lisan ehk paar kilti juurde... tasapisi alustan
  5. Kodune treening suvel

    Hei! Olen 15, kaaluks 75kg ja pikkus kuskil 185cm ringis. Ükspäev, internetis sirvides avastasin midagi, millest sain tohutul hulgal motivatsiooni. Muretsesin omale lõuatõmbamis kangi ja muud vahendid, et kodust treenimist alustada. Täna tegin algust... 4 kilti lasin aeroobset, tehnikaga 1 min jooksu, 1 min kõndi. Sinna peale hakkasin kohe seeriates kätekõverdusi, lõuatõmbeid, kõhulihaseid, kükke ja muud sarnast tegema... kuid tundsin et päris nii ei lähe, energiat jäi väheks pärast sellist jooksu. Tegin järelduse, et pärast jooksu kohe jõutrenn on ebasobilik. Hakkasingi mõtlema, et kuidas nädalapeale oma trennid ära jaotada ja vajan nüüd teie abi! E- Jooks 4 kilti. T- Jõutrenn (kogu keha) K- Jooks 4 kilti. N- Jõutrenn (kogu keha) R- Jooks 4kilti. L- Jõutrenn (kogu keha) P- CT (Rattasõit, ujumine, trenažöör vms) Kas see on liiga hull? Koos õige toitumisega võib juba paari kuuga häid tulemusi saavutada? Soovitusi, mõtteid, kriitikat? Esialgu sean oma eesmärgiks kavast kuu aega kinni pidada. Lõppeesmärk? http://tinyurl.com/kp64fwq Need vennikesed ju suutsid... Katsun lähipäevil ka enda praegusest seisust pildi teha, on teil parem ettekujutus ja minul kaa ehk veidi rohkem motivatsiooni.
  6. Suvega trimmi, vajan mõnd soovitust.

    Kas just söömise ja treeningute täppisajastamine.. pigem lihtsalt põhitõena tahaks teada, et kas näiteks enne trenni 2 tundi väike eine, siis jooks, harjutused ja siis veel peale mingi valgurikas eine?
  7. Suvega trimmi, vajan mõnd soovitust.

    Tervist, olen 14 aastane noormees, kaalun 76,5kg, pikkust 184-186cm. Kohe kui kool läbi (järgmise nädala alguses), hakkan tegelema jooksmisega, kavaks võtsin omale esialgu selle... jaotub 10. nädalaks. http://running.about.com/od/10kracetrainingschedules/a/10Krunwalktrainingschedule.htm Kava jaotasin siis nii, et E, K, R jooksud, pühapäeviti cross-training. Jooksude ajad plaanisin umbes 16-17:00 paiku päeval, 2 tundi enne seda on üks lihtne söömakord. Toitumise koha pealt- oskan tervislikult toituda, olen selle kohta uurinud jne. Küsimus on tegelikult selline, et tahaksin samal ajal ka erinevaid harjutusi teha seeriatega - kätekõverdused, lõuatõmbed, kõhulihased, seljalihased, kükid jne... Kas neid harjutusi peaks tegema eraldi päevadel, ehk siis T, N, L, või jooksudega samal päeval? Milliseid harjutusi soovitate ja mis ajal neid tegema peaks? Enne/pärast sööki jnejne? Tänud ette!
  8. MMA eratreeningud Viljandis?

    Kas keegi teab mõnda treenerit Viljandis, kellel on kogemusi MMA vallas ja kes saaks eratreeninguid anda? Olen 14 ja MMA huvitab, kuna see on mitmekesine...
  9. Mis aitaks?

    Viljandi spordikooli jõusaalis ei ole näinud ühtegi treeneri moodi inimest... inimesed tulevad ja lähevad.
  10. Mis aitaks?

    Käin kolm korda nädalas jõusaalis, kasutan algajate kava ja viimasteks harjutusteks on Kõhulihased kaldpingil ja seljalihased. Mure seisneb selles, et kui jõuab kord kõhulihaste tegemiseni... siis tekib täielik kaos... ma tunnen et ma lihtsalt ei taha teha neid kõhulihaseid... Muud harjutused teen ilusti ära ilma mingi probleemita... aga just kõhulihaste harjutused on vastukarva... Muidgu ma tahaksin omale kõhulihaseid jne... aga miskipärast tekib istesse tõuse tehes tunne, et ma ei taha seda teha... siis suundungi edasi seljakate juurde... Motivatsiooni mul on... ma kuidagimoodi teeksin ju need kõhulihased ära, aga see oleks vägisi... andke mingeid soovitusi palun? // Varem ei olnud mingit probleemi... kunagi suvel tegin ise igapäevaselt neid ja mingit probleemi pole. Võibolla selles ongi asi et need liiga tavalised ja liiga palju tehtud? ehk on vaja midagi uut? mingit muud harjutust kõhukatele?
  11. Enne treeningut ergutav sheik?

    kuku
  12. Enne treeningut ergutav sheik?

    Tänane toidumenüü oli: 7:00 hommikul 100-150g kaerahelbeputru meega. Keedumuna võiLEIB. Jõin vett. 12:10 Kooli lõunasöök Kartuli puder Paneeritud kala Kaste VõiLEIB Piim 1/5 õuna. 15:30 Enne trenni kodust kaasa võetud söök Kodutehtud liha-muna pirukad 18:30 Pärast trenni spordihoone kohvikust 150g jogurt 2 sotsiniku (Võtsin, sest sisaldavad kohupiima?) ~21:00 Kodune õhtusöök Kartulid Sealiha guljašš kaste? kurgiviilud -------------------------------------------------------------- Mida siis muuta, on enam-vähem paigas nüüd toitumine? Arvestades, et vahepeal on 3 tundi trenni. 1 tund korvpalli ja 2 tundi jõusaali.
  13. Midagi ise teha enne ja pärast trenni söömiseks?

    Mõtlesin pigem midagi kiiret, mida saab kaasas tassida, et kui hommikul võtad kaasa ja siis terve päeva vältel kotis kaasas midagi, mida enne/pärast trenni süüa.
  14. Kolmel korral nädalas siis tund korvpalli ja siis kohe 2 tundi jõusaali otsa. Mõtlesin, et võiks kodus ise midagi valmis teha, et enne trenni energiaks süüa, või siis pärast trenni taastumiseks? Mis te arvate? Näiteks kodutehtud lihapirukad tavalise pärmtaigna ja liha-muna seguga, enne trenni sisse on normaalne? VÕi siis näiteks kodutehtud kohupiimakook pärast trenni, õhtusöögi ooteks.
  15. Enne treeningut ergutav sheik?

×