Jump to content

Qbic

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Qbic

  • Tase
    Algaja
  1. aint kreatiini

    Sa ei saa ilma proteiinita eriti efektiivselt lihast sedasi kasvatada - iseasi mida sa sööd...
  2. fast tooted

    Mis tootega muidu tegu oli?See taastuspuru on väga ok maitsega... Mul oli pigem Tai Kane WDGP'ga paras tegu harjuda - maitse oli suht "omapärane". Kui õieti meelde jäänud siis selle aspartaami sisalduse tõttu (ärge väga kõvasti lööge kui midagi segi ajasin :-)!
  3. fast tooted

    Võtsin Fast'i muscle+ 'i taastusjoogiks ...hetkel olen tulemustega väga rahul ning hind on ka enamvähem söödav. WDGP on väga tegija toode kuid hind on liiga soolane, et stabiilselt kasutada.
  4. Lihased ja rasv..

    Raske on ületähtsustada õiget toitumist. Tegin ka sisuliselt 2 aastat stabiilset saali-trenni kuid tulemused polnud päris sellised nagu algselt lootsin. Jõudlus oli kõvasti arenenud aga polster eksisteeris küll väiksemas vormis edasi. Siis sai nac energia sisse/välja tasakaalu uuritud ja nähtud et selgelt söön rohkem kui vaja ja eriti õhtuti. Praegu teen ka nii nagu öeldud, aeroobne trenn pärast jõutrenni ning pärast taastusjooki eriti õhtul enam ei küta midagi sisse... põhirõhk hommikusöögil. Võiks öelda et asjad on väga soodsas suunas arenema hakanud!
  5. Tänud kommentaari eest. Pikkus on ca. 177cm ja kaal viimati 73kg. Kas võiks siis hommikusöögi ja vahepealse(d) toidukorra(d) siduda rohkem näiteks kodujuustu/kohupiima põhiste toodetega või oskate midagi muud valgurikast soovitada? Kevade poole võiks juba shake'i menüüsse sisse võtta, senikaua peaks ilma läbi ajama...
  6. Tervist, Ehk leiate aega oma arvamust jagada kas mu praegune treeningukava+toitumine on mõistlikult jaotatud ja klapib eesmärgiga. Üks point on praegu selles, et puuduvad võimalused toidulisandeid osta ning seetõttu võibolla osa treeningu potentsiaalist läheb kaduma. Senimaani on asi ennast õigustanud, mingeid üllatusi eriti pole olnud... (ehk annab paremaks muuta) Eesmärk on stabiilselt jõudu ja vormi arendada (ehk lihaste kasv), samas kuna kolmandik-kuni pool päeva möödub enamasti kontori-stiilis (ehk istudes) siis aeroobne osa jääb ka suht tähtsaks. Ühesõnaga ei ole vaja kiiret alla võtta ega hullult massi kasvatada vaid kusagil "seal keskel" tegutseda. Nädala treening jaotub kolme päeva vahel: E (Rind, Biceps, Triceps, Kõht), T (Jalg), N (Selg, Õlg, Kõht) – Rep 3x8-10 (v.a. kõht) ning 3 erinevat harjutust iga grupi kohta. Igale treeningule järgneb ca. 45 min rahulikku (120-se sageduse juures) aeroobset. Kui aega leidub siis üks päev nädalavahetusel saab lisaks käidud tunnike aeroobset tegemas (ratas, jooks) Harjumuspärane päevane menüü jaotub enamvähem selliselt: Hommikul 8-9: Puder;Puuvili(banaan/apelsin);Piim;Mahl Lõuna 12-14: Keskmise suurusega praad (kala/liha/kartul+salat);Mahl Vahepala 17-18: Puuvili/täisteraleib/jogurt või kohupiim Õhtu 20-22 (kesmine trenni lõpetamise aeg): Kohe pärast trenni puuvili (õun/banaan); ca. 30 min hiljem rasvata kohupiima-mass või kodujuust; mahl (viinamarja) ning väheke kala/sinki ja leib. Tänud ette!
  7. kindlasti on teatud otsesed mõjud olemas - aga omast kogemusest võin öelda seda, et peale esimest nädalat ilma suitsuta kasvas jõudlus märgatavalt, ilma erilise mureta sai kohe x kilo tavaraskustele otsa kütta. Kui hapniku varustamine normaalselt tööle hakkab siis loogiliselt peaksidki ju tulemused paranema... Mind motiveerib praegu just see teadmine suitsust eelmale hoidma, et suitsetades praegust taset kohe kuidagi ei hoiaks/kasvataks...
  8. Egg White Pro

    Tervist, Mõtlen just, et kuna senine proteiini-kott on juba tühjavõitu siis võiks seda katsetada... koostis on ju igati soliidne ja ausaltöeldes on sellest whey lemoni sidrunimaitsest juba kopp ees. On keegi seda kasutanud ja oskab kommenteerida, et kas hind/kvaliteet on ok ja kuidas muidu ta tundub?
  9. Palun nõuannet!

    Oleneb kui palju seda tarbid. Mul oli probleem selles, et kogus mille juures peaks asi reaalselt kasvatava toimega olema tähendaks liiga suuri väljaminekuid - tundus, et on hea asi aga kuna suuremad sportlas-ambitsioonid ja rahakott puuduvad siis jõudsin tagasi vana sõbra lemon whey juurde
  10. Kaalust alla

    proovi kõigepealt tahtejõudu... st. proovi mitte osta omale kõigsugu stuffi söögilauale kokku vaid valikuliselt ning samuti katseta nn. portion control-i... lihtsaid psühholoogilisi nippe ennem kui mingite medicinide kallale asuda... kui tõesti asi väga hull on siis ma tean et pakutakse kroomi-sisaldusega tablette, mis peaks vähemalt magusa-isu leevendama (selveris tean, et müüakse)... proovinud pole, kommenteerida ei oska.
  11. sangad

    tre, Arnold, äkki viitsid nac selgitada/näite tuua kuidas see reguleerimine välja näeks... mul endal jäi ka praktiliselt sama sisuga küsimus enne üles. Ehk siis kui praegu peale trenni löön sisse ühe whey lemoni ja söön korralikult ning kasvanud on mass (ja rasva % on väheke liiga suur) siis milline näeks välja reguleerimine eesmärgiga see % vähe alla tõmmata?
  12. Tere. Selline küsimus - teen 3x nädalas kavakohast treeningut ning tulemused on iseenesest väga head olnud (jõudluse kasvu osas). Samuti enne trenni ca 1h laksan valgusheigi + kreatiini ning vahetult peale trenni sama. Siiski olen tähele pannud, et nö. "rasva on veel kehas ülearu." Olukord pole muidugi hull aga kui juba asjaga tõsisemalt tegeleda siis võiks tulemused ka keskmisest paremad olla...Mida peaks tegema, kas aeroobse trenni osakaalu kasvatama või mingeid special toitumisnippe kasutama? Omaarust on mul valgukogused ning "toitumiskultuur" täiesti normis. Äkki keegi teist gurudest oskab midagi soovitada?
×